Total Media News

Stiri - Sport
Otelul Galati : “NE-AU DAT CU REGULAMENTUL ÎN CAP!” PDF Imprimare
Fotbal
Joi, 12 Martie 2015 15:45

                          

    Conducerea clubului Oţelul Galaţi se arată indignată de decizia de suspendare pentru şase etape primită de jucătorul Altama Sanaa, după meciul cu FC Braşov. În minutul 82 al partidei, într-un duel pentru balon, fotbalistul gălăţean şi-a lovit involuntar adversarul şi a primit direct cartonaş roşu de la arbitrul Colţescu.

  În urma judecării, Altama Sanaa a primit o suspendare de şase etape !

    “Este o decizie exagerată, ca să nu spunem aberantă. Am revăzut faza de zeci de ori. Aflat cu spatele la adversar, Sanaa sare şi, în săritură, îl loveşte pe braşovean fără să îl vadă. Colţescu a vrut să arate cartonaş galben, dar văzând sânge a dictat direct eliminare. Până aici e ok, pentru că şi imprudenţa se plăteşte. Dar, se pare că noi, Oţelul, a trebuit să devenim un cobai pe care se fac experimente şi ni se dă cu regulamentul în cap. Adică suspendare de şase etape! Gestul lui Sanaa a fost încadrat în articolul 63.1b + 63.2.4a, <> şi <>”.

Citeşte mai mult...
 
Interviu cu Jeremy Sapina : "Rapid este un club mare in Europa si sunt fericit ca joc aici " PDF Imprimare
Fotbal
Miercuri, 11 Martie 2015 22:06

Fundasul central francez in varsta de 30 de ani , Jeremy Sapina , unul din jucatorii noi veniti in pauza de iarna la Rapid , ne-a impartasit intr-un interviu viziunea sa despre cariera sa , si returul de campionat , in care Rapidul trebuie sa se salveze de la retrogadare.

El are un CV impresionant , bifand echipe precum : Nancy , Mouscron , Maritimo si Mons.

 

                           

Salut Jeremy , si bine ai venit la Rapid !

 

Reporter : Spune-mi mai intai pe scurt , de ce si cum ai inceput sa joci fotbal ?

Jeremy Sapina : Tatal meu a fost fotbalist , apoi antrenor , si chiar antrenorul meu . Fotbalul a fost la inceput doar un hobby pentru mine si apoi munca mea.


R : La ce te-ai gandit cand ai primit oferta de la Rapid ?Ce stiai despre Rapid si Romania inainte de aceasta oferta ?

JS: Am fost foarte fericit pentru ca este o provocare foarte mare pentru mine sa joc pentru Rapid, de aceea am si acceptat aceasta oferta, pentru ca imi plac provocarile .Rapid este un club mare in Europa si sunt foarte fericit sa joc aici . Este adevarat ca nu stiam foarte multe despre Romania , doar numele capitalei , insa romanii sunt niste oameni foarte simpatici .

Citeşte mai mult...
 
World Karate Federation President Antonio Espinos speaks during a press conference in Tokio PDF Imprimare
Arte martiale
Miercuri, 11 Martie 2015 19:24

   Karate bidding to be included in program at 2020 Olympics


                                             

    

    World Karate Federation President Antonio Espinos speaks during a press conference at the Japan National Press Club in Tokyo Thursday, Jan. 8, 2015. Karate is making a push to be part of the program for the 2020 Tokyo Olympics. New reforms by the IOC have

TOKYO (AP) Karate is making a push to be part of the program for the 2020 Tokyo Olympics.

New reforms by the IOC have given karate officials renewed hope that the martial art could be added to the Tokyo games and the head of the World Karate Federation is meeting with 2020 organizers to make his case for the sport's inclusion.

 

Citeşte mai mult...
 
Conferinta de presa Rapid - Petrolul PDF Imprimare
Fotbal
Miercuri, 11 Martie 2015 11:13

  Conferinta de  presa  se  desfasoara  la  baza  ProRapid, si  este  premergatoare meciului Rapid - Petrolul.

                          

                                

                        

  La  conferinta  participa :

   antrenorul Rapidului Cristi Pustai dar si jucatorii Rapidului ,Mircea Bornescu si Aritz Borda.

 

   *Cristi Pustai : " Urmeaza un meci cu o echipa foarte buna . Se stie ca Petrolul a castigat tot acasa , si are o linie de clasament foarte buna in deplasare , ne asteapta un meci foarte greu ca toate de altfel . Speram sa obtinem prima victorie in Giulesti.Faptul ca jucam in fata suporterilor, reprezinta o presiune atat pentru echipa oaspete , cat si pentru noi.

   "Mircea Bornescu " : "Este un meci dificil, sunt convins ca va fi spectacol atat in teren cat si pe tribuna . E o rivalitate sportiva intre cele doua echipe .Sper sa castigam , avem mare nevoie de puncte. Cu siguranta daca peluza a doua va fi deschisa , stadionul va fi plin , deoarece este o emulatie . Ambele seturi de suporteri sunt fanatice si foarte patimase."

Citeşte mai mult...
 
Wings for Life World Run in Romania - O mare actiune CARITABILA PDF Imprimare
Sport
Marţi, 10 Martie 2015 10:24

                              

       

   Astazi   in   Sala Amfiteatru a Comitetului Olimpic si Sportiv Roman   a  avut   loc conferinta de presa care anunta cea de a doua editie a Wings for Life World Run in Romania.

La conferinta de presa au  fost  prezenti ambasadorii Wings for Life World Run in Romania: Mihaela Radulescu, George Balta, Dani Otil, Daniel Osmanovici, Toma Coconea, Andrei Rosu, Paul Dicu, Alexandru Corneschi si Daniel Pisica.  Invitat special: Alin Petrache, presedintele COSR.

Ei au  povestit  despre Wings for Life World Run, cel mai mare eveniment de alergare din lume si cum se antreneaza deja pentru acest proiect.

     


Citeşte mai mult...
 


Pagina 300 din 487

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport