Total Media News

Stiri - Economie
Cooler universal de 200W ultra-silentios PDF Imprimare
IT
Miercuri, 05 Decembrie 2012 08:17

             SAPPHIRE Technology, binecunoscut pentru soluţiile sale grafice de top, a început  livrarea primului său cooler.

         Destinat entuziaștilor și având la bază tehnologia proprietară multiplu-premiată Vapor-X, cooler-ul extrem de eficient și silenţios dispune de două ventilatoare, un randament de 200 wati și un kit de montare universal pentru procesoarele AMD sau Intel.

                                                    

       SAPPHIRE este un pionier al tehnologiei bazate pe camera de vapori implementată componentelor PC,cunoscută sub numele de Vapor-X, odată cu introducerea primei plăci grafice din seria ATOMIC în 2007. De atunci tehnologia a fost utilizată la câteva generaţii de plăci grafice high-end unde răcirea eficientă putea oferi performanţe mai mari, cât și la gama de plăci grafice Vapor-X, placi ce deţin o reputatie pentru operare silenţioasă și rece.

Citeşte mai mult...
 
Performerii DUNLOP ROSBK 2012, premianti de gala PDF Imprimare
Moto-ATV
Luni, 03 Decembrie 2012 08:07

              Performerii DUNLOP ROSBK 2012, premianţi de gală

             Ionuţ Mistode, Cătălin Cazacu, Daniel Vârgolici, Petre Pop, Cosmin Costescu, Vladislav Dimitrov, cei mai buni 6 rookies din GPRacer Rookies Cup, ş.a. au fost, ieri, medaliaţi pentru performanţele lor sportive deosebite, realizate în sezonul 2012 al cupei FRM Dunlop Romanian Superbike.

                                 

                Cei mai buni piloţi ai singurei competiţii de viteză din România, care se desfăşoară pe circuite profesioniste omologate internaţional, au venit ieri, 22 noiembrie a.c., pe scena Galei Campionilor DUNLOP Romanian Superbike pentru a-şi primi onorurile pentru performanţele lor sportive deosebite.

Citeşte mai mult...
 
Metzler propune pneurile Karoo™ 3 PDF Imprimare
Moto-ATV
Duminică, 02 Decembrie 2012 20:35

            Enduristi, vi se pregateste ceva care poarta semnatura Metzler. Dupa ce au scos pe piata pneurile Tourance Next, destinate in special motocicletelor de strada, producatorii germani propun Karoo™ 3 care se potrivesc enduristelor moderne precum cele de talia BMW R1200 GS, precizeaza motosblog.fr.

                                                

             Pneurile Karoo™ 3 permit o buna aderenta pe teren accidentat si o perfecta stabilitate a motocicletei, astfel incat nici cel mai exigent motociclist nu va avea ceva de comentat in ceea ce le priveste. Karoo™ 3 vor fi disponibile pe piata in primavara 2013 si vor inlocui variantele MCE Karoo si MCE Karoo T. 

Citeşte mai mult...
 
BMW isi face marketing inteligent la muzeu PDF Imprimare
Auto
Duminică, 02 Decembrie 2012 16:43

     In muzeul BMW din Munchen, o companie intitulata ArtCom a realizat o creatie originala si spectaculoasa bazata parca doar pe niste bile. Urmeaza spectacolul oferite de acele bile.

                             

      Nu mai putin de 714 bile metalice au fost folosite in ceea ce pare a fi o animatie kinetica. Fara vreo un compromis pe partea de tehnologie din spate, o sursa deosebita de magie se regaseste in atentia la detaliu folosita de sistemul computerizat ce propulseaza intreaga scena.

Citeşte mai mult...
 
StickNFind recupereaza obiectele pierdute PDF Imprimare
IT
Sâmbătă, 01 Decembrie 2012 09:39

      Daca ti se intampla sa-ti ratacesti mereu cheile de la casa, portofelul sau cheia de la masina, StickNFind te poate ajuta sa le gasesti fara prea mari dureri de cap.

 

        Conceptul integreaza o serie de stickere bluetooth care impreuna cu o aplicatie de mobil vor pune capat definitiv ratacirilor accidentale a obiectelor personale.

Cum asa? Foarte simplu, nu trebuie decat sa iti lipesti un asemenea sticker in portofel sau pe brelocul de la chei. Ulterior vei putea identifica aria in care a fost uitat acel obiect cu ajutorul aplicatiei care citeste semnalul bluetooth.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 326 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie