Total Media News

Stiri - Economie
LG anunta televizoare 3D ultra definition de 84 inci PDF Imprimare Email
Companii
Vineri, 30 Decembrie 2011 09:25
 

LG face ceva schimbari in ceea ce priveste dimensiunile si nivelurile de tehnologie pe care le aduce pe piata in 2012, cum de altfel incearca orice companie inovativa, nu?


            

LG tocmai a anuntat ca va prezenta la CES 2012 un televizor "ultra definition" (3840x2160) de 84 inci, care sa se pupe de minune cu panoul sau OLED de 55 de inci.


Televizorul va avea integrate toate functiile Cinema 3D, cu tot ce tine de efecte, sunet, profunzime, conversie si asa mai departe, dar si Smart TV, care va include patru tipuri de control al comenzii – pe baza de voce, de rotita de control, de gesturi si de indicare directa.

Bineinteles ca de lansare in magazine si preturi nu se stie inca nimic, dar a fost anuntat, nu e suficient?

 
Guvernul a decis, ca măsură tranzitorie, prelungirea licenţelor unor operatori de telefonie mobilă PDF Imprimare Email
IT
Joi, 29 Decembrie 2011 15:35
   

Guvernul a decis prelungirea cu un an a licenţelor operatorilor de telefonie mobilă, ca măsură tranzitorie, până la organizarea licitaţiei pentru atribuirea noilor licenţe în anul 2012, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean.

 


“Fiecare din cele două companii va plăti o taxă de 6,4 milioane de euro pentru 2012. Această măsură trebuia să fie adoptată de urgenţă, întrucât licenţele expirau pe 31 decembrie 2011”, a afirmat Ioana Muntean.

 

    

 


   Hotărârea adoptată astăzi de Guvern aprobă taxa de licenţă propusă de Autoritatea Naţională pentru Administrare şi Reglementare în Comunicaţii (ANCOM), care va fi achitată către bugetul de stat de operatorii Orange şi Vodafone, pentru prelungirea cu un an a licenţelor de utilizare a frecvenţelor în benzile de 900 şi 1800MHz, folosite pentru servicii de comunicaţii mobile.
Valoarea taxei este proporţională cu suma plătită în 1996 de fiecare dintre cei doi operatori, fiind calculată pe baza indexării valorilor istorice ale licenţelor.
 

 

 

Emitent: Guvernul Romaniei – Biroul de presa

Data: 27.12.2011

 
Guvernul a majorat nivelul redevenţelor petroliere şi minerale PDF Imprimare Email
Energie
Joi, 29 Decembrie 2011 15:31
  

Guvernul a adoptat, în şedinţa de astăzi, majorarea redevenţelor pentru toate resursele minerale aflate sub incidenţa Legii Minelor, a redevenţelor cuvenite statului din operaţiunile petroliere de transport al petrolului prin sistemele naţionale de transport al petrolului precum şi cele din operaţiuni petroliere efectuate prin terminale petroliere aflate în proprietatea statului, a anunţat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Ioana Muntean.
Guvernul a modificat astfel Legea 85/2003 (Legea Minelor) şi Legea 238/2004 (Legea Petrolului).


             

Astfel:
 redevenţa pentru operaţiuni petroliere de transport şi tranzit al petrolului prin sistemele naţionale de transport al petrolului, precum şi cea din operaţiunile petroliere efectuate prin terminalele petroliere a crescut de la 10% la 15%;
 Redevenţa pentru operaţiunile de înmagazinare subterană a gazelor narale a crescut de la 3% la 5%;
 redevenţa pentru cărbuni şi minereuri feroase şi neferoase a fost majorată de la 4% la 6% din valoarea producţiei miniere;
 revedenţa pentru minereuri de metale nobile s-a dublat de la 4% la 8%;
 redevenţa pentru substanţe nemetalifere a crescut la 0,8%;
 redevenţa pentru ape minerale a crescut de la 4 euro pe 1.000 litri la 6 euro pe 1.000 litri;

Prin majorarea redevenţelor, Guvernul estimează o creştere a veniturilor la bugetul de stat cu circa 282 milioane lei anual. În 2010, veniturile estimate din redevenţe miniere şi petroliere se ridică la 1,194 miliarde lei.

 

 

 


 

Emitent: Guvernul Romaniei – Biroul de presa

Data: 27.12.2011

 
Unior Tepid a sarbatorit prima editie a Zilei Centrului National de Scule PDF Imprimare Email
Companii
Joi, 29 Decembrie 2011 09:31

Unior Tepid a lansat sambata 17 decembrie 2011 prima editie a Zilei Centrului National de Scule, sarbatoare care, incepand din acest an, va fi un eveniment de promovare a utilizarii sculelor de mana de calitate si are ca scop sa aduca mai aproape de utilizatorul final informatiile necesare in alegerea corecta a sculelor de mana.

 

   Unior Tepid a lansat sambata 17 decembrie 2011 prima editie a Zilei Centrului National de Scule, sarbatoare care, incepand din acest an, va fi un eveniment de promovare a utilizarii sculelor de mana de calitate si are ca scop sa aduca mai aproape de utilizatorul final informatiile necesare in alegerea corecta a sculelor de mana.

                                     

Citeşte mai mult...
 
Unde gasesti cel mai bun curs de schimb valutar ? PDF Imprimare Email
Financiar
Joi, 29 Decembrie 2011 09:23

   moneycenter.ro si-a propus sa ajute consumatorii sa ia cea mai buna decizie financiara iar in ultima perioada vizitatorii nostri sunt din ce in ce mai interesati de evolutia cursului valutar si de banca unde pot gasi cel mai bun curs de schimb.

   De aceea am creat o sectiune in cadrul moneycenter.ro care compara cursul valutar la toate bancile din Romania si afiseaza cel mai bun curs valutar pentru cele mai importante valute: Euro, Dolar, Franc elvetian, Lira sterlina sau leva bulgareasca.

 

   
Prin compararea cursurilor de schimb vizitatorii nostri pot alege intotdeauna care este cea mai buna varianta atunci cand trebuie sa efectueze un schimb valutar, sa economiseasca pana la 1.5% din suma totala (diferenta medie procentuala intre cel mai bun si cel mai dezavantajos curs valutar la casele de schimb).
Aceasta lansare vine dupa ce in perioada anterioara moneycenter.ro a lansat si pagina de cotatii valutare online care afiseaza cursul valutar pentru cele mai importante perechi valutare precum EURO/RON, USD/RON, EURO/USD, CHF/RON
Noua sectiune din cadrul moneycenter.ro poate fi accesata aici: www.moneycenter.ro
Despre moneycenter.ro
moneycenter.ro si-a propus sa dezvolte un supermarket financiar al carui scop este de a ajuta consumatorii sa economiseasca.
Cele mai importante sectiuni ale siteului trateaza teme dintre cele mai diverse dar cu un impact semnificativ asupra vietii fiecarui roman: comparatii de credite, carduri de credit, instrumente de economisire-investire si asigurari, listarea celor mai noi promotii si cataloage de produse de pe piata, compararea costurilor pentru abonamentele de telefonie mobila si internet, evidentierea costurilor ascunde ale biletelor low-cost, grila de comisioane a principalilor brokeri precum si compararea cotatiilor valutare existente la banci. Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
http://www.moneycenter.ro/curs-valutar/curs-valutar-case-de-schimb.html

 


Pagina 317 din 326

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie