Total Media News

Stiri - Sport
"Aurul nu trebuie să aibă apartenenţă de club sau de federaţie" PDF Imprimare
Sporturi individuale
Duminică, 06 Iulie 2014 12:23

     Prim-ministrul Victor Ponta le-a premiat miercuri, la Palatul Victoria, pe componentele echipei feminine de spadă a României, medaliate cu aur la Campionatele Europene de la Strasbourg.

                  

    Foarte frumos, un gest demn de apreciat! Într-un moment de cumpănă al sportului românesc, cu performanţe din ce în ce mai rare, un titlu european merită gratulat, remarcat şi încurajat de la cel mai înalt nivel. Iar Simona Gherman, Ana Maria Brânză, Simona Pop şi Maria Udrea îşi merită indiscutabil momentul de glorie, pentru constanţa şi valoarea etalate cu încăpăţânare, de ani buni, pe planşa de concurs. Dar...

   În prima jumătate a anului, sportul românesc a cules laurii aurului european şi din lumea halterelor, prin Florin Croitoru, şi din gimnastică, prin Larisa Iordache şi echipa feminină, şi de pe luciul apei, prin echipajul canotoarelor de 8+1. Ba chiar şi din ring, prin inimoasa pugilistă Steluţa Duţă. La niciuna dintre aceste performanţe uşile Palatului Victoria nu s-au deschis pentru o reverenţă meritată. Că premierul Victor Ponta şi-a găsit timp acum să-şi arate recunoştinţa este perfect: am spus-o, fetele de la spadă o merită din plin. Însă politica sportului, mai ales la cel mai înalt nivel, trebuie să fie una uniformă şi echidistantă, fără nuanţe ce pot isca interpretări.

Oare cum se simt acum sportivii amintiţi mai sus, mulţi dintre ei încă tastatori frecvenţi de PIN în aşteptarea premiilor ministeriale?

Citeşte mai mult...
 
CSM Râmnicu Vâlcea va juca în Liga I şi NU CSU Craiova PDF Imprimare
Fotbal
Sâmbătă, 05 Iulie 2014 15:53

   Probabil  ca Decizia  TAS  data  in  favoarea RAPIDULUI  , si  perspectiva  ca   Comisia de Licentiere  ( si  membrii  ei  personal  ) sa  fie  data  in  judecata  si  sa plateasca  daune , va  atarna  greu in  votul  pentru  membrii Comitetului Executiv, cei care trebuie să aplice legea în Federaţia Română de Fotbal. 

                                      

                   

   În realitate în Liga I va juca CSM Rm. Vâlcea, o echipă aflată pe locul trei în Seria a II-a a Diviziei B, deoarece această echipă întruneşte condiţiile legale şi de fair-play sportiv pentru a promova în primul eşalon.

Sâmbătă, 28 iunie 2014, după terminarea Adunării Generale, reprezentanţii CSU Craiova, îmbătaţi de votul afilierii definitive, s-au şi văzut jucând în Liga I, de altfel şi preşedintele Federaţiei, Răzvan Burleanu, a avut acelaşi punct de vedere, însă situaţia reală este total opusă de ceea ce au prezentat CSU şi chiar însuşi Burleanu.

Toate aceste susţineri au fost făcute cu scopul de a INDUCE ÎN EROARE OPINIA PUBLICĂ ŞI A CREA O PRESIUNE MARE pe membrii Comitetului Executiv, cei care trebuie să aplice legea în Federaţia Română de Fotbal.

Astfel că, decizia pentru stabilirea echipelor participante în viitoarea ediţie a Ligii I o va lua Comitetul Executiv în data de 11 iulie 2014, dată când este programată întrunirea acestui for de conducere şi care are pe ordinea de zi validarea clasamentelor, Liga I şi implicit stabilirea echipelor participante în sezonul 2014-2015.
Editie.ro deţine în EXCLUSIVITATE informaţia că 10 membri din cei 14 ai Comitetului Executiv al FRF NICI NU VOR SĂ AUDĂ de posibilitatea ca ei să semneze intrarea în competiţia Ligii I a CSU Craiova, deoarece sunt puşi la curent cu repercursiunile acestei decizii.

Citeşte mai mult...
 
M.T.S. premiază sportivii români de la kaiac-canoe PDF Imprimare
Sport
Miercuri, 02 Iulie 2014 14:35

       Ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela SZABO a primit la sediul ministerului tinerii campioni ai lotului de juniori de la kaiac-canoe, care s-au întors de la Campionatele Europene pentru juniori şi tineret din Franţa cu 12 medalii.

                   

    Gabriela SZABO le-a înmânat sportivilor diplome de merit, în semn de recunoaștere şi i-a felicitat pentru rezultatele obţinute, încurajându-i să continue pe acest drum al performanţei şi în competiţiile viitoare.Campionatele Europene de Kaiac-Canoe s-au desfășurat la Mantes-en-Yvelines (Franța) în perioada 24-30 iunie 2014.

Sportivii români au cucerit 12 medalii la juniori și tineret, dintre care patru de aur, trei de argint și una de bronz la juniori, una de argint și trei de bronz la tineret. În clasamentul pe medalii al juniorilor, România a ocupat primul loc, iar la tineret s-a clasat pe 13.

**  sursa  : - MTS
Citeşte mai mult...
 
Rezultate “Turneul 1 Play-Off al Campionatului Naţional pentru Seniori” PDF Imprimare
Sporturi de echipa
Luni, 30 Iunie 2014 21:52

                                                                       

    Federatia Romana de Oina in colaborare cu Ministerul Tineretului şi Sportului, Comitetul Olimpic si  Sportiv Român si Banca Naţională a României, a organizat duminica 29.06.2014, pe Stadionul Cotroceni, situat in cadrul Arenelor Bancii Nationale a Romaniei, Turneul I Play-off al Campionatului National de Oina pentru Seniori.
    Echipele care au participat la acest turneu sunt cele clasate pe primele patru locuri la turneul regulat, desfasurat la Constanta la sfarsitul lunii mai, si anume:  Straja Bucureşti, Frontiera Tomis Constanţa, Biruinţa Gherăeşti Neamţ şi Oltul Turnu Roşu Sibiu.Rezultate inregistrate:
1.       Frontiera Tomis Constanta - Oltul Turnu Roşu Sibiu      36-19
2.       Biruinţa Gherăeşti Neamţ - Straja Bucureşti                 17-31
3.       Oltul Turnu Roşu Sibiu - Straja Bucureşti                      22-21
4.       Frontiera Tomis Constanta - Biruinţa Gherăeşti Neamţ   20-14
5.       Biruinţa Gherăeşti Neamţ - Oltul Turnu Roşu Sibiu        16-12
6.       Frontiera Tomis Constanta - Straja Bucureşti   23-18.
CLASAMENT DUPA turneul I play-off:                         V  E   I   Puncte 
1. A.C.S. Frontiera Tomis Constanţa                         10   0   0    30p
2. C.S. Biruinţa Gherăeşti Neamţ                               7    0   3    24p
3. A.C.S. Straja Bucureşti                                         6    0   4     22p
4. C.S. Oltul Turnu Roşu                                           5   0    5     20p.
Citeşte mai mult...
 
RAPID este in Liga I PDF Imprimare
Fotbal
Luni, 30 Iunie 2014 11:07

                Rapid a primit LICENTA pentru Liga I !

          

Viorel Moldovan:

   "Nu facem fata cu lotul asta, avem nevoie de inca o echipa

 

                                             

    Gruparea FC Rapid a câştigat la Tribunalul de Arbitraj Sportiv litigiul cu Federaţia Română de Fotbal, forul de la Lausanne acordând licenţa clubului giuleştean pentru ediţia 2014-2015 a Ligii I, a declarat, pentru MEDIAFAX, preşedintele Nicolae Manea.

"Tribunalul a făcut dreptate. Am câştigat litigiul la TAS şi am primit licenţa pentru sezonul următor al Ligii I. Sincer, noi nici nu trebuia să ajungem aici, pentru că dosarul nostru de licenţiere a fost în regulă. Nu îmi explic nici acum de ce domnul Duru ne-a refuzat dreptul de a promova. Dar asta nu mai contează, Rapid va juca din nou în Liga I chiar din acest sezon. Vreau să mulţumesc în mod special Ligii Profesioniste de Fotbal pentru ajutorul pe care ni l-a dat în acest litigiu de la Lausanne", a declarat Nicolae Manea.

Chiar dacă vor juca în sezonul viitor în Liga 1, problemele Rapidului nu sunt în totalitate rezolvate. Viorel Moldovan anunţă că nu se ştie dacă va continua să pregătească echipa din Giuleşti din cauza condiţiilor financiare dificile.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 354 din 487

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport