Total Media News

Stiri - Sport
Delegatia României la FOTE 2015 va fi formata din 24 de sportivi PDF Imprimare
Sporturi de iarana
Miercuri, 19 Noiembrie 2014 20:04

                  

  

       

   Doar 67 de zile au ramas pana la startul celei de a XII-a editii de iarna a Festivalului Olimpic al Tineretului European (FOTE), competitie rezervata sportivilor cu varste intre 14 si 18 ani, care va fi gazduita in premiera de doua regiuni din tari diferite - Vorarlberg (Austria) si Liechtenstein.

     Comitetele Nationale Olimpice (CNO) din Austria si Liechtenstein, care au colaborat la organizarea competitiei programata a avea loc in perioada 25-30 ianuarie 2015 unde sunt asteptati peste 850 de sportivi din 45 tari europene, vor avea o misiune deloc usoara: sa se ridice la nivelul FOTE Brasov 2013, considerat de forurile internationale de specialitate cel mai bine organizat Festival de pana acum.

    O particularitate a editiei de anul viitor a FOTE Vorarlberg-Liechtenstein consta in faptul ca nu va exista un Sat Olimpic, cazarea participantilor urmand a fi asigurata in 32 de hoteluri (790 de camere si 1850 de paturi) localizate in statiunile Schruns, Tschagguns si in imprejurimile acestora. Cele mai multe locuri de cazare au fost rezervate in Schruns si Tscagguns (noua hoteluri), dar participantii vor mai locui in St. Gallenkirch (sapte hoteluri), Gaschurn (patru hoteluri), si in cate trei hoteluri din Gantschier&Vandans, Silbertal si Partenen.

 

Citeşte mai mult...
 
UEFA a prezentat mascota EURO 2016 PDF Imprimare
Fotbal
Miercuri, 19 Noiembrie 2014 08:00

            
   

 

     Va fi Driblou, Goalix sau Super Victor?
     Oficial UEFA EURO 2016 a prezentat  mascota  la Stade Vélodrome din Marsilia, înainte de al Franței amical împotriva Suediei - acum este momentul sa ii  dea  un  nume  mascotei .
    Jumătate copil, jumătate super-erou, mascota este un personaj curios, plin de duh care va încuraja fanii din întreaga lume pentru a sărbători "arta fotbalului"

   Interesant  este   faptul  ca  deocamdata  mascota  nu  are  un  nume  si  va  fi  ales  din  propunerile  oamenilor  prin  vot  :--http://en.mascot.uefa.com/

 

Citeşte mai mult...
 
Consiliul Internațional de Arbitraj pentru Sport - TAS PDF Imprimare
Sport
Marţi, 18 Noiembrie 2014 15:23

 

                              

        Organismul de conducere CURȚII de Arbitraj pentru Sport


ANUNȚĂ MEMBRI NOI
Lausanne, 18 noiembrie 2014 - Consiliul Internațional de Arbitraj pentru Sport (ICAS) anunță astăzi  numirea de noi membri   in  consiliu  pe termen de patru ani, începând cu 1 ianuarie 2015. Alegerile au  avut loc la 42-lea  reuniunea  a  ICAS ce  a avut loc pe  13 noiembrie 2014, în Lausanne, Elveția.
    ICAS este organul de conducere al Curții de Arbitraj pentru Sport (CAS) și gestionează administrația sa  și finanțele. Acesta este compus din douăzeci de judecători internaționali sau avocați activi  din sistemul judiciar, internațional arbitraj și administrație sport. Statutul de membru ICAS include șase foști sportivi internaționali din care   patru sunt Olympians.
    CAS este o instituție independentă, cu sediul în Lausanne, implicat în rezolvarea disputelor legale în domeniul    sport prin arbitraj și mediere. Competența CAS este recunoscuta de către toate federațiile sportive olimpice  și multe federații non-olimpice.        

     CAS  inregistrează  mai mult de 400 de cazuri in fiecare an.

 

Citeşte mai mult...
 
CUPA ROMANIEI la lupte – BUCURESTI 21-22.11.2014 PDF Imprimare
Sporturi individuale
Marţi, 18 Noiembrie 2014 13:46


                              

PROGRAM DE DESFĂȘURARE

SALA GHEORGHE BERCEANU - LICEUL MIRCEA ELIADE BUCURESTI

 VINERI:

1400-1600 – Înscrierea sportivilor

PARTICIPARE – FARA SISTEM DE CALIFICARE (POT PARTICIPA TOTI SPORTIVII CARE INDEPLINESC CRITERIILE DE VARSTA, CU VIZA ANUALA FRL 2014 SI VIZA MEDICALA LA ZI)

1700-1800 – Ședința tehnică

1800-1830 – Examenul medical și Cântarul oficial 


Citeşte mai mult...
 
Intrunire la nivel inalt organizata de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) PDF Imprimare
Sport
Sâmbătă, 15 Noiembrie 2014 08:13

           Presedintele COSR a propus un Acord National pe zece ani pentru sportul romanesc

                                                   

 

    La intrunirea la nivel inalt organizata de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR), la Complexul “Sydney 2000” din Izvorani, alaturi de Alin Petrache si Ioan Dobrescu, presedintele si respectiv secretarul general ai COSR, au fost prezenti Victor Ponta, primul ministru al Romaniei, Gabriela Szabo, ministrul Tineretului si Sportului, si numeroase personalitati ale sportului romanesc. In prim-planul evenimentului s-a aflat propunerea lansata de presedintele COSR privind elaborarea unui Acord National pe zece ani pentru sportul romanesc.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 323 din 487

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport