Total Media News

Stiri - Sport
Selymeș: „Nu avem voie să pierdem! Așteptăm gălățenii alături de noi!” PDF Imprimare
Fotbal
Sâmbătă, 06 Decembrie 2014 13:01

                     

      Antrenați și motivați, roș-alb-albaștrii nu mai au nevoie decât de puțin noroc și de un public cât mai numeros alături duminică, la ultimul meci din turul Campionatului 2014-2015, cu ASA Tg. Mureș.
     „Va fi un meci foarte, foarte greu. Cred că ASA e cea mai experimentată echipă din prima ligă, dar noi suntem pregătiţi, nu ne temem de nimeni. Vrem trei puncte pentru că, dacă reuşim să câştigăm acest meci, în mare măsură ne-am salva turul, ne-am apropia de linia magică și ne-ar da o ambiţie mai mare pentru retur. Nu avem voie să pierdem! Suntem foarte concentraţi, foarte motivaţi, mai avem nevoie de puţin noroc. Aşteptăm şi suporterii alături de noi. Avem nevoie de ajutorul lor, cu ei alături avem o şansă în plus în faţa oricui. E echipa Galaţiului şi aşteptăm gălăţenii alături de noi!”, a declarat antrenorul Oțelului, Tibor Selymeș, vineri, 5 decembrie, în cadrul conferinței de presă dinaintea meciului.
     Tehnicianul i-a avut alături pe mijlocașii Karol Karlik și Ciprian Milea, lăudând prestația acestuia din urmă în meciul cu Universitatea Cluj, din etapa anterioară. „Milea a făcut un meci bun la Cluj, în special în repriza a doua”, a spus Selymeș. „Sunt bucuros că am evoluat, sper să joc din ce în ce mai mult și, prin evoluția mea, să ajut Echipa”, a afirmat și Milea.

 

Citeşte mai mult...
 
Norvegienii se impun la Lillehammer PDF Imprimare
Sporturi de iarana
Vineri, 05 Decembrie 2014 16:16

Bjoergen si Golberg au castigat sprintul de la Lillehammer


Lars Nelson SWE - Lillehammer 2013



Astazi , are loc etapa de sprint de la Lillehammer , atat la masculin , cat si la feminin . Proba se disputa in stilul liber, aceasta fiind a 2-a etapa de sprint a sezonului.

Erik Brandsdal , liderul la sprint si overall , a intrat destul de lejer in semifinale , lucru care nu a putut fi spus si despre Sundby , castigatorul la overall in stagiune 2013/14. La feminin , Marit Bjoergen a trecut semifinale foarte bine , aratand o forma buna , fiind urmata de compatrioata sa Heidi Weng. Cealalta semifinala , a fost mult mai echilibrata , calificandu-se Denise Hermann si Maiken Falla direct .
La masculin , in prima semifinala, Petter Northug a produs o surpriza clasandu-se doar pe a 4 pozitie .  Dupa probele video , pentru un contact cu rusul Ustiugov , norvegianul a fost descalificat.Paal Golberg a castigat aceasta semifinala , urmat de Juhho Mikkonen. Cealalta semifinala i-a avut drept protagonisti pe Finn Krogh si Alexey Petukhov. Erik Brandsdal a pierdut la photo-finish , calificarea in ultimul act.


Finala feminina a fost dominata de la un cap la altul de Marit Bjoergen din Norvegia , ce obtine a 68-a victorie a sezonului si a 2-a consecutiva la sprint . Codasa finalei a fost Denise Hermann
Citeşte mai mult...
 
Conferinta de presa Pandurii - Rapid PDF Imprimare
Fotbal
Vineri, 05 Decembrie 2014 09:37

Giulestenii , sustin astazi , ultima conferinta de presa a turului de campionat , premergatoare meciului cu Pandurii Targu Jiu , ultimul din acest tur de campionat.

                                         

         

 

La conferinta au fost prezenti , Danut Perja si  Marian Rada .


Marian Rada : " Au ramas 18 jucatori ,cei ce vor face deplasarea la Tg-Jiu. Lotul trebuie sa aiba , maxim 25-26 jucatori. In iarna vor fi 2 turnee. Nu sunt perfectate 100% . Sunt 3 puncte importante , ce ne pot mentine in lupta pentru salvare . Nu s-a stabilit daca va fi ultimul meci al meu pe banca. Important e sa facem ceva sa trecem peste momentul acesta greu. "


Danut Perja : " Vreau sa va spun un punct de vedere din partea clubului . Am reziliat   contractele  cu 10 jucatori . Unii ne-au ajutat la promovare , Negru ,Sandulescu , Doman , Misa . Le multumim  pentru ce au facut la Rapid.

Vom completa lotul cu anumiti jucatori.

Cei ce au ramas vor fi si in retur in lot .

Aveam 29 de jucatori ,multi nu puteau juca din punctul de vedere al tehnicianului.Trebuie sa avem jucatori valorosi, sa ne salvam de la retrogadare. Suntem interesati de toate numele speculate . Avem nevoie de ei , si totul depinde de ei.

Dinu Gheorghe ne sprijina de o buna perioada de timp zi de zi.

Din retur , tot pe Giulesti , este posibil sa jucam ."


Citeşte mai mult...
 
Cazul TAS - Vanessa Vanakorn PDF Imprimare
Sport
Joi, 04 Decembrie 2014 16:41

TAS a primit doua apeluri de la Vanessa Vanakorn , impotriva deciziilor luate de Federatia Internationala de Ski.in legatura cu calificarea sa la Jocurile Olimpice de la Sochi 2014.

 

FIS a considerat ca Vanakorn , a fost o persoana activa in manipularea a 4 curse de slalom urias , din Slovenia , din luna Ianuarie 2014, si a impus o suspendare de 4 ani din competitiile FIS. In consecinta, rezultatele acelor 4 curse , au fost anulate. Ca o consecinta , Vanakorn , nu a mai putut participa la Jocurile Olimpice de iarna de la Sochi .

 

Doamna Vanakorn doreste anularea deciziilor.In acest sens,  au fost deschise procedurile pentru judecata cazului.

 

 

 

Citeşte mai mult...
 
CS Mioveni solicită rejucarea meciului cu CFR Cluj din sferturile Cupei României. PDF Imprimare
Fotbal
Miercuri, 03 Decembrie 2014 22:07

            

     CFR Cluj s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a trecut de CS Mioveni, scor 4-3. Ardelenii au revenit miraculos, după ce fuseseră conduşi cu 3-0 în minutul 62.Cel mai important moment al meciului de la Piteşti a avut loc în minutul 86 la scorul de 3-2 pentru Mioveni. Gazdele au trimis mingea în afara terenului pentru a permite intrarea pe gazon a medicilor, pentru a acorda îngrijiri medicale unui jucător de la Mioveni. La reluare, Susic a repus balonul de la margine spre Chanturia, iar gruzinul a dat impresia că doreşte să înapoieze, aşa cum ar fi fost logic, balonul gazdelor. Lopez l-a preluat, l-a trimis spre Tade, iar francezul a marcat pentru 3-3.

Astăzi conducerea CS Mioveni a trimis o scrisoare preşedintelui FRF Răzvan Burleanu prin care solicită rejucarea meciului de marţi. În acest sens este invocat un precedent din Cupa Angliei, din 1999. La acel meci, Arsenal a câştigat cu 2-1 în urma unei faze similare, iar antrenorul Arsene Wenger a propus şi i s-a acceptat rejucarea întâlnirii.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 318 din 487

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport