Total Media News

Stiri - Sport
UEFA Europa League PDF Imprimare
Sport
Luni, 07 Mai 2012 20:23

                       


Finala Europa League din acest sezon , se va disputa la Bucuresti , mieruci 9 Mai la ora 21.45. Aceasta finala va fi 100 % spaniola , punandu-le fata in fata pe Athletic Bilbao si Atletico Madrid.

 

Mai jos puteti vedea istoricul acestei prestigioase competitii europene.

UEFA Europa League este a doua cea mai puternică competiție de fotbal inter-cluburi din Europa, după Liga Campionilor. Este organizată de UEFA. A fost creată pe 18 aprilie 1955 sub numele de Cupa Orașelor și Târgurilor, redenumită Cupa UEFA în 1971 și mai apoi UEFA Europa League în 2009, considerată succesoarea Cupei UEFA.[3] Se desfășoară anual iar câștigătoarea trofeului concurează pentru Supercupa Europei, într-un meci pe care îl dispută împotriva câștigătoarei Ligii Campionilor.

Citeşte mai mult...
 
Turul Italiei - Giro 2012 PDF Imprimare
Sport
Sâmbătă, 05 Mai 2012 14:58

 

 

Astazi debuteaza Turul Italiei la ciclism in localitatea daneza Herning. Aici vor continua si urmatoarele 2 etape , apoi urmand ca turul sa-si regaseasca spiritul latin . Competitia va debuta cu o proba de contra timp individual.  Printre favoriti se numara Ivan Basso , Michele Scarponi , Dominico Pozzovivo, Jose Rujano.

 

Competitia va putea fi urmarita pe Eurosport.

             

 
ANST pune la dispozitia tinerilor aproape zece mii de locuri pentru vacanta de vara PDF Imprimare
Sport
Vineri, 04 Mai 2012 12:04

Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret pune la dispoziţia tinerilor 6139 de locuri pentru vacanţa de vară 2012 în cele 48 de locaţii proprii.

                                                    

Preţul unei zile de cazare incluzând şi masa este cuprins între 56 şi 74 lei/persoană/zi.

Citeşte mai mult...
 
Secretarul General al ANST, Stefan Sandulache, prezent la lansarea : "Turul Ciclist al MAE" PDF Imprimare
Sport
Vineri, 04 Mai 2012 11:27

Secretarul General al Autorităţii Naţionale pentru Sport şi Tineret, Ştefan Cristian Săndulache, a participat marţi, 24 aprilie a.c., la conferinţa de presă organizată la sediul Ministerului Afacerilor Externe (MAE) cu ocazia lansării cursei cicliste ,,Turul Ciclist al MAE”, eveniment organizat de Sindicatul Naţional al Funcţionarilor Publici, sub patronajul MAE, în data de 5 mai a.c.

                                      

La eveniment au mai participat şefii misiunilor diplomatice şi organizaţii internaţionale acreditate în România, precum şi diplomaţi ai MAE.

Citeşte mai mult...
 
Adrian Mititelu, patronul Universităţii Craiova, a obţinut o victorie importantă PDF Imprimare
Sport
Vineri, 04 Mai 2012 09:51

Adrian Mititelu a cerut anularea deciziei date de FRF în instanţele sportive, în mai 2011, prin care era obligat la plata unor despăgubiri de 7 milioane de euro către actualul selecţioner Victor Piţurcă.

 

Instanţa Curţii de Apel Bucureşti a admis cererea clubului oltean în legătură cu sesizarea Secţiei de Contencios Administrativ din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, cu privire la legalitatea regulamentelor şi a statutului antrenorilor, anunţă ediţie.ro. Astfel, în premieră, justiţia din România va analiza valabilitatea şi legalitatea regulamentelor FRF.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 456 din 468

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2022
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Sport