Total Media News

Stiri - Sport
ANOC a adoptat Declaratia privind Drepturile si Responsabilitatile Sportivilor PDF Imprimare Email
Sport
Duminică, 09 Decembrie 2018 10:14
        
     La cea de-a 133-a Sesiune a Comitetului International Olimpic (CIO) care a avut loc la Buenos Aires, a fost prezentata si adoptata in numele Miscarii Olimpice, Declaratia privind Drepturile si Responsabilitatile Sportivilor, in subsidiar aceasta Declaratie fiind adoptata de cea de-a 23-a Adunare Generala a Asociatiei Comitetelor Nationale Olimpice (ANOC), care a avut loc la Tokyo, la finele lui noiembrie a.c..

     Aceasta Declaratie este rezultatul unei initiative a sportivilor si a fost elaborata de acestia, pentru ei insisi, printr-un proces de colaborare cu toate structurile implicate ale Miscarii Olimpice.
Citeşte mai mult...
 
Campionatului European al Cluburilor la Judo, ediția 2018 – Liga Europei si Liga Campionilor PDF Imprimare Email
Arte martiale
Vineri, 07 Decembrie 2018 14:09

   Fotografia postată de Compania Municipală Sport pentru Toți București.

 

   Primăria Capitalei, prin Compania Municipală Sport pentru Toți, în parteneriat cu Federația Română de Judo și European Judo Union, au dat startul Campionatului European al Cluburilor la Judo, ediția 2018 – Liga Europei si Liga Campionilor (masculin și feminin).

    În prealabil s-a desfășurat tragerea la sorți a meciurilor contând pentru Liga Campionilor, unde țara noastră este reprezentată de CSM București (masculin) și U CSM Dinamo Cluj-Napoca (feminin).

La întâlnirea cu presa, pe lângă oficialii FR Judo, a fost prezentă și marea campioană, Gabriela Szabo, președintele Consiliului de Administrație al Companiei Municipale Sport pentru Toți București SA și preșdinte al clubului CSM București. “Este o mare onoare pentru București să găzduiască o astfel de competiție tocmai anul acesta, și la câteva zile după ce România a sărbătorit 100 de ani de la reîntregirea neamului”, a spus fosta mare sportivă în fața ziariștilor prezenți!


Citeşte mai mult...
 
TRANSYLVANIA GRAND PRIX 2019 PDF Imprimare Email
Arte martiale
Marţi, 04 Decembrie 2018 15:31
TRANSYLVANIA GRAND PRIX 2019

                       Fotografia postată de Crisan Karate.

    Sign up now on sportdata
-cash prizes
-over 800 athletes
-6 tatami
-wkf rules


Citeşte mai mult...
 
Comitetul Executiv al CIO a initiat o anchetă privind Asociația Internațională de Box (AIBA) PDF Imprimare Email
Sporturi individuale
Duminică, 02 Decembrie 2018 18:52

 

 

Comitetul Executiv (EB) al Comitetului Olimpic Internațional (CIO) a decis astăzi să inițieze o anchetă privind Asociația Internațională de Box (AIBA). Aceasta este inițierea unei proceduri care poate duce la retragerea recunoașterii pentru AIBA.

Decizia a fost adoptată după ce AIBA a transmis un raport intermediar CIO, conform cerințelor deciziei EB din 19 iulie 2018, detaliind situația actuală privind guvernanța, gestiunea financiară și integritatea sportivă. În prezent, EB a recunoscut progresele înregistrate de AIBA și angajamentele sale evidențiate în Raportul său de activitate, însă mai rămân câteva puncte de îngrijorare în special în domeniile guvernării, eticii și managementului financiar. Acest lucru necesită investigații suplimentare și posibilitatea ca AIBA să răspundă oricăror constatări.
Citeşte mai mult...
 
sportul de lacros PDF Imprimare Email
Sporturi de echipa
Duminică, 02 Decembrie 2018 18:39


   
                              UNC Lacrosse.jpg

    Lacrosse este numele pe care colonizatorii francezi le-au dat jocului american baggatway. În locul unui băț curbat, se utilizează un băț cu plasă la capăt pentru aruncarea, prinderea și menținerea mingii. La baggatway participau până la 500 de jucători și jocul se transforma adesea într-o luptă care se putea solda cu morți și răniți.

    Lacrosse modern

   Regulile lacrosse-ului modern au fost formulate în 1876 de către George Beers, un stomatolog din Montreal. Lacrosse modern este unul dintre cele mai rapide sporturi de echipe. Jucătorii folosesc o minge solidă de cauciuc care nu poate fi atinsă cu mâna. Echipele feminine au 12 jucătoare și cele masculine 10 jucători.
**  -- wikipedia
 


Pagina 6 din 333

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport