Total Media News

Stiri - Sport
Jo Jo Dan poate deveni al doilea challenger la titlul mondial IBF dacă îl învinge pe Kevin Bizier PDF Imprimare
Sporturi individuale
Joi, 28 Noiembrie 2013 10:20

       Pugilistul Ionuţ Ion, alias Jo Jo Dan (32 de ani), îl va întâlni, sâmbătă, în cadrul unei gale ce se va disputa în oraşul Quebec, pe canadianul Kevin Bizier (29 de ani), învingătorul urmând să fie al doilea challenger la titlul mondial, în versiunea IBF, se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX.

                   

 

      Ionuţ Ion (31-2, 17 KO) ocupă locul 6 în clasamentul WBC şi 10 în cel IBF, în timp ce Bizier (21 de victorii şi nicio înfrângere, 14 prin KO) este locul 3 IBF şi 11 WBA.

      Lupta este programată să se dispute pe durata a 12 reprize, iar în joc vor fi puse centurile NABA şi IBF Inter-Continentală.

În cadrul aceleiaşi gale vor urca în ring şi campionul mondial la semigrea în versiunea WBC, Adonis Stevenson, dar şi cel WBO, Serghei Kovalev.

Citeşte mai mult...
 
LPF doreşte să implementeze un program UEFA la nivelul Ligii I PDF Imprimare
Fotbal
Miercuri, 27 Noiembrie 2013 17:09

     Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că doreşte să implementeze la nivelul cluburilor din prima ligă programul UEFA "Certificate in Football Management".

                                            

    Acest program constă în cursuri specializate în managementul fotbalului.

    Fiecare club va putea să desemneze un reprezentat din conducerea administrativă care să ia parte la aceste cursuri. Cursurile se vor desfăşura pe o perioadă de opt luni, în şase module online şi trei faţă în faţă.

Cursul este structurat în cunoştinţe în relaţiile internaţionale cu federaţiile şi UEFA, management, marketing - sponsori, finanţe - economie, organizare evenimente, comunicare - media - relaţii publice.

Citeşte mai mult...
 
Ministrul Nicolae Banicioiu a participat la evenimentul “Minte sanatoasa in corp sanatos " PDF Imprimare
Sport
Marţi, 26 Noiembrie 2013 17:27

                       Ministrul Nicolae Bănicioiu a participat la evenimentul

“Minte sănătoasă în corp sănătos. Împreună pentru prevenirea obezităţii infantile "

                       

     Astăzi, 26 noiembrie 2013, ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu a participat la evenimentul “Minte sănătoasă în corp sănătos. Împreună pentru prevenirea obezităţii infantile”, ce a avut ca temă de dezbatere aspecte privind promovarea şi susţinerea unui stil de viaţă sănătos în rândul copiilor şi tinerilor din România prin sport, alimentaţie sănătoasă, conştientizare şi gândire pozitivă.

     În cadrul mesei rotunde, ministrul Nicolae Bănicioiu a precizat: „Societatea românească merge pe un considerent greşit, de multe ori familia greşeşte, considerând că un copil mai plinuţ este un copil sănătos. Acest stil de viaţă dezechilibrat apare atunci când  alimentaţia nu este controlată, când copilului i se permite să mănânce orice, atât în mediul familial, cât şi în afara acestuia. Deci, accesul către alimentaţia nesănătoasă este facilă şi neîngrădită”.         

    Ministrul Nicolae Bănicioiu a făcut referire în discursul său la faptul că România ocupă locul 3 în clasamentul ţărilor europene în ceea ce priveşte obezitatea infinatilă şi a  menţionat măsurile pe care doreşte să le întreprindă: “Lansez în dezbatere publică introducerea unei ore de educaţie sanitară în şcolile din România, care să presupună nu numai educaţie alimentară, ci şi reguli de igiena personală şi de prim ajutor. Aceasta este o propunere pe care noi o vom prezenta în curând, am discutat-o cu ministrul sănătăţii şi rămâne ca anul 2014 să fie anul de implementare. De asemena, o altă propunere este suplimentarea orelor de sport în rândul elevilor în toate ciclurile şcolare”.      

Citeşte mai mult...
 
Federatia Romana de Canotaj deruleaza in perioada 16.10-07.12.2013 proiectul Scoala Campionilor PDF Imprimare
Sporturi individuale
Luni, 25 Noiembrie 2013 15:20

    Federatia Romana de Canotaj deruleaza in perioada 16.10-07.12.2013 proiectul Scoala Campionilor - Clasa a II-a in cadrul Programului Pierre de Coubertin finantat integral de Ministerul Tineretului si Sportului.

                          

     Actiunea are ca scop pregatirea a 60 de sportivi juniori mici si se desfasoara in 15 cluburi sportive din orasele: Tirgu Mures, Timisoara, Snagov, Calarasi, Navodari, Orsova, Falticeni si Iasi.


Citeşte mai mult...
 
Ministrul Nicolae Banicioiu a participat la deschiderea Campionatului Mondial de Ju-Jitsu PDF Imprimare
Arte martiale
Vineri, 22 Noiembrie 2013 21:55

            Astăzi, 22 noiembrie 2013, ministrul Tineretului şi Sportului, Nicolae Bănicioiu a fost prezent la deschiderea celei de-a patra ediţii a Campionatului Mondial de Ju-Jitsu rezervat categoriilor de vârstă Aspiranţi (U18) şi Juniori (U21), ce are loc la Sala Polivalentă din Bucureşti.       

                          

   Ministrul Nicolae Bănicioiu le-a urat “Bun venit!” în ţara noastră tuturor echipelor prezente la competiţie:

   “Sunt impresionat de participarea masivă pe care o avem astăzi la acest sport, peste 480 de sportivi, din mai mult de 30 de ţări din lume. Consider că acest eveniment este şi o modalitate de a promova acest sport printre tinerii români. Vă mulţumesc că aţi ales România şi mă bucur că împreună cu Federaţia Română de Arte Marţiale reuşim să găzduim acest campionat. Sper ca în această scurtă perioadă să descoperiţi România şi cât este de frumos oraşul Bucureşti. Le urez succes tuturor participanţilor, cei mai buni să câştige şi îmi doresc să rămâneţi cu amintiri cât mai plăcute despre ţara noastră”. 

  Lotul Naţional al României cuprinde 31 aspiranţi şi 19 juniori, de la 16 cluburi de ju-jitsu din ţară. 

Competiţia organizată de Federaţia Română de Arte Marţiale (FRAM), Departamentul Ju-Jitsu se desfăşoară în perioada 22-24 noiembrie, la Sala Polivalentă din Bucureşti, iar accesul este gratuit.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 389 din 487

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport