Total Media News

Stiri - Economie
UNTRR solicita recunoasterea Inspectiilor Tehnice Periodice a autovehiculelor PDF Imprimare
Auto
Marţi, 15 Ianuarie 2013 17:43

        UNTRR și Uniunea Internațională a Transporturilor Rutiere - IRU propun armonizarea Controlului Tehnic Periodic al autovehiculelor, în contextul dezbaterilor europene pe marginea înlocuirii prevederilor Directivei 2009/40/CE cu un Regulament al Uniunii Europene privind testarea tehnică periodică a autovehiculelor și semiremorcilor acestora.

 

      Simplu spus, UNTRR solicită ca orice autovehicul înmatriculat în România să poată efectua Inspecția Tehnică Periodică în orice stat membru UE fără a mai fi nevoit să vină până în România pentru a efectua ITP.

      UNTRR susține poziția IRU, fiind convinsă că toate vehiculele de transport rutier trebuie să fie corect întreținute și reparate în scopul de a îmbunătăți siguranța rutieră și performanțele de mediu ale vehiculelor.

Citeşte mai mult...
 
Polaris RZR XP 900 H.O. Jagged X Edition vine odata cu 2013 PDF Imprimare
Moto-ATV
Luni, 14 Ianuarie 2013 18:35

Forta, design si confort. Acestea sunt atributele pe care mizeaza noul membru al gamei de produse care poarta semnatura Polaris, RZR XP 900 H.O. Jagged X Edition..

                                      

Vehiculul se adreseaza tututor celor care cauta performanta de ultima generatie, fiind cel mai complet model RZR existent pe piata, dupa cum spune Craig Scanlon, general manager, Recreational Off-Road Vehicles Polaris. 

Citeşte mai mult...
 
ESTE OFICIAL: UE arunca noi arme in lupta contra hackerilor PDF Imprimare
IT
Luni, 14 Ianuarie 2013 17:34

                                                         

          Stimulează internetul energia malefică a unor utilizatori? Autorităţile europene şi-au propus să răspundă la alte întrebări, şi mai grave, cînd au decis înfiinţarea unui centru de combatere a criminalităţii cibernetice, informează Deutsche Welle.

          Una din cele mai recente isprăvi ale infractorilor în spaţiul internautic este tentativa de a şantaja mari firme prin expedierea poştală a unor false note de plată. Ceea ce îi surprinde pe investigatorii acestui caz, conform relatărilor difuzate de agenţiile de presă, este inventivitatea delincvenţilor. Aceştia au recurs, spre a-şi răspîndi mesajele, la o modalitate pînă deunăzi puţin uzitată, fiindcă destul de costisitoare: serviciile poştale. Mai mult decît atît: textele trimise au fost personalizate, imprimate pe hîrtie de excelentă calitate, conforme cu toate regulile corespondenţei de afaceri.

Citeşte mai mult...
 
Nokia revine pe profit. PDF Imprimare
IT
Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013 17:59

        Ce telefon, vandut in aproape 10 milioane de unitati, a salvat compania finlandeza

 

           Nokia a anuntat joi ca a trecut pe profit in ultimele trei luni ale anului trecut, cand a vandut 4,4 milioane de smartphone-uri Lumia, actiunile companiei urcand cu pana la 18% la Helsinki, transmite Bloomberg.

          Compania a aratat, intr-un comunicat, ca divizia de telefoane mobile a inregistrat potrivit datelor preliminare primul profit din ultimele 12 luni. in octombrie, Nokia estima ca va inregistra in trimestrul patru o pierdere de aproximativ 10% din vanzari.

Citeşte mai mult...
 
Ce va aduce impozitul forfetar PDF Imprimare
Financiar
Vineri, 11 Ianuarie 2013 20:15

                     Daca nu e bine gandit, poate fi catastrofal

 

        Noul an nu vine cu vesti prea bune pentru mediul de afaceri. Guvernul Romaniei ar putea introduce un nou impozit, pentru firmele care lucreaza in domeniul serviciilor. Ar putea aceasta decizie sa reduca evaziunea fiscala si sa aduca bani la buget?

      Ministrul pentru IMM, Mediul de Afaceri si Turism, Maria Grapini, a precizat ca daca va fi introdus, impozitul forfetar se va aplica doar anumitor categorii de servicii - pensiuni, hoteluri, baruri, restaurante, saloane de infrumusetare, spalatorii auto, ateliere de croitorie, ateliere de incaltaminte etc - la care cheltuiala administrativa pentru plata impozitului pe profit este mare si pentru intreprinzator, si pentru stat (ca sa verifice si sa controleze fiecare locatie).

     „Dupa introducerea TVA-ului la incasare - care cu siguranta va conduce la inchiderea multor firme - implementarea unui sistem forfetar nu va stimula mediul de afaceri.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 318 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie