Total Media News

Stiri - Sport
Simona Halep a depasit-o pe Margarita Gasparyan PDF Imprimare
Tenis
Duminică, 05 Mai 2019 16:42

                              Halep RG18 (25) (42929445712).jpg
    Simona Halep a întâlnit-o  pe rusoaica Margarita Gasparyan (24 de ani, 65 WTA), la  turneul  de  tenis  de  la  Madrid , pe  care  a  invins-o  cu  6:0, 6:4.

   Simona Halep (n. ,Constanța, România) este o jucătoare profesionistă de tenis din România, aflată în prezent pe locul 3 mondial.[3] A câștigat turneul de Grand Slam de la Roland Garros (2018), după alte trei finale de Grand Slam: două la Roland Garros (2014, 2017) și una la Australian Open (2018). Halep a câștigat de-a lungul carierei alte 18 turnee WTA la simplu (șase în 2013, două în 2014, trei în 2015, trei în 2016, unul în 2017, trei în 2018), dintre care cele mai importante sunt turneele Premier Mandatory de la Indian Wells și Madrid. Următoarele premii ca importanță sunt cele de categorie Premier de la Montréal, New Haven, Connecticut, Moscova, Doha, Dubai, precum și cel de la turneul de la Sofia.Citeşte mai mult...
 
IOC Executive Board meeting and 134th IOC Session in Lausanne, Switzerland PDF Imprimare
Sport
Sâmbătă, 04 Mai 2019 18:40

                                

    General Information

  • IOC Executive Board (EB) from 19 to 21 June 2019

  • 134th IOC Session from 24 to 26 June 2019

   The 134th IOC Session will take decisions on key policy issues and in areas under its authority, including the election of the host city for the Olympic Winter Games 2026 on Monday 24 June.

The Candidate Cities for the Olympic Winter Games 2026 are Stockholm-Åre (Sweden) and Milan-Cortina (Italy)*.

   The EB meetings will take place at the Lausanne Palace Hotel. The IOC Session, the presentations of the Candidate Cities, the vote to elect the host city, the host city announcement ceremony, and the signature of the Host City Contract will all take place at the SwissTech Convention Centre.

 

Citeşte mai mult...
 
ACSM Oltenița FC RAPID PDF Imprimare
Fotbal
Joi, 02 Mai 2019 14:24
                 Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni, oameni făcând sport şi în aer liber
                Sâmbătă la 18:00 - 20:00

 

Citeşte mai mult...
 
RAPID – Agricola Borcea - 6 : 0 PDF Imprimare
Fotbal
Vineri, 26 Aprilie 2019 13:24

                             RAPID – Agricola Borcea

                             Este posibil ca imaginea să conţină: text
        

   update : 

   Echipa de start a Rapidului: Ciuculescu-Oanea, Băjan, Catrici, Manole, Cârstocea, Jorza, Sefer, Drăghiceanu, Hlistei, Vlada

    Pentru Rapid  au marcat: Hlistei o dubla, Vlada, Carstocea, Goge si Robinho

    Joc bun  in  general ,consistent, greseli la inceput la nivelul fundasilor centrali .

 

   In  aceasta  etapa   Rapid   poate mării avantajul la cinci puncte față de locul secund, în cazul unei victorii în partida cu Agricola Borcea.

CS Afumați deschide etapa, cu o deplasare dificilă, tot în Ilfov, la Tunari, în timp ce Unirea Slobozia, principala contracandidată la promovare a Rapidului, va sta.

Progresul Spartac, revelația returului, are un meci aparent ușor, pe teren propriu, cu Sportul Chiscani, și ar putea pătrunde în premieră pe podium, dacă CS Afumați se va încurca la Tunari.

ACSM Oltenița, adversara Rapidului din următoarea etapă, și-a asigurat deja cele trei puncte, urmând să câștige cu 3-0 partida cu Delta Tulcea, echipă retrasă la finalul turului.

Aflați tot ce s-a întâmplat în seria Rapidului, rămânând pe FC Rapid 1923.

Până atunci, toți rapidiștii sunt așteptați în Regie, de la ora 16:00!

 

 

**

 
BRD Bucharest Open rămâne la Bucureşti PDF Imprimare
Sport
Vineri, 26 Aprilie 2019 11:00

      
Bucharest Open - Bucharest, Romania

   Federatia  Romana  de Tenis  condusa  de George Cosac a parafat contractul cu proprietarul licenţei, astfel că Bucureştiul va găzdui la Arenele BNR, între 13-21 iulie, cea de a şasea ediţie a turneului WTA BRD Bucharest Open.

    După cinci ani spectaculoşi, în care a adunat la Bucureşti o bună parte din elita tenisului mondial, Federaţia Română de Tenis a fost la un pas să rămână fără turneul WTA de la Bucureşti, proprietarul licenţei anunţând că doreşte să-l mute la Budapesta. După unele probleme apărute pe axa ”WTA – Federaţia de Tenis din Ungaria”, forul de la Bucureşti a reluat discuţiile cu proprietarul licenţei şi a reuşit să păstreze turneul în capitala României. ”Este adevărat, am semnat contractul. Turneul se va desfăşura la Arenele BNR, între 13-21 iulie”, a confirmat George Cosac pentru ProSport
*
Citeşte mai mult...
 


Pagina 8 din 346

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport