Total Media News

Stiri - Economie
Energia tahionica - era energiei libere PDF Imprimare Email
Energie
Luni, 02 Ianuarie 2012 18:03
 

Descoperirea energiei libere si a potentialului ei uluitor a inceput cu inventiile revolutionare ale lui Nikola Tesla (1856-1943).In 1931, "transformatorul de energie" a lui Tesla a alimentat un "Tierce Arrow" (un automobil foarte greu si luxos), pana la viteza de 80 mile pe ora pe durate lungi de timp. Tesla a inventat o alternativa pentru generatoarele de curent alternativ.

 

Un alt pionier in cercetarile legate de energia  libera a fost Dr. T. Henry Moray, care a reusit sa dezvolte un transformator, ce avea doar 25 kg greutate si avea o capacitate de 50kw. In momentul prezentarii inventiei la oficiul de brevetare s-a confirmat ca functioneaza si ca genereaza 50kw putere fara nici o sursa de energie vizibila.

Totusi, deoarece sursa de energie era invizibila si de nedescoperit, cererea pentru brevet i-a fost respinsa. Cu toate ca aceasta intamplare suna ca dintr-o comedie, chiar s-a petrecut. Ca si Tesla inaintea lui, Moray a fost oprit de forte politice si economice puternice, dar cu viziuni inguste.Era tahionica a inceputPrin cercetarea energiei libere, stiinta a afirmat - dupa care s-a si dovedit indirect - existenta energiei tahionice.

Cu toata opozitia, era tahionica a inceput. In 1966, Gerald Feinberg a definit tahionul ca fiind "o particula subatomica, mai rapida decat lumina", pentru a unifica viziunea lumii stiintifice si terminologia stiintifica referitoare la energia care este mai rapida decat lumina.Problema nu mai consta in dovedirea existentei energiei tahionice.

Problema reprezinta utilizarea acestei energii. Multi cercetatori recunoscuti au lucrat in acest domeniu, cu diferite rezultate. Ceea ce acesti cercetatori incercau si incearca sa realizeze este conversia energiei tahionice in energie electrica utilizabila.David Wagner, cercetator american, are o viziune diferita despre utilizarea energiei tahionice. Viziunea lui in legatura cu conversia energiei tahionice in energie electrica utilizabila este ca acest fapt nu ar rezolva de fapt criza in crestere a acestei planete, deoarece aceasta nu este o criza de energie, ci de constiinta

.Procesul de tahionizare restructureaza anumite materiale la nivel submolecular, creand antene tahionice permanente. Nu este un proces de manipulare sau transfer de frecventa sau rotatii. Nu este o tehnologie de bobina de inalta frecventa.

Nu este un transfer radionic sau SE5. Tahionizarea nu foloseste geometrie sacra pentru a incarca produsele, nici nu necesita rugaciune sau meditatie.

Nu este o tehnologie bazata pe fotoni. Tehnologia nu foloseste cristale sau procese orgonice. Nu foloseste magneti. Nu este deloc sensibil la cel care opereaza.Procesul de tahionizare este un cadou pentru planeta. Creaza armonie din dizarmonie.

Are potentialul de a readuce planeta si locuitorii ei la sanatate, armonie si unitate.Utilizarea produselor tahionizate in mod normal are ca rezultat o dezintoxicare naturala, o asimilare crescuta a vitaminelor si mineralelor disponibile, energie crescuta in activitatile fizice, o constienta crescuta asupra energiilor subtile, imbunatatirea functionarii creierului si a circulatiei, imbunatatire exceptionala in activitatile atletice si regenerarea muschilor.

Atunci cand atletii folosesc aceste produse, observa o scadere semnificativa a oboselii, permitand cresterea performantelor.Pentru a intelege cum  functioneaza tahionii, trebuie sa incepem cu explorarea secretelor universului si a naturii lui.

 

 

 

 

 


sursa: www.venus.org.ro

 
Preţurile gazelor naturale din Myanmar vor creste cu circa 30% pentru noul an PDF Imprimare Email
Energie
Luni, 02 Ianuarie 2012 17:45
 

  Cresterea   preţurile gazelor naturale  din  Myanmar  au  inregistrat   o  crestere  neaşteptaaat de 30% ,  a provocato  teama de inflaţie pe alte bunuri.

Preţurile gazelor naturale  din  Myanmar  au crescut în mod neaşteptat mai mult de 30 la sută pentru noul an  şi a stârnit temeri de alte bunuri, precum şi costă mai mult.         

       Posesorii de automobile au  aflat de creşterea de la pompa de duminică, când preţurile au crescut de la 2.500 kyat (3.15 dolari) pentru 3350 kyat (4.2 dolari) pentru fiecare galon Imperial (4.5 litri).

Guvernul nu a făcut anunţul. Dar, cu creşterea preţurilor de combustibil, si un nou 40 la sută creştere a costurilor de energie electrică  anunţat  la sfârşitul anului trecut, oamenii sunt preocupaţi de inflaţia    de   la   bunuri de consum, de asemenea.

    Myanmar's energy production is not enough to meet domestic demand, and it imports petrol and other fuels. The government subsidizes gas prices and rations it to two Imperial gallons (9 liters) a day.

An unannounced price hike in 2007 sparked anti-government protests that led to the "saffron rebellion." The military government then in power crushed it, leaving at least 15 dead and thousands arrested.

The nominally civilian government that took power early last year has made political changes that have improved its relationship with citizens.**   sursa   


 
Un nou director general Volvo Romania PDF Imprimare Email
Auto
Vineri, 30 Decembrie 2011 23:30
 
Dupa 5 ani petrecuţi la conducerea companiei Volvo Romania, Christian Coolsaet preia funcţia de Director Commercial Trucks pentru Germania, Austria şi Elveţia din cadrul Volvo Trucks Region Central Europe. Noul Director General, Sigurd Wandel, va prelua noua funcţie la 1 februarie 2012.
            
                               
Înainte de sosirea în România, în decembrie 2006, Christian Coolsaet, a fost la conducerea reprezentanţei Volvo Trucks din Ucraina, iar anterior a ocupat diverse funcţii operaţionale în cadrul diviziei Volvo Buses, atât pentru Europa de Est, cât şi pentru Africa şi Orientul Mijlociu.

 „Pe perioada şederii mele in România, ciclul economic a fost ca un carusel, de la un nivel înalt, pe care nimeni nu şi l-ar fi imaginat, la unul foarte scăzut. Dar, drumul de atunci şi până acum a fost fantastic: plin de realizări notabile şi experienţe valoroase: am analizat cu cea mai mare atenţie, am luat decizii îndrăzneţe şi am fost fermi în implementare. Iar astăzi Volvo Romania este o referinţă indiscutabilă pentru excelenţă operaţională în toate disciplinele. Este o mare plăcere să lucrezi zi de zi la Volvo Romania şi să faci parte din această echipă", a declarat Christian Coolsaet, la încheierea misiunii sale în România. 

Noul director, Sigurd Wandel, care va prelua conducerea începând cu data de 1 februarie 2012,  lucrează în cadrul companiei Volvo Trucks din anul 2000, iar în ultimii cinci ani a ocupat funcţia de Director de dezvoltare a reţelei Volvo Trucks pentru regiunea de Est. De asemenea, are o experienţă bogată privind pieţele din Asia, având atribuţii suplimentare ca preşedinte al Consiliului de Administraţie pentru ţările din Asia Centrală.

„Este atât o onoare, cât şi o provocare să preiau operaţiunea Volvo Trucks în România. Aştept cu nerăbdare să iau contact cu particularităţile pieţei de transport din România şi să-i întâlnesc pe cei care ne-au ales drept partneri, şi anume clientii noştri. Alături de o organizaţie performantă, vom continua eforturile de a fi cât mai aproape de clienţi şi de a le îndeplini cerinţele. Dezvoltarea reţelei de service şi creşterea satisfacţiei clienţilor noştri sunt cele mai importante ingrediente ale strategiei noastre", a declarat Sigurd Wandel, noul director general, Volvo Romania.


**** sursa  : VOLVO Romania

 
Proiectul VSYNC - Prototip de Generator Sincron Virtual (GSV) PDF Imprimare Email
Energie
Vineri, 30 Decembrie 2011 10:24
  

    ELECTRICA S.A. participă, alături de Universitatea Politehnică Bucureşti şi alte opt instituţii de cercetare şi învăţământ din Europa de Vest (Universităţi Tehnice din Olanda, Belgia, Centrul de Cercetare Energy Research Center din Olanda şi alţi parteneri), la proiectul VSYNC (“Maşini sincrone virtuale pentru stabilizarea frecvenţei în reţelele de distribuţie în care există un grad mare de producere de energie electrică descentralizată”).


  Proiectul, finanţat în cadrul Programului Cadru FP6, are ca scop realizarea şi testarea unor prototipuri de Generatoare Sincrone Virtuale (GSV), instalate la Cheia în cadrul Filialei de Distribuţie a Energiei Electrice “Electrica Distribuţie Muntenia Nord” (de 90kW) şi la societatea Alliander din Olanda (10 x 5kW). Rezultatul proiectului va fi omologarea unui GSV pregătit pentru a fi lansat ulterior pe piaţă, asigurând astfel o soluţie eficientă de rezolvare a problemelor de calitate a energiei care pot apărea în reţelele electrice în care o pondere importanta o are generarea distribuita a energiei electrice (consumatori casnici cu panouri fotovoltaice/eoliene, centrale eoliene, solare, MHC, CHP etc).

   Generatorul Sincron Virtual (GSV) poate realiza o compensare automată a variaţiilor de frecvenţă şi/sau tensiune în reţelele electrice de distribuţie. Demonstrarea funcţionalităţii conceptului de GSV este adresată proprietarilor de generatoare asincrone de mică putere (CHEMP, MHC, eoliene) şi operatorilor de reţea în ale căror reţele electrice există sau urmează să fie conectate astfel de generatoare asincrone (în condiţiile actuale ale dezvoltării generării distribuite).

   Proiectul a fost realizat cu scopul de a găsi o soluţie tehnică rapidă pentru prevenirea unor regimuri instabile în funcţionarea reţelelor de energie electrică, ca urmare a variaţiilor mari de frecvenţă şi tensiune în zonele în care producţia descentralizată de energie electrică reprezintă o pondere importantă.

 
ELECTRICA SA a demarat proiecte ptr. doua parcuri eoliane PDF Imprimare Email
Energie
Vineri, 30 Decembrie 2011 10:09

Legislaţia europeană şi cea naţională, de curând actualizate, stimulează pe termen lung utilizarea surselor regenerabile pentru producerea energiei electrice.


   Acesta precum şi obligativitatea achiziţionării de certificate verzi de către furnizorii de energie electrică - printre care se numără Electrica SA - a condus implicit la promovarea în cadrul societăţii a unor proiecte în domeniul producerii de energie electrică din surse regenerabile, pentru acoperirea din surse proprii a CV.
       

După ce în ultimul an au fost analizate de către SC Electrica SA mai multe proiecte din surse regenerabile, două dintre ele s-au demonstrat a fi fezabile, după cum urmează:


Proiectul Parc eolian în zona Chirnogeni - judeţul Constanţa

Pentru parcul eolian din zona Chirnogeni, de cca. 50 MW, s-a realizat Studiul de Fezabilitate şi s-a depus documentaţia pentru obţinerea avizelor. Conform graficului de execuţie a Managerului de Proiect finalizarea lucrărilor de execuţie-montaj şi PIF-ul sunt estimate a se realiza la mijlocul anului 2011.

 

Proiectul Parc eolian în zona Frumuşiţa - judeţul Galaţi

Parcul eolian se află în faza achiziţionării terenurilor necesare investiţiei, ca urmare a rezultatelor “Studiului privind determinarea variantei optime de dezvoltare a unui parc eolian de cca. 50 MW în zona Frumuşiţa – jud. Galaţi”. În paralel se realizează documentaţia necesară obţinerii Avizului Tehnic de Racordare. Licitaţia pentru achiziţia turbinelor este estimată a avea loc în trimestrul IV al anului 2010.
 


Pagina 318 din 328

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie