Total Media News

Stiri - Sport
Fotbal ROMANIA - UNGARIA PDF Imprimare
Fotbal
Vineri, 10 Octombrie 2014 22:53

        HAI   ROMANIA   !!


               :    

 

       Azi 11.10.2014  echipa  reprezentativa a Romaniei  va intilni  in  meci oficial  nationala  Ungariei.

    Meciul  conteaza  ca  preliminarii   pentru  EURO 2016 ,si  este  programat   de la ora 19:00, pe Arena Națională.

    

   România și Ungaria s-au întâlnit până acum de 24 de ori. Interesant este că doar cu șase țări a jucat România mai mult decât cu Ungaria, iar dintre acestea două au devenit istorie. Iugoslavia (cu care am disputat un record de meciuri, 37) s-a împărțit în mai multe state, iar Cehoslovacia s-a “rupt” în două.

   Bilanțul meciurilor cu ungurii nu ne este favorabil. Am învins în doar 5 partide, am terminat 7 la egalitate și am pierdut în 11 jocuri. Golaverajul este și el favorabil vecinilor de la vest, 49-27.

 

  Un  lucru   "interesant "  : FRF a aşezat galeria dinamovistă în aceeaşi peluză cu fanii maghiari.

Echipe Probabile :

Romania :

Tătăruşanu - Luchin, Chiriches, Goian, Raţ - Pintilii, Hoban - Chipciu, Sânmărtean, Tanase - Stancu

Ungaria :

Király - J. Varga, Juhász, Korcsmár, Kádár - Elek Á, Tőzsér -Lovrencsics, Gera, Dzsudzsák - Szalai

 

Citeşte mai mult...
 
Alimente care combat astenia de toamna PDF Imprimare
Sport
Vineri, 10 Octombrie 2014 11:09

     Printre primele semnale ale dereglarilor fiziologice si psihice cu care corpul se confrunta la inceput de toamna se numara somnolenta, slabiciunea fizica, lipsa de energie, melancolia si predispozitia pentru raceli si infectii.

 

          

 

   Cercetatorii au ajuns la concluzia ca toate acestea sunt provocate de dificultatea de adaptare a corpului la diferentele de temperatura dintre zi si noapte.

  Astenia de toamna se manifesta la toate categoriile de varsta, de la copii pana la cei mai in varsta.       

  Simptomele difera in functie de organismul si stilul de viata al fiecaruia.

   Cum se manifesta astenia de toamna?

  Printre primele semnale ale dereglarilor fiziologice si psihice cu care corpul se confrunta la inceput de toamna se numara somnolenta, slabiciunea fizica, lipsa de energie, melancolia si predispozitia pentru raceli si infectii. Medicul imunolog Tania Bejan, intr-un comunicat remis Mediafax spune ca este important "sa acordam atentie deosebita unei alimentatii bogate in vitamine si proteine, dar si sa respectam un program regulat de somn. Multe dintre persoanele care sufera de astenie se confrunta cu o deficienta de serotonina (hormon considerat a influenta pozitiv starea de spirit) asociata cu oboseala excesiva, chiar daca au un program disciplinat de somn." In continuare vom discuta despre alimentele care amelioreaza simptomele asteniei de toamna.

Citeşte mai mult...
 
Sperante :Michael Schumacher va duce o viaţă relativ normală în scurt timp PDF Imprimare
Automobilism international
Marţi, 07 Octombrie 2014 20:10

    Preşedintele Federaţiei Internaţionale de Automobilism, Jean Todt, a declarat postului RTL că starea de sănătate a fostului pilot de Formula 1 Michael Schumacher se îmbunătăţeşte şi că în scurt timp septuplul campion mondial ar putea duce o viaţă aproape normală.

                            

                           

    Conform  mediafax.ro , Todt şi Schumacher sunt prieteni de pe vrema când cei doi activau la Ferrari. RTL a precizat că şeful FIA l-a vizitat pe Schumacher la reşedinţa acestuia de pe malul Lacului Geneva, cu o săptămână înaintea Marelui Premiu al Japoniei, care a avut loc duminică, informează motorsport.com.

    "Putem spera că Schumacher va duce o viaţă relativ normală în scurt timp. Ce putem spune este că probabil nu va mai conduce niciodată o maşină de Formula 1. El luptă. Condiţia lui se îmbunătăţeşte, ceea ce este foarte important, aşa cum este şi faptul că e acasă cu familia", a declarat Todt.


Citeşte mai mult...
 
Horia Tecău s-a calificat în finală la Beijing PDF Imprimare
Tenis
Duminică, 05 Octombrie 2014 07:28

        Horia Tecău și partenerul său, olandezul Jean-Julien Rojer, vor juca a opta finală a anului și sunt ca și calificați la Turneul Campionilor.

 

            

 

    Horia Tecău, care este campion în exercițiu la puternicul turneu din capitala Chinei, cucerind titlul în 2013, alături de bielorusul Max Minryi, a făcut un nou meci extraordinar și a câștigat duelul cu perechea italo-argentiniană formată din Fabio Fognini și Leonardo Mayer, cu scorul de 6-4, 6-4.Victporia le-a adus lui Tecău și Rojer, care ocupă locul șase în cursa către Turneul Campionilor de la Londra, încă 300 de puncte, iar dacă se vor impune mâine în ultimul act de la Beijing, vor urca încă o poziție.

 

Citeşte mai mult...
 
Breaking news: Jocurile Olimpice de iarna din 2022 unde ?? PDF Imprimare
Sporturi de iarana
Joi, 02 Octombrie 2014 11:05

Breaking news:

  Nimeni nu vrea să găzduiasca  Jocurile Olimpice  de  iarna din  2022  !


                                 

                            
    Știrile de ultimă oră:

    Guvernul  norvegian  nu va furniza garanția necesară  pentru  Jocurile  Olimpice  din  2022.
    Norvegia trebuie să-și retragă cererea sa de a găzdui Jocurile Olimpice # Oslo 2022.

    Partidul de guvernământ din Norvegia  a votat împotriva finanțării Jocurilor  Olimpice de iarnă  de  la  Oslo  2022, ​​forțând în esență, orașul să renunțe la cursa. Este doar ultimul dintr-o lunga serie de orașe și țări care au dat un categoric "nu" gazduieste mlaștina olimpica.

    Într-un referendum cu caracter neobligatoriu, în februarie, 55,9 la suta din norvegieni au declarat ca nu au vrut  ca Jocurile Olimpice din 2022  sa  se  desfasoare  la  ei.

   "Trebuie să existe schimbări majore în CIO înainte de a mă ajuta pentru a sprijini o cerere olimpic", a spus primarul Tromsø Jens Johan Hjort. O  mare  parte  din  acea furie  a  populatiei  , a fost lista CIO   cu cereri pentru o ofertă Oslo, care a inclus un cocktail de primire cu regele Norvegiei, cu  Comitetul Olimpic norvegian, etc....

    Printre alte cerințe CIO:

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 331 din 487

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport