Total Media News

Stiri - Sport
Turneul “Alina Dumitru” ediţia a II-a a intrat pe ultima sută de metri PDF Imprimare
Sporturi individuale
Vineri, 23 Mai 2014 16:11

            Putin ne mai desparte de startul celei de a doua ediţii a întrecerii rezervate categoriilor de copii şi anume Turneul „Alina Dumitru”.

                          

    Fundaţia pentru Tineret a Municipiului Bucureşti (FTMB) împreună cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti (C.S.A. Steaua) invită lumea judo-ului să participe în număr cât mai mare la Turneul de Judo pentru copii „Alina DUMITRU” care va avea loc la Sala „Lucian Grigorescu” (Floreasca) din Bucureşti în zilele de 24 şi 25 mai 2014.

   Concursul se adresează categoriilor de vârsta U10, U12, U14 şi este organizat ca o formă de recunoaştere a marilor succese pe care micuţa noastră campioana olimpică le-a avut în întreaga sa carieră.

“Invit toate cluburile din ţara să participe la această competiţie, mai ales că împreună cu oamenii care mă ajută la organizare am reuşit să păstrăm tradiţia de a nu exista taxa de participare pentru sportivi. Turneul este organizat pentru categoriile de vârsta U10, U12, U14 şi după cum observaţi, faţă de anul trecut, a mai apărut o categorie în plus ceea ce îmi dă speranţă că vom depăşi numărul de 400 judoka înscrişi la prima ediţie. Premiile vor consta în medalii, diplome, cupe dar şi ceva surprize, motiv pentru care le urez succes tuturor concurenţilor pe care îi aştept în număr cât mai mare la sala”, a declarat în exclusivitate pentru site-ul nostru Alina Dumitru.

Citeşte mai mult...
 
Ivan Potzaichin, numit Preşedinte Onorific al Clubului Sportiv Dinamo PDF Imprimare
Sport
Joi, 22 Mai 2014 17:38

    În cadrul unei ceremonii care a avut loc joi, 22 mai a.c, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, domnul Gabriel OPREA, l-a numit în funcția de Preşedinte Onorific al Clubului Sportiv Dinamo, pe domnul Ivan Potzaichin, multiplul campion olimpic și mondial.

             

 

    În cadrul unei ceremonii care a avut loc joi, 22 mai a.c, la sediul Ministerului Afacerilor Interne, viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, domnul Gabriel OPREA, l-a numit în funcția de Preşedinte Onorific al Clubului Sportiv Dinamo, pe domnul Ivan Potzaichin, multiplul campion olimpic și mondial.

  Tot odată, în contextul aniversării a 66 de ani de existenţă a Clubului Sportiv Dinamo al Ministerului Afacerilor Interne,  dar și pentru rezultatele remarcabile obținute în competițiile sportive, viceprim-ministrul pentru securitate naţională, ministrul afacerilor interne, Gabriel OPREA, a acordat cea mai înaltă distincție a Ministerului Afacerilor Interne - Placheta de onoare a Ministerului Afacerilor Interne, multiplului campion olimpic și mondial Ivan Potzaichin, antrenorului Lotului național de gimnastică al României Octavian Bellu și gimnastelor Clubului Sportiv Dinamo al Ministerului Afacerilor Interne, Larisa Iordache și Diana Bulimar, medaliate cu aur pe echipe la recentul Campionatul European care a avut loc la Sofia.

Citeşte mai mult...
 
România a câștigat trei medalii de aur la Cupa Mondială de gimnastică aerobică PDF Imprimare
Gimnastica
Miercuri, 21 Mai 2014 14:01

        La Cupa Mondială de gimnastică aerobică, sportivii tricolori au dominat trei discipline foarte importante în acest sezon.

                  

   Odată cu disputarea ultimei etape a Cupei Mondiale de gimnastică aerobică, la Ponta Delgada (Portugalia), s-au stabilit și clasamentele finale ale competiției. 

Oana Corina Constantin a ocupat primul loc la individual feminin, cu 60 puncte, urmată de franțuzoaica Amelie Joly (58) și austriaca Lubov Gazov (50).

O altă româncă - Bianca Becze - s-a clasat pe locul 5, cu 45 puncte.România a dominat și probele de perechi mixte, unde Maris Petrușe și Bianca Becze au ocupat primul loc, în fața reprezentanților Rusiei și Vietnamului, dar și la trio feminin, unde Anca Surdu, Andreea Bogati și Corina Constantin au spulberat concurența din Franța și Vietnam. 

La grup, România a ocupat locul trei, în timp ce la individual masculin, Mircea Zamfir a prins poziția a patra.

Citeşte mai mult...
 
Turneu final al O.N.S.S. Oina -Licee PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Luni, 19 Mai 2014 11:23

      Sâmbată şi Duminică, 17-18 Mai 2014, în oraşul SIBIU, pe Stadionul Municipal, s-a desfaşurat Etapa finală a ,,Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar,, - Oină - Liceu ,competitie la care au participat echipele câştigătoare ale etapelor de zona din ţara şi anume:

                       

1. LICEUL TEORETIC SEBIŞ – JUDEŢUL ARAD

2. LICEUL TEORETIC ,,ŞTEFAN CEL MARE,, – JUDEŢUL BUZĂU

3. LICEUL TEHNOLOGIC ,,ŞTEFAN ANGHEL,, – JUDEŢUL DOLJ

4. LICEUL TEHNOLOGIC ,,ALEXANDRU ROSETI,, VIDRA – JUDEŢUL ILFOV

5. L.P.S. C.S.S. ROMAN – JUDEŢUL NEAMŢ

6. LICEUL TEHNOLOGIC ,,LIVIU REBREANU,,HIDA – JUDEŢUL SĂLAJ

7. LICEUL TEHNOLOGIC ,,AVRAM IANCU,, – JUDEŢUL SIBIUS-au înregistrat următoarele rezultate:

Citeşte mai mult...
 
Maria Boldor,Mălina Călugăreanu, Laura Virga,Ana Boldor au luat bronzul la Cupa Europei la florereta PDF Imprimare
Sporturi individuale
Duminică, 18 Mai 2014 21:24

           Maria Boldor, Mălina Călugăreanu, Laura Virga și Ana Boldor au obținut bronzul la Cupa Europei la floretă

                                             

   Echipa feminină de floretă a Clubului Sportiv al Armatei "Steaua" a cucerit medalia de bronz la Cupa Europei, competiție intercluburi organizată de clubul militar cu sprijinul Federației  Române de Scrimă.

   Maria Boldor, Mălina Călugăreanu, Laura Virga și Ana Boldor au intrat în posesia medaliilor după ce au învins în finala mică pe floretistele de la Club de Esgrima de Vigo El Olivo din Spania cu scorul 45-15. Cupa Europei a fost cucerită de echipa reprezentativă a Ucrainei- TVSM Kiev, locul doi revenindu-le celor de la Club Bourg la Reine -Franța.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 363 din 487

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport