Total Media News

Stiri - Sport
Salariile angajatilor FRF reprezintă 3,155 milioane de euro PDF Imprimare
Fotbal
Miercuri, 04 Martie 2015 18:47

                                         

      Pentru 2015, FRF și-a propus să atragă venituri de 14.8 milioane de euro, din care 4.724 milioane din drepturile TV.

    Cheltuielile FRF pentru 2015 se ridică la 15,297 milioane de euro, din care salariile reprezintă 3,155 milioane de euro, se arată într-un document obţinut de Mediafax.

    Conform proiectului bugetului de venituri şi cheltuieli pe anul 2015, care urmează a fi prezentat şi votat în cadrul Adunării Generale a FRF din 30 martie, deficitul financiar prognozat se ridică la 2.144.000 de lei (484.000 de euro).

    La capitolul venituri, care însumează 65.622.000 de lei (14.813.000 euro), federaţia ar urma să încaseze cea mai mare sumă în 2015 din cedarea drepturilor TV, 4.724.000 de euro, cu peste un milion mai mult decât fusese previzionat pentru anul trecut, 3,6 milioane.

 

Citeşte mai mult...
 
Cartea “ Stefan Rusu- Sportiv de legenda” PDF Imprimare
Sporturi individuale
Miercuri, 04 Martie 2015 12:48

 

                              

    Este fara indoiala unul dintre caracterele puternice care a marcat si schimbat istoria luptelor din Romania.

   A castigat aurul olimpic in 1980, la Jocurile Olimpice de la Moscova, argintul la Montreal, in 1976 si bronzul la una dintre cele mai frumoase editii pentru sportul romanesc, cea de la Los Angeles din 1984. Are in palmares si 2 titluri mondiale si 5 titluri europene.

    Cartea “ Stefan Rusu- Sportiv de legenda”, o editie pregatita, redactata si ingrijita de profesor Gheorghe Schipor, este o poveste fascinanta despre viata unui sportiv, a unui om, a unei mari personaliati, care de cand a venit pe lume si pana in prezent nu vorbeste, nu traieste, nu respira decat…Lupte, sportul barbatilor si al oamenilor adevarati. Federatia Romana de Lupte va invita sa o cumparati si o cititi, pentru a descoperi si altfel viata lui Stefan Rusu.

Citeşte mai mult...
 
Mititelu: Eu am făcut plângere la DNA împotriva lui Burleanu PDF Imprimare
Fotbal
Miercuri, 04 Martie 2015 12:18

              

   Patronul FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, miercuri, agenţiei MEDIAFAX, că el a făcut plângerea la DNA împotriva preşedintelui FRF, Răzvan Burleanu, legat de rezilierea contractului fostului selecţioner Victor Piţurcă, precizând că este vorba de abuz în serviciu în acest caz.

   Mititelu este convins că preşedintele FRF va fi condamnat indiferent dacă decizia de modificare a contractului fostului selecţioner Victor Piţurcă a fost sau nu aprobată de către Comitetul Executiv.

    "Eu am fãcut plângerea la DNA împotriva lui Burleanu. Pentru că ar fi trebuit să-i ia banii lui Piţurcă, care a luat cinci milioane de euro, şi el l-a lăsat să plece aşa... Chiar dacă a fost sau nu a fost trecută decizia de a modifica acel contract al lui Piţurcă prin Comitetul Executiv tot va face puşcărie. Burleanu a păgubit Federaţia Română de Fotbal cu cel puţin un milion de euro. E vorba de o infracţiune de abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave. În plus eu suspectez că e vorba şi de corupţie, dar nu am dovezi. Bănuiesc că s-a plătit o sumă de bani la negru", a declarat Mititelu pentru MEDIAFAX.

 

Citeşte mai mult...
 
Sport Forum, o necesitate pentru sportul romanesc PDF Imprimare
Sport
Marţi, 03 Martie 2015 20:58

 

                       

 

    Peste 170 de participanti, printre care conducatorii a 45 de federatii nationale sportive, olimpice si neolimpice, si opt invitati de marca de la structuri similare din Europa si de la Asociatia Comitetelor Olimpice Europe (EOC), s-au reunit la Cheile Gradistei, la Sport Forum,  evenimentul organizat de Comitetul Olimpic si Sportiv Roman.

    Timp de doua zile, 20 de vorbitori au tinut prelegeri din diferite domenii, de la management, marketing, finantare in sport, tehnici de pregatire sportiva si anti-doping, pana la social media si comunicare in miscarea sportiva.Parerea unanima a fost ca reuniunea de la Cheile Gradistei a fost o reusita nu numai pentru ca toti cei prezenti au avut cate ceva de invatat din experientele impartasite in plen de vorbitori, dar si pentru ca Sport Forum le-a dat posibilitatea conducatorilor sportului romanesc sa petreaca impreuna cateva zile minunate intr-un cadru de vis.

   George Boroi, presedintele Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti, a sintetizat in cateva fraze atmosfera de la Cheile Gradistei: “Nu s-a mai intamplat demult asa ceva si a fost o bucurie ca atatia prieteni dragi ne-am adunat in acelasi loc dupa foarte multa vreme. Pe majoritatea participantilor ii cunosc de-o viata, dar am avut placerea sa pot sta de vorba si sa cunosc mai bine presedinti de federatii pe care ii stiam doar din vedere. La astfel de reuniuni oamenii vorbesc deschis atat depre problemele lor cat si despre reusite, iar marele castig este legatura puternica inter-umana care se creeaza”.

  Printre  cei 45 conducatori de  federatii nationale  sportive  s-a  numarat si  Presedintele Federatiei de Karate, domnul Octavian Amzulescu.

 

Citeşte mai mult...
 
Primarul din Ploieşti a fost reţinut în dosarul finanţării ilegale a echipei de fotbal PDF Imprimare
Fotbal
Marţi, 03 Martie 2015 17:20


   Procurorii DNA au efectuat, marţi dimineaţă, mai multe percheziţii la Ploieşti, între care una la sediul Primăriei şi alta la locuinţa edilului Iulian Bădescu (PSD), într-un dosar vizând modul în care Consiliul Local a finanţat echipa de fotbal Petrolul Ploieşti, afirmă surse judiciare.

   Primarul Iulian Bădescu a afirmat că are calitatea de suspect, dar că nu ştie care sunt acuzaţiile, urmând să afle la DNA, unde a fost adus la audieri. Secretara Primăriei şi una dintre juristele instituţiei au fost aduse la DNA. Bădescu a fost reţinut de procurori după şaote ore de audieri.

UPDTAE: Primarul Ploieştiului a fost reţinut de procurori, după şapte ore de audieri

Primarul din Ploieşti, Iulian Bădescu, a fost scos cu cătuşe de la DNA Ploieşti, după aproximativ şapte ore de audieri, şi dus în arestul Poliţiei Prahova, la ieşirea din DNA el negând orice implicare şi toate acuzaţiile legate de o mită pe care ar fi luat-o din banii alocaţi echipei Petrolul.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 302 din 487

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport