Total Media News

Stiri - Sport
Turneul Final pentru Seniori Liga B si C + Campionatul National de Veterani (+35) PDF Imprimare
Sporturi individuale
Luni, 03 Noiembrie 2014 11:08

    Federatia Romana de Badminton va invita la Turneul Final pentru Seniori Liga B si C + Campionatul National de Veterani (+35).

 

                                

   Evenimentul se va desfasura in perioada 14 – 15 noiembrie 2014 in Sala Polivalenta din incinta C.O.S.R. Izvorani (jud. Ilfov).

   Inscrierile se fac online, pana la data de 10.11.2014, la urmatorul link:

http://www.tournamentsoftware.com/sport/tournament.aspx?id=ED208DF6-F729-4E3C-AB24-BBB6AA5244AB

 

Citeşte mai mult...
 
MICUL HERCULE – SCOALA NOUA LUPTATORI NOI – LUPTE PDF Imprimare
Sporturi individuale
Miercuri, 29 Octombrie 2014 10:53

    Federatia Romana de Lupte, prin Programul Pierre de Coubertin finantat de Ministerul Tineretului si Sportului a organizat

     Proiectul MICUL HERCULE – SCOALA NOUA – LUPTATORI NOI, lupte greo-romane, lupte libere.

               

 

    Proiectele (lupte greco-romane, lupte libere) au inclus actiuni de promovare a luptelor sportive, actiuni de selectie si in final organizarea,  de cantonamente de selectie si pregatire, in opt (8) localitati, cu copii, baieti si fete, care vor sa practice luptele greco-romane si luptele libere.

   Cantonamentele au fost oraganizate in localitati, zone cu traditie si performante in lupte astfel: lupte libere masculin – Odorheiu Secuiesc  si Amara, lupte libere feminin – Onesti, Dr. Tr. Severin si Bucuresti, lupte greco-romane – Satu Mare, Constanta si Radauti.

   Coordonatori ai cantonamentelor au fost antrenori cu experienta, unul dintre acestia fiind legenda luptelor romanesti STEFAN RUSU, campion olimpic, cel mai prolific luptator roman.

 

Citeşte mai mult...
 
Dinamo a fost eliminată de CS Mioveni în optimile Cupei României PDF Imprimare
Fotbal
Marţi, 28 Octombrie 2014 21:43

     Formaţia Dinamo a fost eliminată, marţi, în optimile de finală ale Cupei României-Timişoreana, după ce a fost învinsă, la Piteşti, de divizionara secundă CS Mioveni, scor 1-0 (1-0).


             

   Unicul gol al meciului a fost marcat de Ayza în minutul 23, care a profitat de o neînţelgere între Bărboianu şi Marc.

 

Citeşte mai mult...
 
Administratorul judiciar Cristina Andronache a fost înlocuită din funcția de la Rapid PDF Imprimare
Fotbal
Marţi, 28 Octombrie 2014 08:14

           

                                                

     Se  pare  ca  Valerii Moraru   a  realizat  un  obiectiv  la  Rapid   :  Cristina Andronache  nu mai  este  Administrator  judiciar  la  Rapid !

     Cel care a preluat în vară destinele formației din Giulești are cale liberă să-și impună strategia la Rapid, după ce Cristina Andronache, persoana care era văzută de omul de afaceri moldovean drept principala piedică în calea materializării ideilor sale la echipa de lângă Podul Grant, a fost înlocuită de instanță din funcția de administrator judiciar.

     Măsura adoptată de Tribunalul București a venit ca urmare a unei cereri depuse pe 10 octombrie chiar de către cea din cauză .

     La vremea respectivă, Cristina Andronache a susținut că acțiunile întreprinse de Valerii Moraru au pus-o în imposibilitatea de a-și mai exercita atribuțiile stabilite de instanță, motiv pentru care a cerut înlocuirea sa. În plus, Andronache a repetat faptul că actualul patron nu a investit până în prezent nicio sumă în gruparea “vișinie”.

 

Citeşte mai mult...
 
Echipa națională de ciclism a României va participa în luna noiembrie la 3 curse în China PDF Imprimare
Sporturi individuale
Luni, 27 Octombrie 2014 17:07

       Cine spunea că lucrurile bune se păstrează pentru final nu glumea și cu siguranță nu se gândea la echipa națională a României, care va participa în luna noiembrie la nu mai puțin de 3 curse în China, una de o zi și două pe etape.

 

                     



    Ultima competiție internațională la care a luat startul echipa națională a fost Tour of Almaty, în data de 5 octombire 2014.

Echipa va pleca spre țara Marelui Zid miercuri, 29 octombrie, urmând să ia startul în Tour of Taihu Lake între 1 și 9 noiembrie. Tour of Taihu Lake se află la a 4-a ediție, iar în cadrul celor 9 etape vor lua startul 20 de echipe din întreaga lume, miza fiind cu atât mai ridicată cu cât categoria este UCI 2.1, premiile totale puse în joc sunt de 250.000$ și se anunță și prezența unei echipe de ProTour. Deși este pe etape, formatul este puțin diferit, cele mai multe etape fiind sub formă de circuit, după cum urmează:
•1 nov. Wuxi Binhu Circuit – 111.3km
•2 nov. Kunchenghu Lake Circuit – 136km
•3 nov. Nantong – Haimen – 135.8km
•4 nov. Qidong – Chongming Island – 110.6km
•5 nov. Shuangshan Island Circuit – 129km
•6 nov. Wujin Yancheng Park – Moon Bay – 113km
•7 nov. Huzhou Taihu Resort Circuit – 126,4km
•8 nov. Changxing Circuit – 114km
•9 nov. Wujiang Circuit – 94,4km

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 327 din 487

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport