Total Media News

Stiri - Economie
Geanta Shift, incapatoare si trendy PDF Imprimare
Moto-ATV
Marţi, 18 Septembrie 2012 09:05

    Cei care se plimba cu ATV-ul sau cu motocicleta au intotdeauna nevoie de spatii pentru depozitarea diverselor bagaje. Producatorii de asemenea accesorii ies mereu pe piata cu modele variate menite sa fure ochii clientilor.

                           
      Geanta Shift este un accesoriu de care multi au nevoie atunci cand pleaca la drum. Intr-adevar, pretul este cam piperat, 150 de dolari, dar haideti sa vedem care ar fi avantajele. In primul rand este extrem de incapatoare (90 cm lungime, 40 cm latime si aproape 50 cm inaltime), este prevazuta cu un compartiment principal si alte doua buzunare mari in care pot sa incapa chiar si produse mai "corpolente". Nici designul nu lasa de dorit, putand fi accesorizata cu orice costum, precizeaza site-ul shiftracing.com, iar toate la un loc o fac alegerea perfecta pentru orice rider.

 

Citeşte mai mult...
 
Canon anunta un nou DSLR full-frame si noi compacte PowerShot PDF Imprimare
IT
Luni, 17 Septembrie 2012 19:27

   Canon a anuntat astazi 6D un nou DSLR full-frame, alaturi de o noua gama de aparate foto compacte. 6D este practic un inlocuitor pentru 5D Mark II, la un pret mult mai accesibil pentru cei care vor performanta de top fara o investitie imensa.

                                   

                   6D

   Canon ne informeaza ca noul 6D este cel mai mic si mai usor DSLR full-frame pe care l-a produs, cantarind doar 690 de grame. Acesta dispune de un nou senzor, cu rezolutie de 20,2 megapixeli si dispune de acelasi procesor de imagine pe care il gasim in 5D Mark III si 1D X: Digic 5+. Cea mai mare noutate pe care o ofera 6D este integrarea a module de GPS si WiFi direct in corpul aparatului, reducand astfel costurile utilizatorilor ca doreau astfel de functionalitate.

Citeşte mai mult...
 
Ofertele pentru privatizarea Oltchim se depun pina luni PDF Imprimare
Companii
Luni, 17 Septembrie 2012 12:39

     Termenul limită pentru depunerea ofertelor în vederea privatizării combinatului Oltchim Râmnicu Vâlcea expiră luni, şeful Oficiului Participaţiilor Statului şi Privatizării în Industrie, Remus Vulpescu, arătând, la sfârşitul săptămânii trecute, că speră ca statul să primească trei oferte ferme pentru privatizarea societăţii.


          "Nu excludem şi ne dorim ca cel puţin una dintre ele să fie din partea unei mari companii din Rusia. În general, pentru Oltchim ne-am dori un mare investitor din Rusia pentru că este o ţară cu foarte multe resurse şi cu foarte mari cantităţi de combustibili fosili. Este o ţară care poate să furnizeze ţiţei rafinăriei Arpechim şi altor rafinării din România şi aceasta ar ajuta foarte mult Oltchim. Binenţeles că i-ar ajuta şi pe investitori, România are capacităţile industriale necesare pentru a pune în valoare o asemenea investiţie", a afirmat şeful OPSPI.

 

Citeşte mai mult...
 
Modificarea și completarea Codului rutier, adoptate de Guvern PDF Imprimare
Auto
Sâmbătă, 15 Septembrie 2012 19:40

     Guvernul a aprobat astăzi proiectul de lege pentru modificarea şi completarea Ordonanţei de urgenţă a Guvernului nr.195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, a anunțat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu.

 

Proiectul de lege are în vedere, în principal, transpunerea în legislaţia naţională a unor prevederi ale Directivei 2006/126/CE a Parlamentului European şi a Consiliului din 20 decembrie 2006 privind permisele de conducere.

Citeşte mai mult...
 
Se va introduce permisul de conducere pt scutere (mopede, etc) PDF Imprimare
Moto-ATV
Sâmbătă, 15 Septembrie 2012 19:15

 

   M.A.I. propune modificări la legislaţia privind circulaţia pe drumurile publice, datorită necesitătii transpunerii unor prevederi ale Directivei 2006/126/CE a Parlamentului European şi a Consiliului din 20 decembrie 2006 privind permisele de conducere, a căror aplicare urmează a se realiza de la data de 19 ianuarie 2013.


    Ce este nou:

  • introducerea mopedelor şi triciclurilor în categoria autovehiculelor
  • se condiţionează conducerea mopedelor şi a autovehiculelor asimilate acestora de deţinerea unui permis de conducere corespunzător.
  • se revizuiesc categoriile de autovehicule pentru a căror conducere pe drumurile publice este necesară obţinerea permisului de conducere
  • se revizuiesc vârstele minime pentru obţinerea permisului de conducere
  • se renunţa la subcategorii, proiectul instituie şi norme referitoare la echivalări între categorii şi subcategorii de permise de conducere
  • se prevede introducerea duplicatului permisului de conducere în cazul schimbării numelui, pierderii, furtului ori al deteriorării permiselor de conducere (duplicatul se va elibera cu aceeaşi valabilitate administrativă cu documentul înlocuit şi nu cum este în prezent)
Implicaţii începând cu data de 19 ianuarie 2013 (data punerii in aplicare a prevederilor Directivei 2006/126/CE a Parlamentului European şi a Consiliului privind permisele de conducere)
Citeşte mai mult...
 


Pagina 342 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie