Total Media News

Stiri - Sport
Conferința de presă Federația Română de Gimnastică Ritmică, PDF Imprimare
Gimnastica
Luni, 17 Februarie 2020 14:33
           

                Este posibil ca imaginea să conţină: 2 persoane, cadru apropiat

   Strategia de dezvoltare a Federației Române de Gimnastică Ritmică 2020-2025
   România găzduiește, în 2020, două dintre cele mai importante competiții internaționale de gimnastică ritmică din lume!
    Federația Română de Gimnastică Ritmică (FRGR), condusă de fosta campioană Irina Deleanu, și-a propus ca în următorii cinci ani să transforme gimnastica ritmică în sportul național numărul 1 pentru femei, în România. Strategia FRGR implică o serie de măsuri care presupun atât calificări la cele mai prestigioase evenimente sportive la nivel mondial, cât și dublarea bugetului Federației, începând cu 2021.
   În acest sens, în 2020, gimnastele Denisa Mailat și Annaliese Drăgan, pregătite de antrenoarea  legendă  Maria Gârba, (cea care le-a antrenat și pe cele mai de succes sportive de gimnastică ritmică ale  României- Doina Stăiculescu și Irina Deleanu) - se antrenează pentru calificarea la Jocurile Olimpice de  la Tokio (Denisa Mailat) din luna august (ediția cu numărul treizeci și doi) și pentru Campionatul European de la Kiev (Denisa Mailat, Annaliese Drăgan), care va avea loc în luna mai 2020. „România are
80% șanse să se califice la Jocurile Olimpice de la Tokio din acest an”, a declarat Maria Gârbă, antrenor principal al lotului național și olimpic de gimnastică ritmică.
Citeşte mai mult...
 
Omedical - Centru de Recuperare Medicala PDF Imprimare
Sport
Duminică, 16 Februarie 2020 18:05

                    Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

 

Prof Dr. Fizioterapeut. Nelu Olteanu

Ce este un Fizioterapeut/Kinetoterapeut ?
       Fizioterapeuții sunt profesioniști în domeniul sănătății care previn, identifică și corectează problemele de mișcare. Aceste probleme pot apărea din cauza prematurii, a bolilor grave sau a malformațiilor congenitale. Scopul fizioterapeuților este de a promova sănătatea fizică optimă și mobilitatea pentru nou-născuți, copii și copii. Aceștia colaborează îndeaproape cu alți membri ai echipei de îngrijire a sănătății, inclusiv asistenți medicali, medici, terapeuți respiratori și terapeuți ocupaționali.
     Fizioterapeuții pot evalua, trata și oferi consultanță copiilor prematuri care au probleme care afectează inima, plămânii, creierul și comportamentul mușchilor și oaselelor.
De ce ar putea copilul dumneavoastră să aibă nevoie de un fizioterapeut?
    Un fizioterapeut vă poate vedea copilul prematur, pentru a evalua progresul dezvoltării și pentru a planifica un program de intervenție pentru copilul dumneavoastră. Dacă copilul dezvoltă probleme respiratorii în timp ce primește asistență de la o mașină de respirație sau după o intervenție chirurgicală, poate fi implicat un fizioterapeut pentru a-și îmbunătăți funcția pulmonară. Activitățile corecte pot ajuta la prevenirea unor probleme cum ar fi blocarea pasajelor pulmonare prin secreții și infecții pulmonare.

 

Citeşte mai mult...
 
Deschiderea cursului de Marketing Sportiv (ASE), ediția 2020 PDF Imprimare
Sport
Joi, 13 Februarie 2020 17:04
                 Este posibil ca imaginea să conţină: 5 persoane, text

    Marți, 18 februarie 2020, ora 15:00, deschidem noul sezon de Marketing Sportiv, din cadrul Facultății de Marketing (ASE București)!
    Subsemnata (Mihaela Constantinescu) și Gheorghe Cristian Dragos vom fi gazdele unui eveniment în care vă propunem o discuție cât mai creativă alături de Anca Petronela Manolică, ce face parte din echipa de marketing pentru Steaua București Volei, și Ana-Maria Crânguș & Andreea Verdea, responsabile cu marketingul pentru Dinamo Știința Baschet.
Agenda e simplă:
* Vino să asculți povestea celor care acum 3 ani erau în bancă în locul tău!
* Vino să afli cum poți ajunge să lucrezi cu cele mai mari cluburi sportive din România!
* Vino să pui întrebări!Evenimentul este adresat cu precădere studenților Facultății de Marketing (ASE), însă lăsam ușile deschise și celorlalte persoane interesate (care sunt rugate să confirme participarea printr-un email către conf.univ.dr Mihaela Constantinescu: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza ).

 

 

Citeşte mai mult...
 
Victorie la fiecare concurs, își dorește cel mai nou membru al familiei GoldNutrition, Andrei Duta PDF Imprimare
Sport
Miercuri, 12 Februarie 2020 11:09

Victorie la fiecare concurs, își dorește cel mai nou membru al familiei GoldNutrition, karatistul Andrei Duță

   Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, stând în picioare, text care spune „GOLD NUTRITION BE EXCELLENT”


    Tânărul sportiv Andrei Duță, recent câștigător al titlului de Campion European la Karate Wado-kai la categoria 67kg, este noul #goldathlete din echipa GoldNutrition. 

     Andrei are doar 26 de ani și este singurul sportiv român care a cucerit titlul european la ediția din 2019 a Campionatelor Europene de karate Wado-kai din Budapesta. În palmaresul său se află și numeroase alte titluri de campion național, vicecampion european de seniori și vice campion mondial de seniori - Goju Ryu. "Din punctul meu de vedere, nutriția reprezintă un actor foarte important în sportul modern de performanță, și suplimentele de asemenea. În acest sens, GoldNutrition îmi este  partener de nădejde în antrenamente și competiții. Produsul meu preferat este "Fast Recovery - Fructul Pasiunii", acesta având un rol decisiv în recuperarea mea, în viteza de regenerare a corpului după efort, dar și în protejarea masei musculare”, a declarat Andrei Duță.

    “Deoarece credem în susținerea potențialului tinerilor sportivi, suntem bucuroși să anunțăm acest parteneriat și să îi fim alături lui Andrei în drumul său către performanță.” Ioana Mihut, Administrator GoldNutrition EEC

 

Citeşte mai mult...
 
Cupa Prichindel PDF Imprimare
Sporturi individuale
Luni, 10 Februarie 2020 14:20
  •            Este posibil ca imaginea să conţină: 1 persoană, înot
    15 feb. la 09:00 - 16 feb. la 14:00
    peste 5 zile
  • Complexul Olimpic Roman Izvorani
    DJ111, Izvorani, Bucuresti, Romania
  • Organizat de Asociația Județeană de Natație și Pentatlon Modern ILFOV
  • *
*
Citeşte mai mult...
 


Pagina 8 din 373

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport