Total Media News

Stiri - Economie
Cat mai costa casele de vacanta ? PDF Imprimare
Imobiliar
Vineri, 27 Iulie 2012 18:39

     Pretul caselor de vacanta a avut o evolutie foarte diferita de la un judet la altul. Daca cele mai mari reduceri de pret s-au inregistrat in Prahova si Constanta (-14,8%, -9,7%), in Brasov, casele de vacanta s-au scumpit cu 13,3%, conform unei analize imobiliare.ro pe ofertele din cele mai reprezentative judete pe acest segment.
                             
     Aproape doua treimi din oferta de pe acest segment, 64,9%, depaseste suma de 100.000 de euro.Exista, totusi si numeroase optiuni pentru bugete low-cost, 19,7% din anunturi facand referire la case de vacanta cu un pret de strigare mai mic sau egal cu 60.000 de euro, iar 15,4% din anunturi se incadreaza in intervalul 60.000 – 100.000 euro.Piata locuintelor secundare este bine reprezentata pe segmentul de varf.

Citeşte mai mult...
 
Televoice Grup aduce in Romania gama de accesorii OYAMA PDF Imprimare
IT
Joi, 26 Iulie 2012 14:12
 

Compania Televoice Grup aduce, in premiera in Romania, o gama completa de accesorii de tip “Mobile Power” destinate dispozitivelor electronice mobile (smartphone, tablete, GPS , MP3 player, PSP, etc).

    Compania Televoice Grup este, incepand de astazi, unic distribuitor in Romania al brandului de accesorii de energie pentru dispozitive mobile OYAMA .

                                   

     Aceste tipuri de dispozitive, numite si “Power Bank”, in traducere “Banca de energie”, asigura extinderea mobilitatii oricarui dispozitiv electronic portabil prin posibilitea de a le realimenta oriunde si oricand.

Citeşte mai mult...
 
Canon anunta primul sau aparat mirrorless: EOS M PDF Imprimare
IT
Luni, 23 Iulie 2012 18:39

     Canon, unul dintre cei mai importanti producatori de aparate foto, a anuntat in sfarsit o camera digitala mirrorless. Este vorba despre noul EOS M, care doreste sa aduca puterea DSLR-urilor intr-un corp compact. Aparatul promite performante ridicate, insa cei care prefera camerele cu multe butoane si rotite vor fi putin dezamagiti.


   In principiu, avem de a face cu un Canon 650D miniaturizat, care pastreaza senzorul APS-C hibrid cu autofocus intern de 18 megapixeli si ecranul tactil de pe spate, insa renunta la un viewfinder cu oglinda si la toate butoanele care fac din fotografia de pe un DSLR o placere.

Citeşte mai mult...
 
Piata imobiliara europeana nu a scapat de norii negri PDF Imprimare
Imobiliar
Luni, 23 Iulie 2012 17:52

     Un raport recent al Deutsche Bank scoate in evidenta faptul ca principalele piete imobiliare din zona euro sunt inca supraevaluate.

                       

   Cu exceptia Germaniei, este de asteptat ca pe termen mediu, preturile locuintelor sa continue sa scada, ca urmare a scaderii veniturilor.

Citeşte mai mult...
 
Mona Dîrţu, directorul TVR Interactiv, a anuntat ca pleaca din Televiziunea Romana PDF Imprimare
Media-Publicitate
Luni, 23 Iulie 2012 07:12

Mona Dîrţu, directorul TVR Interactiv, a anunţat, marţi seară, că a decis să plece din Televiziunea Română, din cauză că de sâmbăta trecută nu mai are dreptul să ia decizii editoriale pentru noile site-uri ale televiziunii publice.


"Am decis să plec din TVR mai repede decât anticipam: de sâmbătă nu mai am dreptul de a lua decizii editoriale pentru noile site-uri ale TVR (adică tvrinfo.ro, tvrplus.ro, tvr.ro şi site-urile de eveniment), aşa că am solicitat, începând de azi, întreruperea contractului de muncă", a scris Mona Dîrţu pe pagina ei de Facebook.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 354 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie