Total Media News

Stiri - Sport
Rapid a primit un nou termen pentru reorganizarea clubului PDF Imprimare
Fotbal
Vineri, 13 Septembrie 2013 15:15

     Tribunalul Bucureşti, Secţia a VII-a civilă, a stabilit, vineri, data de 22 noiembrie ca termen pentru publicarea tabelului de creditări, în cazul dosarului de insolvenţă al   SC FC Rapid SA.

                                              

    Tabelul ar urma să fie întocmit până la acea dată. De asemenea, vor fi aduse modificări la planul de reorganizare, ca urmare a retrogradării echipei în Liga a II-a, prin decizia Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS).

   La 17 mai, Tribunalul Bucureşti a decis ca termen pentru confirmarea planului de reorganizare a SC FC Rapid SA data de 13 septembrie, în cadrul dosarului de insolvenţă al societăţii care administrază gruparea giuleşteană de fotbal.

Citeşte mai mult...
 
Echipa stelei de gimnastica este campioana nationala a editiei din acest an PDF Imprimare
Gimnastica
Joi, 12 Septembrie 2013 20:21

                 Campionatul Național / maestre   - gimnastica

                                                    GIMNASTICĂ - Campionatul Național / maestre - septembrie 2013  

 

      Sandra Izbaşa și Ovidiu Buidoso au obținut titlurile de campioni naționali la sol și respectiv, cal cu mânere, la Campionatul Național Maeștri desfășurat în weekend la Sala Polivalentă din București.

   Echipa stelei alcătuită din Sandra Izbasa, Andreea Ciurusniuc și Cristina Vrabie este campioană națională a ediției din acest an.

 

Citeşte mai mult...
 
Lovitură TERIBILA pentru NATIONALA ROMANIEI din partea FIFA PDF Imprimare
Fotbal
Joi, 12 Septembrie 2013 07:41

         Romania a pierdut meciul cu Turcia si are sanse mici sa mai prinda barajul de calificare la CM 2014, dar vestea si mai proasta vine de la FIFA.FIFA a decis sa inceapa o actiune disciplinara impotriva Romaniei, dupa incidentele petrecute la meciul cu Ungaria.

                                              

       Conform unor surse autorizate, observatorul englez Mike Foster a intocmit un raport in care a mentionat ca "fanii romani au apelat la scandari cu continut xenofob", iar in tribune "au existat doua incidente intre grupuri de suporteri".

       Raportul a fost trimis pe adresa FIFA, iar forul mondial a decis sa inceapa o ancheta disciplinara. "Tricolorii" risca astfel sa joace fara spectatori ultimul meci din aceste preliminarii, pe care il vom disputa impotriva Estoniei.

Citeşte mai mult...
 
Ibrahimovici spune că niciun jucător nu valorează peste 90 de milioane de euro PDF Imprimare
Fotbal
Miercuri, 11 Septembrie 2013 19:52

            Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovici a declarat că niciun jucător nu valoarează peste 90 de milioane de euro, suma pe care ar fi plătit-o Real Madrid pentru achiziţionarea galezului Gareth Bale, informează L'Equipe.

                 

                               Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovici (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

         "Niciun jucător nu valoarează peste 90 de milioane de euro. Va exista multă presiune pe umerii lui Bale. Când Zinedine Zidane a debutat la Real, suporterii l-au fluierat, iar Zidane este unul dintre cei mai buni jucători din lume. Sper că Bale va avea multă răbdare. Cred că plecarea lui Bale este similară cu transferul meu la Barcelona, dar această situaţie a fost creată de presă, clubul care vinde şi de cât de disperată este gruparea care cumpără să achiziţioneze un nume mare", a declarat Ibrahimovici, într-un interviu pentru BBC.

Citeşte mai mult...
 
Romania va fi reprezentata de 15 sportivi la Campionatele Mondiale de lupte de la Budapesta PDF Imprimare
Sporturi individuale
Miercuri, 11 Septembrie 2013 19:41

   România va fi reprezentată de 15 sportivi la CM de lupte de la Budapesta, care vor avea loc în perioada 18-22 septembrie, preşedintele FRL, Răzvan Pîrcălabu, declarând că la ediţia din acest an va fi o sărbătoare, după ce disciplinele libere şi greco-romane au fost păstrate în programul olimpic.
                      

     Delegaţia "tricoloră" care va participa la mondialele de la Budapesta este formată din următorii sportivi şi antrenori: lupte feminine, antrenor Cornel Cornea - Ana Maria Pavăl (CSM Cluj Napoca - 55 de kilograme), Georgiana Filip (CS Târgovişte - 59 de kilograme), Mădălina Linguraru (CSM Sfântu Gheorghe - 48 de kilograme), Adina Popescu (CS Târgovişte - 67 de kilograme).

Greco romane, antrenor Alexandru Constantin: Virgil Munteanu (CS Dinamo Bucureşti - 60 de kilograme), Georgian Carpen (CSA Steaua Bucureşti - 66 de kilograme), Ionel Puşcaşu (CSA Steaua Bucureşti - 74 de kilograme), Constantin Dorin Pârvan (CS Astra Arad - 84 de kilograme), Alin Ciurariu Alexuc (CS Dinamo Bucureşti - 96 de kilograme).

Citeşte mai mult...
 


Pagina 409 din 487

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport