Total Media News

Stiri - Sport
Rapid București - Progresul Spartac PDF Imprimare Email
Fotbal
Sâmbătă, 25 August 2018 18:53

                Fotografia postată de Ultras Rapid 1923.

        

    Liga a 3-a, eşalon din care va face parte în sezonul 2018-2019 şi Rapid. Echipa antrenată de Constantin Schumacher va juca la startul campionatului tot pe Giuleşti,.
   Vişiniiii fac parte din Seria a 2-a şi se vor lupta pentru promovare, cu Progresul Spartac, Delta Tulcea, FCSB 2 şi Unirea Slobozia.
    Rapid  a  batut  foarte greu  pe  Progresul  Spartac  cu 2:1.
    Rapid  nu prea  a aratat   nimic  , pina  la intrarea lui  Matulevicius , care a  si  inscris  golul  egalarii.
    De  la Rapid  au   aratat  ceva  :
  - Matulevicius    de  nota  9,00 ;
  - Voicu               de  nota  9,5  ;
  - Maftei               de  nota  9,00 ;
   restul  echipei  a  evoluat   de   note  intre  5 si  6, cu  exceptia  lui   Ciuculescu  - 10  care  si-a  cam  dat  autogol.
   Lipsa  lui  Daniel  Nicolae  si  Pancu  se  simte.
Citeşte mai mult...
 
SC Fotbal Club R București SA va participe sub denumirea mărcii Fotbal Club Rapid. PDF Imprimare Email
Fotbal
Vineri, 24 August 2018 17:37                  

    În conformitate cu dispoziţiile art. 49 din Statutul Federaţiei Române de Fotbal, Comitetul de urgenţă compus din Răzvan BURLEANU – Preşedinte FRF, Gino IORGULESCU – Prim-vicepreşedinte FRF, Octavian GOGA – Vicepreşedinte FRF, cu unanimitate de voturi:

– Aprobă numirea doamnei Silvia Boroneanț în calitate de Secretar al Comisiei de Recurs a FRF și al Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor în locul doamnei Daniela Popa.

– În temeiul art. 4 din ROAF și având în vedere Avizul Departamentului Juridic al FRF din 20.08.2018, precum și documentele prezentate de către clubul solicitant, aprobă cesionarea activității sportive a clubului de drept privat FCM Alexandria către clubul CSM Alexandria (club de drept public) și pe cale de consecință dispune afilierea provizorie a clubului CSM Alexandria și dezafilierea provizorie a clubului FCM Alexandria.

– În temeiul prevederilor art. 2 alin. 7 coroborate cu dispozițiile art. 2 alin. 4 din ROAF, având în vedere solicitarea nr. 4067 din 03.08.2018 a SC Fotbal Club R București SA și Contractul de cesiune privind transmiterea dreptului asupra mărcii Fotbal Club Rapid nr. 7323 din 24.07.2018, aprobă ca SC Fotbal Club R București SA să participe în competițiile fotbalistice aflate sub auspiciile FRF sub denumirea mărcii Fotbal Club Rapid.

 

Citeşte mai mult...
 
Lista jucătorilor din străinătate convocați la echipa națională U21 PDF Imprimare Email
Fotbal
Miercuri, 22 August 2018 11:52

   Lista jucătorilor din străinătate convocați la echipa națională U21

England U21 v Romania U21 International - 24 Mar 2018
Andrei Ivan a evoluat în amicalul cu Anglia, disputat în luna martie

Selecționerul reprezentativei Under 21 a României, Mirel Rădoi, s-a decis în privința jucătorilor din străinătate convocați pentru meciurile cu Portugalia și Bosnia-Herțegovina.

Pe 7 septembrie, tricolorii întâlnesc selecționata Portugaliei, în deplasare, pentru ca pe 11 septembrie naționala U21 să joace la Ovidiu împotriva Bosniei-Herțegovina.

Pentru aceste două jocuri, selecționerul Mirel Rădoi a trimis faxul de convocare pentru patru fotbaliști care evoluează în străinătate. Alți cinci jucători au fost convocați de principiu. Lotul final, care va include și numele jucătorilor din campionatul intern convocați, va fi anunțat ulterior.

 

Citeşte mai mult...
 
a 5-a etapă a Campionatului Național de Offroad. PDF Imprimare Email
Automobilism Romania
Marţi, 21 August 2018 11:24
  • Fotografia postată de Club4x4Romania.ro.
  • 20 Septembrie – 23 Septembrie
    20 Sept la 18:00, până la 23 Sept la 21:00
  • Organizat de Club4x4Romania.ro
    Răspunde de obicei în decurs de o zi
   Clubul T44 vă invită să participați în perioada 20 - 23 Septembrie 2018 în statiunea Slanic Prahova, la cea de-a 5-a etapă a Campionatului Național de Offroad.
   Concursul se va desfășura pe trei categorii auto: Standard A si B, Open, Extrem, conform Regulamentului Campionatului Național de Off Road, regulament pe care-l puteți accesa pe site-ul Federatiei Romane de Automobilism Sportiv si al Comisiei Nationale de Offroad.Taxele aferente participarii la competitie sunt:Taxa sportiva este in cuantum de:
Citeşte mai mult...
 
FIBA Europe Cup 3x3, de la Bucureşti PDF Imprimare Email
Sporturi de echipa
Luni, 20 August 2018 12:01

S-au stabilit grupele pentru FIBA Europe Cup 3x3, de la Bucureşti

              

 

     FIBA 3x3 Europe Cup 2018 va avea loc la Bucureşti, în perioada 14-15 septembie. La competiţie vor lua startul 24 de echipe, 12 la feminin şi 12 la masculin, care vor fi împărţite în 4 grupe.

 

     În urma clasamentului mondial realizat la 1 august, FIBA a stabilit componenţa grupelor. Astfel, în concursul feminin, România (locul 6 în clasamentul internaţional) va face parte din Grupa C, alături de Olanda (3), şi Serbia (11).


Citeşte mai mult...
 


Pagina 6 din 321

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport