Total Media News

Stiri - Economie
Cel mai slim si performant PC de gaming vine de la Digital Storm PDF Imprimare
IT
Miercuri, 24 Octombrie 2012 19:17

 

                                               Digital Storm Bolt

 

     Piata de PC-uri nu este cea mai bine vazuta la momentul actual.

     Atat atentia cumparatorilor cat si a producatorilor s-a mutat pe laptopuri tablete si mai nou si smartphone-uri, aici  ma gandeam la Intel. Cu un nume foarte interesant, Bolt, PC-ul are dimensiuni reduse si promite sa fie si longeviv pe langa faptul ca este performant.

 

   Conceptul este ceva mai nou, construit de la zero si s-au atins aspecte importante precum racire, lacasul pentru a introduce cele mai noi componente si nivelul la care poate fi upgradat. Care sunt deci elementele cheie ale acestui sistem care ii permit sa fie upgradat atat de usor? Stim bine ca la jocuri cel mai important element este placa grafica.

Asadar Bolt detine o sursa “puternica” si loc pentru mai multe placi grafice de ultima generatie. Carcasa masoara doar 36 cm in inaltime si doar 9 cm latime.

Citeşte mai mult...
 
Construirea reactoarelor nucleare 3 şi 4 la Cernavodă, incertă înainte de 2020 PDF Imprimare
Energie
Miercuri, 24 Octombrie 2012 19:06

            Punerea în funcţiune a reactoarelor nucleare 3 şi 4 la centrala de la Cernavodă este incertă înainte de anul 2020, din cauza neclarităţilor legate de capacitatea României de a finanţa investiţia şi structura acţionariatului, potrivit unui studiu comandat de Comisia Naţională de Prognoză.


   "Structura parteneriatului, precum şi capacitatea părţii române de a-şi acoperi financiar cota de acţiuni constituie elemente de incertitudine care plasează momentul punerii în funcţiune după anul 2020", se arată în studiu.

Proiectul, evaluat la 4 miliarde de euro, a fost iniţiat în 2007, iar lucrările erau estimate să înceapă în 2010.

Din compania de proiect făceau parte Enel (Italia), ArcelorMittal România, Nuclearelectrica, CEZ (Cehia), RWE (Germania), Iberdrola (Spania) şi GDF Suez (grup franco-belgian).

Citeşte mai mult...
 
ASUS isi aduce aminte de netbook-uri odata cu seria F201E PDF Imprimare
IT
Luni, 22 Octombrie 2012 14:23

     Dupa o serie de tablete, ultrabook-uri si hibride, ASUS a decis sa revina asupra unei game de produse pe care a facut-o populara in urma cu cativa ani. Este vorba de netbook-uri.

                            

      Saptamana viitoare, ASUS ar trebui sa anunte o noua serie de netbook-uri intitulate F201E. Cu un ecran HD Ready de 11,6 inci, noua linie de sisteme ar trebui sa se reflcete in cel putin 3 variatii.

Citeşte mai mult...
 
HIDROELECTRICA RĂMÂNE ÎN INSOLVENŢĂ. Decizia este irevocabilă PDF Imprimare
Energie
Joi, 18 Octombrie 2012 21:45

             Procedura insolvenţei Hidroelectrică rămâne deschisă, Curtea de Apel Bucureşti respingând, joi, definitiv, cererile formulate de Alpiq RomIndustries, Alpiq RomEnergie şi Hidrosind de anulare a procedurii. Companiile Alpiq RomIndustries şi Alpiq RomEnergie, din grupul elveţian Alpiq, care au avut acorduri directe cu Hidroelectrica, precum şi Federaţia Sindicală Hidrosind au cerut instanţei anularea procedurii de intrare în insolvenţă a companiei.


        Curtea de Apel Bucureşti (CAB) a decis, joi, menţinerea hotărârii din 20 iunie a Tribunalului Bucureşti privind deschiderea procedurii insolvenţie Hidroelectrica, respingând astfel cererile formulate de Alpiq RomIndustries, Alpiq RomEnergie şi Hidrosind.

Instanţa arată în decizie că, în rejudecarea cauzei în faza recursului, respinge cererile de intervenţie voluntară formulate de Alpiq RomEnergie şi Alpiq RomIndustries. Totodată, instanţa menţionează în decizie că menţine dispoziţiile Tribunalului Bucureşti privind insolvenţa Hidroelectrica.

Decizia este irevocabilă, astfel că rămân în vigoare dispoziţiile din cadrul procesului de renegociere a contractelor directe a energiei şi deciziile de reziliere a acordurilor cu companiile Alpiq RomEnergie, Alpiq RomIndustries, Energy Holding, EFT AG, EFT România şi Euro P.E.C, luate după intrarea companiei în insolvenţă.

Citeşte mai mult...
 
Fabrică de 20 milioane euro pentru prelucrarea oţelului, la Giurgiu PDF Imprimare
Companii
Joi, 18 Octombrie 2012 21:25

    Grupul austriac voestalpine a deschis la Giurgiu, în octombrie, o fabrică de 20 milioane de euro pentru prelucrarea oţelului, cu o capacitate iniţială de 130.000 tone pe an.


     Fabrica are o suprafaţă de 9.500 metri pătraţi şi a devenit operaţională octombrie, se arată într-un comunicat al voestalpine.

Materia primă va fi adusă de la oţelăria voestalpine din Linz, Austria, unde se află şi sediul central al grupului, şi va fi folosită pentru producerea de tablă din oţel.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 335 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie