Total Media News

Stiri - Economie
Nu-i ATV, ci drift cu Mustang si Triumph PDF Imprimare Email
Moto-ATV
Miercuri, 18 Ianuarie 2012 19:18

 

 

 

Cand aud de drifturi, pasionatii de auto/moto fac ochii mari si scot aparatele de fotografiat pentru a imortaliza momentele. Acum nu puteti decat sa va instalati comod in scaun si sa urmariti un clip in care protagonistii pe 2 si pe 4 roti isi fac de cap in viraje controlate. In intrecere puteti vedea un Mustang si doua motociclete Triumph.

 

 

 

Nick “Apex” Brocha si partenerul sau, Ernie Vigil, au sarit in seile a doua motociclete Triumph Speed Triple. Intrecerea a avut loc intr-o zona necirculata, perfect asfaltata. Sarea si piperul clipului sunt date de aparitia in clip a ofiterului Dan Brockett, la volanul unui Ford Mustang Cobra, ce tine in frau nu mai putin de 550cp. Vreti sa vedeti ce se intampla? Urmariti clipul.In timpul filmarilor, nici  un protagonist nu a fost ranit sau arestat.
 

 

  <iframe width="640" height="360" src="http://www.youtube.com/embed/Te0V71sGoxA?feature=player_embedded" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
Reduceri la licenţele ESET Smart Security, prin BRD @ffice PDF Imprimare Email
IT
Miercuri, 18 Ianuarie 2012 10:20
   

BRD a încheiat un parteneriat cu Axel Soft IT Group- distribuitor exclusiv al soluţiilor ESET NOD32 Antivirus în România - prin intermediul căruia utilizatorii aplicaţiei de internet banking pentru clienţii companii BRD@ffice pot beneficia de reduceri substanțiale față de prețurile de pe piață pentru licențele antivirus ESET Smart Security.

 

 

                  

             

 

Licențele pot fi comandate direct prin intermediul aplicației de Internet banking, prin simpla completare a unui formular de comandăNe face plăcere să oferim beneficii extrabancare care să asigure un plus de securitate operațiunilor pe care clienții le desfasoară în mediul online.

Astfel punem la dispoziția clienților BRD@ffice un pachet complet de soluții de bancă la distanță”, a declarat Alina Iosep - Director Piața Persoane Juridice și Persoane fizice Autorizate din cadrul Departamentului Strategie și Marketing al BRD.“Beneficiind de nucleul NOD32 Antivirus, ESET Smart Security extinde protecția anti-malware asupra tuturor activităților desfășurate la birou. Selectarea soluţiei noastre de securitate în cadrul acestui program ne bucură pentru că certifică performanța produsului și importanța pe care o are securitatea IT în contextul în care activitățile de business se desfășoară la ora actuală”, a declarat Alexandru Sipciu - Director General Axel Soft IT Group.

 
Trophée Andros 2012 PDF Imprimare Email
Auto
Marţi, 17 Ianuarie 2012 09:43

Dacia Lodgy Glace  a  ocupat  primele  doua  locuri  la  Lans-en-Vercors


     Desi  a fost un week-end  cu  suisuri si coborasuri pentru echipa Dacia la Lans-en-Vercors, după o  vineri  tulbure , Dacia Lodgy  a continuat să domine Cursa 2, cu Evens Stievenart susţinând victorie său prima parte a anului.

Alain Prosteste  sigur  ca Dacia  va  cistiga  una - doua etape  la  Andros Trophee, în timp ce Nicolas Prost a fost in  apropiere  - pe  locul patru.

Lupta pentru titlu este la fel de aproape ca niciodată, dar Alain Prost ştie că va putea conta pe sprijinul celor doi competitive coechipieri, Pare şi Nicolas.

 

 

                        

 

 

Citeşte mai mult...
 
Mercedes Benz DICE – concepte Minority Report pe masina viitorului PDF Imprimare Email
Auto
Marţi, 17 Ianuarie 2012 08:32

 

                 

Dupa cum se poate vedea si in imaginea de deasupra, pe langa semnul celor de la Mercedes Benz, este evident ca bordul masinii viitorului nu va mai avea nici un fel de butoane.

 

Interfata DICE – Dynamic & Intuitive Control Experience face o treaba foarte buna din a transpune gesturi in comenzi, chiar si in acest stadiu incipient. Asta, bineinteles, lasand la o parte faptul ca o astfel de interfata va fi transpusa in realitate in cateva zeci de ani...

Citeşte mai mult...
 
Kit de putere pentru ATV PDF Imprimare Email
Moto-ATV
Luni, 16 Ianuarie 2012 13:11

Quad Works

ATV POWER KITS-STAGE 1 SUZUKI LTR-450 2006-08QW-24-34506. ATV POWER KITS-STAGE 1 SUZUKI LTR-450 2006-08. Fiecare kit cuprinde High-Flow air filter, pre-filter si Quad Works F.I. Powerbox.  
CARACTERISTICI Marca: Quad Works
Categorie: Kituri de putere

 

http://www.atvrom.ro/kituri-putere-quad-works-power-kitsstage-suzuki-ltr450-200608-p-2087.html

 


Pagina 318 din 335

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie