Total Media News

Stiri - Economie
Asociaţia Oamenilor de Afaceri, semnal de alarmă în privinţa măsurilor fiscale anunţate de Guvern PDF Imprimare Email
Financiar
Miercuri, 01 Noiembrie 2017 20:04

                              

   Coaliţia pentru Dezvoltarea României (CDR), organizaţie care reuneşte asociaţii de business din aproape toate domeniile de activitate, atenţionează că nu va susţine măsurile fiscale propuse recent de Guvern, întrucât acestea nu trebuie adoptate în grabă, şi cere oprirea „terapiei de şoc”.

   „Propunem Guvernului să luăm o pauză de 3-5-6 luni, cât e nevoie, ca să ajungem la un consens, iar după aceea să nu mai schimbăm nimic în regimul fiscal timp de cel puţin trei ani. Nimic nu ne grăbeşte, suntem pe creştere economică şi nu avem date sau informaţii că ar veni vreo criză în viitorul apropiat. Nu avem motive de hei-rupisme, haideţi să nu repetăm experienţele din 2010”, a declarat miercuri, într-o conferinţă de presă, Dragoş Anastasiu, preşedintele CDR.

 

Citeşte mai mult...
 
Nou de la LIQUI MOLY pentru Opel, Vauxhall şi General Motors PDF Imprimare Email
Auto
Luni, 30 Octombrie 2017 15:00

      Special Tec DX1 este un ulei special pentru noile autovehicule pe benzină de la Opel, Vauxhall şi General Motors

                                           

               

   Cu Special Tec DX1, LIQUI MOLY scoate pe piaţă un ulei, de care noile autovehicule pe benzină de la Opel, Vauxhall şi General Motors au neapărată nevoie. Pe lângă sarcinile obişnuite ale unui ulei de motor – lubrifiere, curăţare, răcire, protecţie împotriva coroziunii – acesta mai trebuie să rezolve o problemă deosebită.

   Anumite motoare downsizing, dar şi anumite motoare mai mari cu compresiune înaltă cu injecţie directă suferă de risc ridicat ca aprinderea să se producă prematur la turaţii mici (LSPI – low speed pre-ignition). Amestecul de benzină-aer se aprinde de la sine în camera de ardere, înainte de a se forma scânteia de aprindere. Acest lucru poate cauza bătaia motorului şi implicit defecţiuni serioase la motor. Fenomenul nu este încă complet înţeles. Murdăria din interiorul motorului joacă de asemenea un rol, ca şi calitatea proastă a injecţiei. S-a descoperit că acest risc se poate reduce cu ajutorul unui ulei de motor special. Din acest motiv Opel, Vauxhall şi General Motors prescriu pentru anumite modele utilizarea unui astfel de ulei.

 

Citeşte mai mult...
 
Teren de vanzare PDF Imprimare Email
Imobiliar
Miercuri, 25 Octombrie 2017 11:45
            

         teren de vanzare = 5000 mp
         amplasare = In Ciolpani, vis a vis de Petrom; cu 2 deschideri, la DN1 si padure, paralel cu soseaua care duce la lacul Snagov

pretul = 15 euro/mp; usor negociabil 
alte detalii = intravilan integral, scos din circ agricol (pentru constructii imed); toate utilitatile (electricit, apa, gaze) in zona
Citeşte mai mult...
 
LIQUI MOLY îşi îndreaptă atenţia către motoarele alternative PDF Imprimare Email
Auto
Miercuri, 25 Octombrie 2017 09:54

   Un aditiv special pentru autovehiculele hibride şi o pictogramă pentru marcarea uleiurilor de motor

                                                 

     Numărul autovehiculelor cu motoare alternative înmatriculate este încă mic prin comparaţie cu acela al autovehiculelor cu motoare pe motorină sau benzină, dar noile tipuri de motoare revoluţionează industria auto.

    Compania LIQUI MOLY este şi ea preocupată intens de această temă şi aduce o inovaţie pe piaţă: aditivul hibrid, un supliment pentru carburant, creat special pentru autovehiculele hibride. În plus, uleiurile de motor adecvate pentru aceste agregate sunt marcate cu o pictogramă.


Citeşte mai mult...
 
ANPC sancţionează 15 bănci pentru publicitate înşelătoare şi lipsa avertizărilor de risc PDF Imprimare Email
Financiar
Marţi, 24 Octombrie 2017 13:18

 

                                            

    Conform  mediafax.ro,Publicitatea înşelătoare, practicile comerciale incorecte şi neavertizarea clienţilor privind riscul valutar şi riscul fluctuaţiei indicilor de referinţă (cum este şi ROBOR) au fost princiaplele motive pentru care Autoritatea Naţională de Protecţie a Consumatorului - ANPC - a sancţionat 15 bănci.

   „În perioada 28 august - 6 octombrie 2017 s-a desfăşurat o acţiune tematică de verificare a respectării prevederilor legale privind modalităţile sau mijloacele de desfăşurare a activităţilor de publicitate a operatorilor financiari bancari”, se arată într-un comunicat transmis luni de ANPC.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 7 din 311

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie