Total Media News

Stiri - Economie
Lenovo Romania isi extinde reteaua de distributie PDF Imprimare
IT
Marţi, 04 Septembrie 2012 17:42

    Compania a decis semnarea a două noi acorduri de distribuţie cu Lasting System şi Despec România, pentru segmentul IMM-uri.

                         

Prin semnarea acestor parteneriate, Lenovo România are ca obiective lărgirea bazei de distribuţie şi creşterea gradului de acoperire a întregului teritoriu. Pentru Lasting Distribuţie şi Despec, parteneriatele înseamnă extinderea portofoliului de vendori, cu un brand care trimestrul trecut şi-a consolidat poziţia de numărul doi la nivel mondial şi care vizează în perioada următoare locul 1 la nivel global.

Citeşte mai mult...
 
Banca Centrală Europeană PDF Imprimare
Financiar
Luni, 03 Septembrie 2012 19:48

      Banca Centrală Europeană (BCE), cu sediul la Frankfurt, în Germania, administrează moneda unică europeană, euro şi asigură stabilitatea preţurilor în UE.

De asemenea, BCE răspunde de definirea şi punerea în aplicare a politicii economice şi monetare a UE.

                               

    Banca Centrală Europeană (BCE) este una dintre instituţiile UE. Scopul său este:

  • să menţină stabilitatea preţurilor (adică să ţină inflaţia sub control), mai ales în ţările care utilizează euro
  • să menţină stabilitatea sistemului financiar, asigurându-se că pieţele şi instituţiile sunt supravegheate corespunzător.
Citeşte mai mult...
 
Cine este cel mai mare creditor al Irlandei, cel care pariază că economia statului insular va dudui. PDF Imprimare
Financiar
Luni, 03 Septembrie 2012 19:21

       Mai multe fonduri controlau la sfârşitul primului semestru, potrivit calculelor Financial Times, obligaţiuni emise de Irlanda în valoare de 6,1 miliarde de euro.

Astfel, Franklin Templeton a devenit cel mai mare creditor privat al guvernului de la Dublin.

                    

    Pariul masiv pe recupererea economică a Irlandei aparţine şefului Franklin Templeton Global Bond Fund, Michael Hasenstab, unul dintre cei mai cunoscuţi investitori în obligaţiuni din SUA.

Citeşte mai mult...
 
Samsung iti permite sa vezi doua filme la acelasi TV PDF Imprimare
IT
Duminică, 02 Septembrie 2012 17:46

   Din cate se pare un ecran de 55 inci de la Samsung cu tehnologie OLED Multi View este tot ce-ti trebuie pentru a te uita cu sotia la film fara sa te certi. De ce aceasta este solutia? Pentru ca te poti uita la doua filme complet diferite.

                                 

   Desi conceptul de multi-view nu este complet nou si LG, Philips sau Sony il promoveaza de ceva timp in activitati de gaming, solutia Samsung este interesanta. Practic, vorbim de un panou capabil sa afiseze doua semnale video diferite intretesute, o aptitudine de care dau dovada toate televizoarele 3D. Ce este interesant la solutia Samsung consta in faptul ca te ajuta sa profiti de posibilitatea panoului de a afisa doua imagini diferite simultan pentru a afisa doua filme.

Citeşte mai mult...
 
Ordinul MMP nr. 2.691/2012 - modificarea Ghidului de finantare a Programului de stimulare a innoirii PDF Imprimare
Auto
Duminică, 02 Septembrie 2012 17:33
   

     Ordinul Ministerului Mediului si Padurilor nr. 2.691/2012 pentru modificarea Ghidului de finantare a Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national, aprobat prin Ordinul ministrului mediului si padurilor nr. 981/2012 a fost publicat in Monitorul Oficial, Partea I, nr. 605, din 23 august 2012.


    Luand in considerare Referatul de aprobare al Administratiei Fondului pentru Mediu nr. 7.501/A din 25 iulie 2012 privind modificarea Ghidului de finantare a Programului de stimulare a innoirii Parcului auto national, in temeiul art. 13 alin. (4) din Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 196/2005 privind Fondul pentru mediu, aprobata cu modificari si completari prin Legea nr. 105/2006, cu modificarile si completarile ulterioare, precum si al art. 16 alin. (4) din Hotararea Guvernului nr. 544/2012 privind organizarea si functionarea Ministerului Mediului si Padurilor, ministrul mediului si padurilor emite prezentul ordin.
Citeşte mai mult...
 


Pagina 345 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie