Total Media News

Stiri - Sport
Adrian Mutu vrea sa plece de la Ajaccio in iarna PDF Imprimare
Fotbal
Luni, 30 Septembrie 2013 19:38

              Atacantul echipei AC Ajaccio, Adrian Mutu, i-a cerut agentului său italian să îi găsească o formaţie din zona Golfului Persic, fiind nemulţumit de statutul de rezervă la formaţia pregătită de Fabrizio Ravanelli.

                      

    Adrian Mutu a fost indisponibil pentru partida cu Olympique Lyon, din etapa a şaptea, însă cu Montpellier a asistat din tribune la meci, el nefiind oprit în lot de antrenorul italian, informează mercato365.com.

    În această vară, Adrian Mutu a fost în atenţia clubului Bursaspor (Turcia), însă transferul nu s-a finalizat.

Citeşte mai mult...
 
Proiect interesant al Federatiei de oina ........ promovarea jocului de oina in Japonia. PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Luni, 30 Septembrie 2013 13:43

              Oina – sportul nostru national a marcat, in ultima perioada de timp, o marire considerabila a ariei de practicare, la nivel national.

                  

      Totodata se cauta solutii de implementarea a acestui sport si la nivel international, prin desfasurarea mai multor activitati comune cu sporturi similare din diferite tari.

     Federatia Romana de Oina se bucura sa anunte pe aceasta cale desfasurarea unui interesant proiect de promovare a sportul nostru national in Japonia.

     Astfel, cu ajutorul unei romance stabilite in aceasta tara – Daniela Uchyama, am reusit sa ii convingem pe japonezi ca oina este un sport frumos care poate fi practicat cu succes si la nivelul acestei tari.Astfel am primit o invitatie din localitatea Ashikaga, unde vom fi prezenti pentru a arata pe viu cateva elemente ale jocului de oina si pentru a stabili modalitati concrete de implementare a unui proiect prin care sa invatam copii acest joc.

Citeşte mai mult...
 
Rui Costa, noul campion mondial de ciclism in cursa pe sosea PDF Imprimare
Sporturi individuale
Luni, 30 Septembrie 2013 09:16

          Rutierul portughez Rui Costa este noul campion mondial de ciclism în cursa pe şosea, după ce s-a impus, duminică, la Florenţa, pe o ploaie torenţială după mai mult de şapte ore.

                       


         Rui Costa, în vârstă de 26 de ani, este primul portughez care câştigă medalia de aur. El a mai câştigat în acest an două etape în Turul Franţei.

        Portughezul l-a devansat la sprint, după 272 de kilometri, pe spaniolul Joaquin Rodriguez.

        Medalia de bronz a fost cucerită un alt spaniol, Alejandro Valverde, sosit cu o întârziere de 16 secunde, care l-a învins la sprint pe italianul Vincenzo Nibali.

Citeşte mai mult...
 
Lovitura pregatita de Dragomir.drepturile de transmisii ptr. viitor PDF Imprimare
Fotbal
Duminică, 29 Septembrie 2013 13:11

              Dumitru Dragomir, este pe punctul de a da o nouă lovitură în stilul celor care l-au menţinut în fruntea fotbalului românesc atâţia ani.

                                        

             Şeful LPF a dezvăluit că a încheiat un acord cu o firmă olandeză în ceea ce priveşte drepturile de televizare, astfel că nu vor mai exista ca până acum licitaţii pentru ca televiziunile doritoare să obţină dreptul de transmite meciurile din Liga I, ci vor fi nevoite să poarte discuţii directe cu firma contractată de conducătorul fotbalului intern.

Citeşte mai mult...
 
Phillip Jerrod Heath este actualul Mr. Olympia PDF Imprimare
Sporturi individuale
Duminică, 29 Septembrie 2013 11:02

               Phil Heath a intrat in istorie dupa ce a castigat Mr. Olympia 2011. Jay Cutler a pierdut titlul mondial in fata unui fost jucator de baschet care a intrat pentru prima data intr-o sala de forta la 22 de ani. 

                                      

             

           Phillip Jerrod Heath este actualul Mr. Olympia, titlu pe care l-a castigat in septembrie anul trecut, la varsta de 31 de ani.

        Inainte de a se apuca de culturism, Phil a fost unul dintre cei mai buni jucatori de baschet in perioada liceului, castigand astfel o bursa la Universitatea din Denver pentru a juca baschet. Desi a jucat patru ani baschet la acest nivel, Heath nu a reusit sa inscrie decat 86 de puncte in aceasta perioada, nefiind unul dintre jucatorii de baza ai echipei sale. Din fericire, a hotarat sa renunte la baschet in favoarea noii sale pasiuni, culturismul!

Citeşte mai mult...
 


Pagina 403 din 486

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport