Total Media News

Stiri - Sport
Cristi Pustai :"Orice meci e decisiv , trebuie sa castigam si cu ASA" PDF Imprimare
Fotbal
Marţi, 07 Aprilie 2015 10:09

                   Conferinta  de  presa  a giulestenilor are  loc  la  baza  ProRapid               

                               

                                          


       Conferinta    are  loc  dupa  ce echipa giulesteana a  fost  invinsa  la  Cluj   ,iar  la  conferinta  de presa participa  antrenorul Cristi Pustai .


  Cristi Pustai :

    "Este ca orice alt meci ,un meci foarte greu . O echipa care a strans multe puncte in retur , o echipa ce nu a cunoscut infrangerea ,pragmatica , mai ales in deplasare .Ne asteapta un meci foarte greu , speram sa avem aportul publicului , si ca de data asta vom inscrie ,exact ca la meciul cu Otelul Galati.

    O veste buna primita , este  ca Borda nu are o accidentare foarte grava .

    Sapunaru , la ora 14 azi reface un RMN , sa vedem situatia lui exacta , sa nu riscam o recidiva.

     Rui Miguel , va mai face un RMN , sa vedem ce facem sa ajunga din nou la antrenamente , Niky Vasile revine joi la antrenamente.

     E posibil sa fac modificari in echipa , inclusiv in poarta.

    Orice e posibil , vom vedea daca vom putea face 9 puncte , sper sa trecem de bariera de 30 puncte la meciul de la Iasi.

    Pe Pancu , am vrut sa-l introduc la Cluj , insa scorul a schimbat situatia .

    Orice echipa sub 30 de puncte poate fi o victima in lupta pentru retrogadare.ASA nu are ce pierde , locul 2 e asigurat .

   Sunt profesionisti jucatorii , dupa joc e un moment decisiv , si sunt toti afectati , auto-analiza e importanta pentru fiecare in parte.

 

Citeşte mai mult...
 
Ziua Internationala a Sportului pentru Dezvoltare si Pace, sarbatorita a doua oara de COSR PDF Imprimare
Sport
Luni, 06 Aprilie 2015 19:42

 

                                

    Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) a sarbatorit pentru a doua oara Ziua Internationala a Sportului pentru Dezvoltare si Pace, zi care se celebreaza in fiecare an pe 6 aprilie,in cadrul unui eveniment organizat la Casa Olimpica.          

     Alaturi de Alin Petrache, presedintele COSR, medaliatele olimpice Laura Badea, Violeta Beclea, Ionela Tirlea si alte personalitati de la COSR au participat elevi de la Colegiul „Ion Creanga” (clasa a XII-a) si de la Scoala Sfanta Treime (clasa a V-a). 

    Dupa vizita la Muzeul Olimpic, intr-o atmosfera vesela si destinsa, elevii celor doua scoli au stat de vorba cu presedintele COSR si cele trei medaliate olimpice in Sala Amfiteatru a Casei Olimpice, dupa intonarea imnurilor Olimpic si al Romaniei.

    „Dragi copii trebuie sa faceti sport tot timpul, chiar daca nu de performanta”, a fost mesajul transmis de Alin Petrache celor prezenti. „Pe langa sanatatea fizica la care contribuie indiscutabil, sportul te pregateste pentru viata, pentru o mai buna integrare in societate, iti dezvolta spiritul de echipa si in acelasi timp pe cel competitiv. Va sfatuiesc pe toti nu numai sa nu va scutiti de sport, dar de cate ori aveti ocazia nu ezitati sa faceti miscare. De pilda nu mai luati liftul, urcati pe scari, iar daca vreti sa atingeti marea performanta, sa traiti bucuria de a urca pe un podium de premiere si sa fiti precum cele trei medaliate olimpice de aici de langa mine, tineti-va serios de un program de pregatire sportiva care implica seriozitate si o munca asidua”, a mai spus presedintele COSR.

 

 

Citeşte mai mult...
 
O jucătoare de tenis de 16 ani din România suspendată de Agenţia Naţională Anti-Dopingi PDF Imprimare
Sporturi individuale
Duminică, 05 Aprilie 2015 09:14

 

                                     

     Elena Mădălina Căpraru (16 ani) este prima jucătoare de tenis suspendată pentru dopaj de la înfiinţarea Agenţiei Naţionale Anti-Doping, în 2005, a punctat pentru ProSport Valentina Alexandrescu, director general Direcţia de Testare şi Programe Social Educative în cadrul ANAD. Junioara practica în paralel tenis şi culturism, era legitimată la clubul Dacia Galaţi, la tenis, iar testul a fost efectuat pe 28 septembrie 2014, în cadrul Campionatului Naţional de Seniori, Women Physique şi Perechi - Culturism & Bikini, organizat la Cluj. după ce a terminat pe poziţia a treia categoria "BIKINI FITNESS 172 cm".

    "A fost testată la Campionatul Naţional de Culturism, la solicitarea făcută de Federaţia de Culturism", a precizat Valentina Alexandrescu, explicând că sportiva avea dublă legitimare, la culturism şi tenis. După depistarea pozitivă, la proba A, "sportiva şi-a recunoscut vina, a mărturisit că a primit o pastilă care conţinea această subtanţă de la antrenorul de la clubul de tenis, care la rândul său a recunoscut cele întâmplate. Elena Căpraru a renunţat la proba B", a conchis oficialul ANAD.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Rapid invins la Cluj de propriile greseli !! PDF Imprimare
Fotbal
Sâmbătă, 04 Aprilie 2015 22:39

 

                                                

    O seara de neinteles. Din pacate , Rapid   face un mare pas inapoi in lupta pentru retrogadare ..0-1 la Cluj...dupa o eroare in lant , Oriol , Buchta , Sapina....

    Cea mai mare eroare mi se pare totusi a lui Pustai . Am fost si inca sunt un sustinator al lui dar mi se pare ca a fost cel putin , ma repet , cel putin neinspirat astazi . Poate si in duelul lui cu Falub si in duelul portarilor s-a facut diferenta.

     Nu poti tu Pustai , sa-l bagi pe Kikas saracu' , sa-l debutezi la Rapid, Atentie !! Debut , condus cu 1-0 cu o contracandidata si sa nu-l bagi pe Pancu , care stie ce sa faca in momente de asemenea presiune in teren...

     Nico , a ratat prea mult , a stat sa gandeasca prea mult fazele ...nu joaca din instinct.... O seara care o sa ne coste scump ...

   Notarea echipei:

Buchta * - In afara de jocul de picior slab , din pacate a gresit decisiv la gol

 

Citeşte mai mult...
 
Campionatul National de Duatlon 2015 – Epilog PDF Imprimare
Sporturi individuale
Vineri, 03 Aprilie 2015 09:36

                        

 

        Duminica, 29 martie 2015, a avut loc la Bucuresti Campionatul National de Duatlon 2015.

     In pofida vremii neprielnice datorate ploii care nu ne-a iertat nici o clipa, la start s-au prezentat 400 de sportivi, din care 46 au fost copii si 31 cadeti.

Castigatorii acestei editii au fost:
• Budusan Daiana – CSM Cluj la cadeti fete
• Morar Adrian – Aqua 01 Cluj la cadeti baieti
• Cazacu Ana – CS Olimpia Bucuresti la juniori fete
• Chis Andrei – Aqua 01 Cluj la juniori baieti

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 294 din 487

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport