Total Media News

Stiri - Economie
Volvo XC40, SUV-ul de clasă mică al constructorului suedez, a fost desemnat Maşina Anului 2018 PDF Imprimare Email
Auto
Joi, 08 Martie 2018 15:22

 

          

    Conform  mediafax.ro,noul Volvo XC40, SUV-ul de clasă mică al constructorului suedez, a fost desemnat Maşina Anului 2018 în Europa cu ocazia deschiderii pentru presă a celei de-a 88-a ediţii a Salonului Auto de la Geneva. Este pentru prima oară când Volvo primeşte acest premiu de prestigiu.

    ”Câştigarea acestui premiu pentru noul nostru XC40 a venit la momentul potrivit”, a spus Hâkan Samuelsson, Preşedinte şi CEO al Volvo Cars. ”Pentru prima oară, Volvo are trei modele SUV disponibile la nivel global. XC40 va juca un rol important în creşterile viitoare, oferindu-ne acces pe segmentul de SUV-uri mici, un segment nou şi în creştere rapidă.”

 

Citeşte mai mult...
 
„Succesul vine la cei care muncesc zi de zi“ PDF Imprimare Email
Auto
Joi, 01 Martie 2018 20:51


            

    Martie 2018 – an de an LIQUI MOLY anunţă noi cifre de afaceri record. Specialistul german în uleiuri şi aditivi nu are datorii şi a plătit de curând fiecărui angajat o primă de 11.000 euro.               

   Succesul pare să fi devenit de la sine înţeles. Ernst Prost, administratorul Liqui Moly explică secretul acestui succes, care de fapt ... nu este niciun fel de secret.

    Începând din 2006 LIQUI MOLY şi-a triplat cifra de afaceri – şi asta într-o branşă care nu se prea remarcă printr-o creştere puternică. Cum este posibil acest lucru?


Citeşte mai mult...
 
Activitatea de pionierat în automatizare desfășurată de Volvo Trucks : oameni și pe siguranta lor PDF Imprimare Email
Auto
Joi, 22 Februarie 2018 15:17
                          
     Progresul constant realizat în domeniul automatizarii autovehiculelor oferă posibilități interesante pentru industria de transport și pentru societate în ansamblu. Iar Volvo Trucks se poziționează în fruntea evoluției automatizării pentru mai bine de două decenii.
    Un film recent lansat, format din două episoade, prezintă viziunea Volvo Trucks asupra modului în care automatizarea este pregătită să transforme felul în care vom trăi și vom lucra în următorii ani.
Citeşte mai mult...
 
ATV CF Moto CForce 450L '18 PDF Imprimare Email
Moto-ATV
Marţi, 13 Februarie 2018 12:32

 

               

     Imaginile produsului sunt cu titlu de prezentare si pot prezenta accesorii sau elemente de design care pot varia fara notificare prealabila in functie de schimbarile aduse de producator sau zona de comercializare. Va stam la dispozitie pentru orice informatii legate de acest produs.

     CF Moto CForce 450L este unul dintre cele mai accesibile ATV-uri cu 2 locuri disponibile pe piață, și moștenește componentele de calitate specifice mărcii CF Moto pentru a oferi o experiență de pilotare distractivă și sigură și pentru a păstra costurile de întreținere la un nivel foarte scăzut.

 

Citeşte mai mult...
 
Prima fabrică din domeniul componentelor auto care se închide în România PDF Imprimare Email
Companii
Marţi, 06 Februarie 2018 16:34

 

             

        Conform  mediafax.ro,Fabrica Delphi Packard din oraşul Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin, în care lucrează aproape 700 de persoane, se închide la sfârşitul lunii martie din cauza lipsei de personal. Primarul Adrian Torma spune că încearcă să găsească un alt mare investitor.

        Potrivit unui comunicat transmis de reprezentanţii companiei de automotive Delphi Packard, fabrica din oraşul Moldova Nouă va fi închisă din cauza “constrângerilor cauzate de forţa de muncă limitată disponibilă în regiune”.

        "În urma întâlnirii avute în data de 19 ianuarie cu reprezentanţii sindicatului, echipa de management Aptiv Electrical Distribution Systems Romania a comunicat faptul că fabrica din Moldova Nouă nu mai poate să susţină un proiect complet din cauza constrângerilor cauzate de forţa de muncă limitată disponibilă în regiune. Pentru a desfăşura un proiect complet specific tipului nostru de industrie, bazat în principal pe forţa de muncă, e nevoie de un număr mai mare de angajaţi decât am reuşit să atragem din regiune. Am fost astfel nevoiţi să luăm decizia de a ne ajusta operaţiunile din România”, a anunţat Delphi Packard.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 6 din 316

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie