Total Media News

Stiri - Sport
In curand se va inaugura Clubul “PRIETENII LUI NAE MANEA” PDF Imprimare
Fotbal
Joi, 09 Aprilie 2015 12:12

                                          

     La iniţiativa familiei Manea şi a lui Lucian Ionescu, imediat după sărbătorile de Paşte va fi inaugurat Clubul „Prietenii lui Nae Manea”.

     Aici îşi vor găsi locul foşti antrenori, coechipieri şi elevi ai legendarului Nicolae Manea, personaje având o strânsă legătură cu istoria Rapidului, precum Nicolae Lupescu, Ion Motroc, Rică Răducanu, Ion Goanţă, Marian Rada, Adrian Iencsi, Daniel Pancu şi alte figuri emblematice. Aceştia se vor reuni periodic la un restaurant din Giuleşti pentru a depăna amintiri şi a ciocni un pahar cu vin. Prima întâlnire va avea ca temă editarea cărţii dedicate fostei extremă stânga, Nicolae Manea.

    “Este incredibil cât de mulţi au fost cei care l-au cunoscut şi au ţinut la tatăl meu. Tocmai pentru faptul că a fost un om extrem de vesel şi popular, ne-am propus să îi menţinem spiritul viu. Suntem convinşi că, de acolo, din Cer, Nicolae Manea ne zâmbeşte şi se bucură când vede strânşi laolaltă foşti colegi din mai multe generaţii de fotbalişti”.
Costin Manea

 

Citeşte mai mult...
 
Special | Derby de Giulesti. Meci crucial pentru giulesteni , Rapid-ASA , 21:30 PDF Imprimare
Fotbal
Miercuri, 08 Aprilie 2015 14:12

Scor final , 2-1 in Giulesti pentru ASA  ,

si Rapidul se apropie de "B".

   Analiza :

 

    Cu un pas in B !

    Din pacate , astazi in urma unui joc ..mediocru , echipa noastra mai face un pas inapoi...Daniel Pancu in tribuna...de ce???? De ce tot Buchta in poarta??? .un pas mare , care o sa ne coste la fel ca cel de la Cluj....O sa fim din nou cel mai probabil prin deplasari prin toate coclaurile tarii....

 

    1-2 dupa un meci slabut... Ce e insa IMPORTANT ?

    Feussi , ii scoate dintele lui Edu Oriol , iar arbitrul nu da nici macar fault !!!! Balaj ,  NU  a  judecat   deloc  corect  faza ,..... ....iar la faza urmatoare , ASA da gol 1-0, si incepe degringolada...pacat...

    Un  arbitraj  ce  NU  II  FACE  CINSTE  deloc    "arbitrului"   BALAJ   !!!

 

Buchta * - Slabut , la ambele goluri cred ca putea intervenea. Sa intre Draghia/Bornescu

Sapunaru **** - Capitanul nostru pana la capat un exemplu de determinare . A cerut tot meciul sprijinul publicului , a centrat in cross perfect , a urcat in min 88. si a executat o lovitura libera perfect , si a marcat...prea putin din pacate , ar trebui multiplicat...
Sapina ** - O evolutie buna , sigura.
Cmovs *** - Ca deobicei , Pavel cu o evolutie foarte buna.
Joan Oriol ** - Nu a jucat rau , insa a gresit la primul gol , luat de val de accidentarea fratelui sau , de inteles...fiind gemeni , o altfel de legatura intre ei .

Aritz Garai * - Tipul m-a convins . E maestru in pasa in spate ... Mult prea putine baloane in fata , si putina siguranta defensiva aratata de el .
Marcel Gecov ** - Multa vointa , insa nici el nu a stralucit decat prin daruire.

Meulens * - Cel mai slab joc...modest...parca din alt film.
Joao Coimbra ** - A incercat sa paseze , insa gandeste prea greu , la sfarsit deconcentrat ..slabut si el..
Edu Oriol ** - Cat a jucat , nu a jucat rau .. Din pacate a sfarsit fara un dinte...si adeversar NESANCTIONAT !!

Daniel Niculae - Nico , din nou ...putea mai mult...ii lipseste inca ritmul..

Benson * - In aceeasi nota..slabut.
Alexandru Dan * - Nu a schimbat cu nimic cursul jocului.
Ricardo Alves - a jucat prea putin pentru a fii notat.

 

Citeşte mai mult...
 
Scoala Altfel - program deschis in prezenta Ministrului Gabriela Szabo si viceprimar Gabriel P. PDF Imprimare
Sport
Marţi, 07 Aprilie 2015 11:37

         

    Ministrul Tineretului şi Sportului  - Dna  Gabriela  Szabo, şi Gabriel PETREA, Viceprimarul Sectorului 6, au participat la deschiderea programelor din cadrul ”Şcolii Altfel”.

    În cadrul evenimentului a avut loc o sesiune de dezbateri cu elevii de la Şcoala Gimnazială nr. 117 (Str. Fabricii nr. 22, Sector 6), în care Ministrul Tineretului şi Sportului, alături de Viceprimarul Sectorului 6 şi reprezentanţi ai profesorilor, le-au vorbit elevilor despre impactul sportului asupra sănătăţii şi educaţiei.

    “În cadrul caracterului global al educaţiei, educaţia fizică şi sportul prezintă conţinuturi şi sarcini specifice, cu influenţe de sistem asupra individului, în plan fizic, motric, intelectual, estetic şi moral. Într-un context marcat de lumea virtuală, în care omul contemporan s-a depărtat de arenele sportive, trebuie să existe o preocupare permanentă a profesorilor de educaţie fizică de a asigura un conţinut atractiv pentru lecţiile organizate, astfel încât educaţia fizică şcolară să pună bazele educaţiei fizice permanente, care înseamnă un stil de viaţă, un mod de a gândi şi de a acţiona în beneficiul propriu şi în interesul societăţii”, a declarat Gabriela SZABO, Ministrul Tineretului şi Sportului.

 

Citeşte mai mult...
 
Cristi Pustai :"Orice meci e decisiv , trebuie sa castigam si cu ASA" PDF Imprimare
Fotbal
Marţi, 07 Aprilie 2015 10:09

                   Conferinta  de  presa  a giulestenilor are  loc  la  baza  ProRapid               

                               

                                          


       Conferinta    are  loc  dupa  ce echipa giulesteana a  fost  invinsa  la  Cluj   ,iar  la  conferinta  de presa participa  antrenorul Cristi Pustai .


  Cristi Pustai :

    "Este ca orice alt meci ,un meci foarte greu . O echipa care a strans multe puncte in retur , o echipa ce nu a cunoscut infrangerea ,pragmatica , mai ales in deplasare .Ne asteapta un meci foarte greu , speram sa avem aportul publicului , si ca de data asta vom inscrie ,exact ca la meciul cu Otelul Galati.

    O veste buna primita , este  ca Borda nu are o accidentare foarte grava .

    Sapunaru , la ora 14 azi reface un RMN , sa vedem situatia lui exacta , sa nu riscam o recidiva.

     Rui Miguel , va mai face un RMN , sa vedem ce facem sa ajunga din nou la antrenamente , Niky Vasile revine joi la antrenamente.

     E posibil sa fac modificari in echipa , inclusiv in poarta.

    Orice e posibil , vom vedea daca vom putea face 9 puncte , sper sa trecem de bariera de 30 puncte la meciul de la Iasi.

    Pe Pancu , am vrut sa-l introduc la Cluj , insa scorul a schimbat situatia .

    Orice echipa sub 30 de puncte poate fi o victima in lupta pentru retrogadare.ASA nu are ce pierde , locul 2 e asigurat .

   Sunt profesionisti jucatorii , dupa joc e un moment decisiv , si sunt toti afectati , auto-analiza e importanta pentru fiecare in parte.

 

Citeşte mai mult...
 
Ziua Internationala a Sportului pentru Dezvoltare si Pace, sarbatorita a doua oara de COSR PDF Imprimare
Sport
Luni, 06 Aprilie 2015 19:42

 

                                

    Comitetul Olimpic si Sportiv Roman (COSR) a sarbatorit pentru a doua oara Ziua Internationala a Sportului pentru Dezvoltare si Pace, zi care se celebreaza in fiecare an pe 6 aprilie,in cadrul unui eveniment organizat la Casa Olimpica.          

     Alaturi de Alin Petrache, presedintele COSR, medaliatele olimpice Laura Badea, Violeta Beclea, Ionela Tirlea si alte personalitati de la COSR au participat elevi de la Colegiul „Ion Creanga” (clasa a XII-a) si de la Scoala Sfanta Treime (clasa a V-a). 

    Dupa vizita la Muzeul Olimpic, intr-o atmosfera vesela si destinsa, elevii celor doua scoli au stat de vorba cu presedintele COSR si cele trei medaliate olimpice in Sala Amfiteatru a Casei Olimpice, dupa intonarea imnurilor Olimpic si al Romaniei.

    „Dragi copii trebuie sa faceti sport tot timpul, chiar daca nu de performanta”, a fost mesajul transmis de Alin Petrache celor prezenti. „Pe langa sanatatea fizica la care contribuie indiscutabil, sportul te pregateste pentru viata, pentru o mai buna integrare in societate, iti dezvolta spiritul de echipa si in acelasi timp pe cel competitiv. Va sfatuiesc pe toti nu numai sa nu va scutiti de sport, dar de cate ori aveti ocazia nu ezitati sa faceti miscare. De pilda nu mai luati liftul, urcati pe scari, iar daca vreti sa atingeti marea performanta, sa traiti bucuria de a urca pe un podium de premiere si sa fiti precum cele trei medaliate olimpice de aici de langa mine, tineti-va serios de un program de pregatire sportiva care implica seriozitate si o munca asidua”, a mai spus presedintele COSR.

 

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 293 din 487

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Sport