Total Media News

Stiri - Economie
Unitatile BCR sunt inchise simbata si duminica. Operatiunile pe internet si telefon, intrerupte PDF Imprimare
Financiar
Joi, 10 Ianuarie 2013 17:51

      Unităţile Băncii Comerciale Române (BCR) nu vor avea program cu publicul sâmbătă şi duminică, întrucât banca va opri sistemul informatic de vineri, ora 21:30, până duminică, ora 18:00, pentru modernizare, iar clienţii nu vor putea utiliza serviciile de internet şi mobile banking.

                                       
           – Banca Comercială Romană (BCR) aduce la cunoştinţa clienţilor săi că, în perioada vineri 11.01.2013 ora 21:30  - duminică 13.01.2013 ora 18:00 a.c. va întrerupe sistemul informatic pentru derularea unor procese specifice care vor conduce la creşterea calităţii serviciilor oferite.

Astfel, unităţile teritoriale nu vor avea program cu publicul în zilele de sâmbătă 12 ianuarie a.c. şi duminică 13 ianuarie a.c.

Oprirea sistemului informatic va afecta şi aplicaţiile care gestionează operaţiunile prin canale la distantă (Click şi Alo 24 Banking BCR, Business 24 Banking BCR, BCR Alert şi Tranzacţii Mobile), acestea nefiind operaţionale în această perioadă.

Citeşte mai mult...
 
Masinile vor fi controlate in trafic, in perioada 10-20 ianuarie. Se va verifica starea tehnica PDF Imprimare
Auto
Joi, 10 Ianuarie 2013 17:41

 Se va verifica starea tehnică a autovehiculelor

 

                Echipe mixte de poliţişti rutieri şi mecanici ai Registrului Auto Român (RAR) vor verifica în trafic, în perioada 10-20 ianuarie, starea tehnică a autovehiculelor, urmărind dacă acestea îndeplinesc condiţiile tehnice pentru a putea circula pe drumurile publice.

 

                                   

        Maşinile vor fi controlate în trafic, în perioada 10-20 ianuarie. Se va verifica starea tehnică a autovehiculelor (Imagine: Shutterstock)

        În perioada 10-20 ianuarie, Direcţia Rutieră a Poliţiei Române şi Regia Autonomă - Registrul Auto Român vor acţiona, la nivel naţional, pentru reducerea cauzelor generatoare de evenimente rutiere cu consecinţe grave, produse pe fondul defecţiunilor tehnice ale autovehiculelor, potrivit unui comunicat de joi al Ministerului Afacerilor de Interne (MAI).

Citeşte mai mult...
 
Erste: Romania va avea o crestere economica de 1,1% in 2013 PDF Imprimare
Financiar
Miercuri, 09 Ianuarie 2013 21:37

       Conform estimarilor Erste Bank, economia Romaniei va creste cu 1,1% in 2013, aproape de media regiunii. Cu toate acestea, inca se mentin diferente considerabile intre economiile din tarile analizate.

    Astfel, este de asteptat ca Polonia sa inregistreze o crestere economica de 2,2%, in timp ce Turcia si Ucraina vor cunoaste cresteri de 4%, respectiv 3%.La polul opus se afla Ungaria si Cehia, unde s-ar putea inregistra usoare scaderi.

Citeşte mai mult...
 
Inmatricularea de masini noi in 2013 - Cartea de identitate PDF Imprimare
Auto
Marţi, 08 Ianuarie 2013 14:17

        Cartea de identitate a vehiculului se obtine doar pe baza unui certificat de conformitate

                                                

        Din acest an, persoanelor fizice si juridice care achizitioneaza vehicule noi, aflate la prima inmatriculare, nu li se mai elibereaza Cartea de Identitate, daca, odata cu celelalte acte necesare, nu prezinta la Registrul Auto si Certificatul de Conformitate al vehiculului, in original.

      Toate persoanele care achizitioneaza vehicule noi (aflate la prima inmatriculare) incepand cu data de 1 ianuarie 2013 trebuie sa solicite comerciantului certificatul de conformitate al vehiculului, dealer-ul avand obligatia sa-l elibereze pe loc, se arata intr-un comunicat al RAR.

Citeşte mai mult...
 
Cele mai spectaculoase proiecte de case din 2012 PDF Imprimare
Imobiliar
Marţi, 08 Ianuarie 2013 12:29
           Noul trend in arhitectura caselor de locuit consta in respectarea naturii din jur, atat prin designul care sa se incadreze in peisaj, cat si prin materialele folosite in constructie – unele traditionale, ecologice. Iata mai jos cateva proiecte din 2012 care se inscriu in aceasta tendinta.
                                   
Citeşte mai mult...
 


Pagina 320 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie