Total Media News

Stiri - Economie
Fiat concediaza 20% din directorii pe care ii are in Europa. Care este motivul PDF Imprimare
Auto
Vineri, 21 Septembrie 2012 20:00

  Grupul italian Fiat va reduce numarul posturilor de conducere din Europa cu 20%, a declarat o persoana apropiata situatiei. Masura va fi luata pentru limitarea pierderilor operationale.

                                     

    Producatorul auto va elimina circa 110 din 550 de posturi manageriale in regiune, la brandurile Fiat, Alfa Romeo si Lancia, a aratat sursa.Aproximativ 100 din aceste pozitii vor fi eliminate in Italia, iar alte doua surse au precizat ca restructurarea a inceput deja din luna iunie.Compania

Citeşte mai mult...
 
SENZATIONAL Dan Diaconescu a devenit actionarul Oltchim PDF Imprimare
Companii
Vineri, 21 Septembrie 2012 19:54

    Dan Diaconescu a fost declarat câştigătorul licitaţiei pentru cumpărarea pachetului de 54,8% din acţiunile pe care Ministerul Economiei le deţine la combinatul chimic Oltchim. Preţul plătit de el este de 45 de milioane de euro.

                           

 

UPDATE 20.20 Dan Diaconescu, câştigătorul pachetului majoritar de acţiuni al Oltchim, trebuie să se prezinte în maxim zece zile cu banii, a declarat premierul Victor Ponta, adăugând că, în caz contrar, este vorba de o infracţiune.

 

 

**  sursa  :adevarul.ro

 
TVR vrea sa ia un credit de 10-15 mil. euro pentru a-i compensa pe cei 1.000 de disponibilizati PDF Imprimare
Media-Publicitate
Joi, 20 Septembrie 2012 15:22

     Valentin Nicolau, membru al CA al TVR, a declarat, miercuri, la audierile din Comisiile de Cultura ale Parlamentului, ca TVR incearca sa contracteze un credit comercial de 10-15 milioane de euro, cat reprezinta contravaloarea platilor compensatorii pentru cei 1.000 de angajati ce vor fi concediati.

    Astfel, fiecare angajat disponibilizat ar urma sa primeasca 10-15.000 de euro."Salariile compensatorii, estimate intre 10 si 15 milioane de euro, sunt o fictiune, pentru ca banii nu exista. Se incearca a se lua un credit comercial de la banca. In conditiile astea, nu stiu ce banca comericala ar putea sa acorde unei televiizuni care are 170 de milioane de euro gaura un credit comercial si nici nu are cu ce sa-l garanteze", a spus Nicolau, citat de Mediafax.

Citeşte mai mult...
 
15% discount la serverele Maguay, pentru 15 zile Citeste mai mult: 15% discount la serverele Maguay PDF Imprimare
IT
Joi, 20 Septembrie 2012 15:17

   Cu 15 zile înainte de No Time for Downtime, Maguay lansează o campanie promoțională: discount de 15% la toate serverele din oferta Maguay.

 

    No Time for Downtime, evenimentul anual dedicat soluțiilor informatice critice pentru infrastructuri server, storage, datacenter - a ajuns la cea de-a 10-a ediție. Acesta va avea loc pe 4 octombrie, în aceeași locație, Grand Hotel JW Marriott București, beneficiind de susținerea unor parteneri importanți, lideri și generatori de tehnologie precum Intel Corporation, Oracle Corporation, Symantec Corporation, Fortinet, Promise Technology, Quantum Corporation, VMware, InWin și Arxivar.

Citeşte mai mult...
 
Chiriasii au drepturi, nu doar obligatii! PDF Imprimare
Imobiliar
Miercuri, 19 Septembrie 2012 20:51

   Incepe oficial " sezonul chiriilor " si, in ultima perioada, am incercat sa-ti oferim sfaturi utile pentru a evita probleme de orice gen, atunci cand inchiriezi o locuinta. Unii dintre voi sunt la prima experienta imobiliara si trateaza superficial inchirierea unei locuinte.

   Trebuie sa stiti ca inchirierea este o afacere serioasa, certificata de un contract de inchiriere , un document oficial care stipuleaza toate elementele inchirierii.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 341 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie