Total Media News

Stiri - Sport
Gabriela SZABO prezentă la întâlnirea anuală cu directorii de cluburi și reprezentanții federațiilor PDF Imprimare
Sport
Sâmbătă, 07 Februarie 2015 16:38

București 03 februarie 2015,

                                                         

    Ministrul Tineretului și Sportului, Gabriela SZABO a condus lucrările întâlnirii anuale cu reprezentanții cluburi sportive departamentale și federațiilor sportive naționale.

    Întâlnirea de lucru a avut ca subiect propunerea de reformare a finanțării cluburilor aflate în subordinea MTS.

   Evenimentul a fost deschis de discursul ministrului și a constat într-o analiză a finanțării cluburilor departamentale.

    Secretarul de Stat pentru Sport, doamna Carmen TOCALĂ a avut o intervenție tehnică pe tema finanțării și a ponderii diferitelor tipuri de cheltuieli în alcătuirea bugetelor cluburilor, totodată subliniind importanța cluburilor departamentale în sistemul sportiv românesc. ”Scopul meu ca ministru este o reformare durabilă a sportului românesc, însă o reformă care să aducă stabilitate și care să încurajeze în mod natural activitatea sportivă de performanță. Încă de la preluarea mandatului am decis că Ministerul Tineretului și Sportului trebuie să abordeze susținerea și dezvoltarea sportului de o manieră strategică. Spiritul acestei abordări este acela de a eficientiza cheltuirea banului public și de a încuraja performanța sportivă. În ceea ce privește finanțarea cluburilor am decis că aceasta se va face în urma unei analize riguroase a activității sporive. Scopul acestei analize este, așa cum am precizat și în introducere, eficientizarea cheltuirii banului public și direcționarea în acest fel a resurselor financiare către zonele care produc performanță.” a declarat Ministrul Tineretului și Sportului Gabriela SZABO.


 

Citeşte mai mult...
 
FED CUP România - Spania = 7-8 februarie / Galati PDF Imprimare
Tenis
Sâmbătă, 07 Februarie 2015 09:51

 

              

 


        S-a stabilit ordinea meciurilor pentru întâlnirea dintre România și Spania

 

    Simona Halep va deschide astăzi contra Silviei Soler-Espinosa disputa care poate duce România în barajul pentru Grupa Mondială, iar Irina Begu o va înfrunta apoi pe Garbine Muguruza

 

Ziua 1 - sâmbătă (07.02.2015)
Meci 1: Simona Halep - Silvia Soler Espinosa
Meci 2: Irina-Camelia Begu - Garbine Muguruza

Ziua 2 - duminică (08.02.2015)
Meci 3: Simona Halep - Garbine Muguruza
Meci 4: Irina-Camelia Begu - Silvia Soler Espinosa
Meci 5: Alexandra Dulgheru/Monica Niculescu - Lara Arruabarrena/Anabel Medina Garrigues

 

Citeşte mai mult...
 
Petrolul a depus la Tribunalul Prahova cererea de intrare în insolvenţă PDF Imprimare
Fotbal
Vineri, 06 Februarie 2015 23:38

                              

                                      

   SPORTUL  reflecta  starea  economiei, starea  tarii  !  este  bine in  economie si  sunt  Bani, este  bine si  in  sport !

   Intrebare :  este  bine in  sport ?...................................  deci  care  este  starea  tarii  ?

   SC FC Petrolul SA, societatea care administrează gruparea prahoveană din Liga I, a depus la Tribunalul Prahova cererea de intrare în insolvenţă, aceasta fiind înregistrată în data de 4 februarie.

    Cererea va fi soluţionată la Secţia a II-a civilă a Tribunalului Prahova, de unde va primi o hotărâre în termen de cinci zile de la data înaintării.

     Luna trecută, o altă cerere de intrare în insolvenţă a clubului, formulată de unul dintre creditori, SGU Ploieşti (societatea care administrează stadionul "Ilie Oană", căreia Petrolul îi datorează aproximativ 300.000 euro), a fost retrasă.

 

Citeşte mai mult...
 
Ion Tiriac critica bugetul dat de MTS pentru sport PDF Imprimare
Sport
Vineri, 06 Februarie 2015 14:54

 

               

    "Înteleg ca domnul Iohannis e un mare fan al tenisului. Sa  dea Dumnezeu............................................, a spus Tiriac la Digi Sport.

    Tiriac a amintit, apoi, ca  ofera   doua    milioane de euo, pentru construirea unui patinoar, însa   a afirmat ca     birocratia    din România îi pune mari piedici în realizarea acestui proiect.

    "E o rusine bugetul dat de MTS pentru sport. O tara care 50 de ani s-a laudat cu un singur lucru, cu care puteam sa stam la masa cu oricine. Cu sportul! I-am invatat pe toti sa faca sport. A venit vremea sa fim din nou acolo in top, pentru ca infrastructura de pe vremea comunistilor s-a dus (...) E de necrezut ce se intampla cu patinoarul Mihai Flamaropol. Un patinoar de hochei costa doar 2 milioane de euro. Nu un Taj Mahal, ci un patinoar unde sa se pregateasca acei copii care isi doresc. Eu am spus ca dau aceste 2 milioane, dar birocratia impiedica tot. Eu nu le dau mai mult de doua milioane, pentru ca atat costa. Acum e treaba lor sa-mi ia banii astia", a mai afirmat Ion Tiriac.


Citeşte mai mult...
 
FIS Ski Jumping World Cup Ladies, Rasnov 2015 PDF Imprimare
Sport
Joi, 05 Februarie 2015 23:25

 

                       

  

     Cocheta Arenă de la Râşnov va găzdui iarăşi un week-end de sărituri cu schiurile la cel mai înalt nivel, Cupa Mondială, cu participarea celor mai cunoscute nume ale ski jumping-ului feminin.

   Cele două etape se vor desfăşura pe cea mai mare trambulină din Valea Carbunarii omologată de Federaţia Internaţională de Schi, punct de construcţie K90, dimensiune 100 metri, record feminin, 100,5 metri, stabilit anul trecut, pe 1 martie, de japoneza Sara Takanashi, actualmente pe prima poziţie a clasamentului general, cu 60 de puncte.
   Vineri 6 (când are loc şedinţa de calificare), apoi sâmbătă 7 şi duminică 8 februarie, de la aceeaşi oră 13.30, în cele două etape propriu-zise de Cupă Mondială, zburătoarele cu schiurile vor încânta din nou fanii, spectatori sau telespectatori, cu aterizări în telemark la 90, 95 şi poate chiar peste 100 de metri, luptând pentru victorie, glorie şi ... cât mai multe puncte în clasamentul general.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 306 din 486

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport