Total Media News

Stiri - Economie
Autocamioanele și autoturismele se avertizează reciproc în trafic PDF Imprimare Email
Auto
Miercuri, 16 Mai 2018 18:23
  
     Volvo Trucks introduce un serviciu bazat pe cloud, denumit Connected Safety, care permite autocamioanelor și autoturismelor Volvo să se avertizeze reciproc despre situațiile periculoase întâlnite în trafic. Prin această colaborare inovatoare, doi producători de vehicule independenți permit autoturismelor și autocamioanelor pe care le fabrică să transmită în timp real informații despre pericolele din trafic.

     Versiunea Connected Safety pentru autoturisme a fost lansată de Volvo Cars în 2016. Întrucât Volvo Trucks implementează acum propria versiune a acestui serviciu, autocamioanele și autoturismele se pot avertiza reciproc despre potențialele pericole. Acest lucru este posibil deoarece cele două companii își împărtășesc informații privitoare la siguranță prin intermediul serviciilor cloud ale acestora.

 

Citeşte mai mult...
 
Protecţie verde pentru filtrul de particule diesel- Molygen New Generation 5W-30 DPF PDF Imprimare Email
Auto
Joi, 10 Mai 2018 18:37

      Nou ulei de motor de la LIQUI MOLY: Molygen New Generation 5W-30 DPF

                            

    Familia de produse Molygen de la LIQUI MOLY se distinge printr-o protecţie extrem de eficientă contra uzurii. Acum specialistul german în uleiuri şi aditivi a dezvoltat un nou ulei: Molygen New Generation 5W-30 DPF. „Prin intermediul acestuia şi vehiculele cu filtru de particule diesel profită de protecţia suplimentară“, declară Oliver Kuhn, director adjunct de la laborator la LIQUI MOLY.


Citeşte mai mult...
 
SAB - Spring Edition & Street Food Park 2018 PDF Imprimare Email
Auto
Joi, 10 Mai 2018 11:14

             SAB - Spring Edition & Street Food Park 2018

    cel mai atractiv eveniment Auto–Motor–Sport & Street Food,

                        10–13 Mai, aleea centrala Romexpo

          

    Astazi s-a deschis SAB - Spring Edition  & Street Food Park 2018 cel mai atractiv eveniment Auto–Motor–Sport & Street Food.
    Evenimentul ce se desfasoara intre 10 -13 Mai ,are loc pe aleea centrala de la Romexpo si prezinta publicului largcele  mai interesante modele şi oferte din domeniul auto, 4x4, eco și sport.
     La SAB – SPRING EDITION puteți vedea cele mai interesante modele și oferte din domeniul auto, 4x4, eco și sport de la Alfa Romeo, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Jaguar, Jeep, Kia, Lada, Land Rover, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Opel, Suzuki, Toyota, Volvo.

    În cadrul acestei ediții gama de autovehicule electrice şi hybride va fi puternic reprezentată de către importatorii și dealerii prezenți.


Citeşte mai mult...
 
Volvo Trucks prezintă al doilea model de autocamion electric lansat în decurs de trei săptămâni PDF Imprimare Email
Auto
Miercuri, 09 Mai 2018 15:07

                     

 

    La numai trei săptămâni după lansarea primului autocamion integral electric Volvo, modelul Volvo FL Electric, compania îşi extinde gama de produse cu încă un autocamion electric. Volvo FE Electric este proiectat pentru activităţi de transport urban de mare tonaj şi de colectare a deșeurilor, cu sarcini maxime de până la 27 de tone. Comercializarea lui va avea loc, în Europa, începând cu 2019.

• Autocamion alimentat integral cu energie electrică, pentru distribuție, colectarea deșeurilor și alte aplicații în condiții urbane, cu o capacitate de 16 tone pentru masa totală maximă autorizată.
• Lanț cinematic: Motor electric cu putere maximă de 185 kW (putere continuă de 130 kW), cu transmisie Volvo cu două viteze. Cuplu maxim motor electric de 425 Nm. Cuplu maxim pe puntea spate de 16 kNm.
• Stocarea energiei: Baterii de litiu-ion, însumând 100 - 300 kWh.

 

Citeşte mai mult...
 
Pe ce loc este Romania in Europa la salariu minim PDF Imprimare Email
Financiar
Marţi, 01 Mai 2018 20:24

                                                 

    România   cu  cu  salariul  minim  de  408 euro este  pe  locul  26 , Lituania cu  400 Euro  pe  locul 27  si  Bulgaria  pe  ultimul loc  (28 ) cu  salariu minim  de   261 Euro , arată datele publicate Eurostat.

   La nivel general, salariul minim pe economie este mai mic de 500 de euro pe lună în statele membre din estul UE şi de peste 1.000 de euro în nord-vestul UE, în frunte fiind Luxemburg (1.999 de euro pe lună), Irlanda (1.614 euro), Olanda (1.578 euro), Belgia (1.563 euro), Germania şi Franţa (ambele cu 1.498 de euro pe lună).
   Comparativ, salariul minim federal în SUA era de 1.048 de euro pe lună în ianuarie 2018.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 9 din 323

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie