Total Media News

Stiri - Economie
Cum a sucit iPhone mintile artistilor PDF Imprimare Email
IT
Duminică, 15 Ianuarie 2012 10:19

Cand iPhone-ul devine si muza, dand artei un impuls spiralat si infinit, inseamna ca deja avem de-a face cu un produs care si-a depasit conditia vulgara de banal instrument al setei de comert si pasit pe taramul unei... spiritualitati.                                

Sa trecem la stirea concreta:

Muzeul de Stiinta din Londra gazduieste o sculptura excentrica si rasucita, cu design de... iPhone. Opera de arta apartine companiei de arta inovatoare Electroboutique, a artistilor rusi Alexei Shulgin si Aristarkh Chernyshev.

Piesa "3D International" foloseste ”limbajele culturii pop, media si ale istoriei artei, puse in corespondenta cu un limbaj al marketingului corporativ”. Cu alte cuvinte, scopul este de a atrage atentia asupra modului in care tehnologia s-a infiltrat in societate, distorsionand-o.

Ce parere aveti? Voua ce va inspira?

Oricum, arta creata de cei doi artisti rusi este cu totul aparte, mizeaza mult pe efectul de surpriza si are elemente de interactivitate nuantate, care intervin la diferite niveluri de simt.

Daca se intampla sa aveti drum pe la Londra, pana la data de 14 februarie expozitia este deschisa, iar intrarea la muzeu, dupa cum am citit pe site, este libera.

** sursa  : plattech.ro

 
Topul tarilor UE in functie de veniturile din taxe si impozite PDF Imprimare Email
Financiar
Duminică, 15 Ianuarie 2012 08:27

Romania a inregistrat in ultimii 12 ani o crestere de peste trei ori a veniturilor bugetare din impozite si taxe, de la un nivel de 10,5 miliarde euro la 34,3 miliarde euro. Potrivit Eurostat, Romania se afla pe locul 24 din 27 de state din Uniunea Europeana (UE) in functie de nivelul veniturilor din impozite si taxe raportate la Produsul Intern Brut (PIB).

Citeşte mai mult...
 
Echipamentul anului 2011 - Disc Publisher 4102 PDF Imprimare Email
IT
Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012 17:01

                   FABRICA DE DISCURI PE BIROUL TĂU  ! 

 

 

                                

  1. Disc Publisher 4101 și 4102 sunt vedetele de la Primera Technology. Performanțele tehnice de excepție transformă ambele unități în adevărate fabrici de discuri total automatizate plasate pe masa de birou, lângă laptop. Automatizarea completă permite producția de CD-uri , DVD-uri sau Blu-ray  fără manipulare, în serii de până la 100 de discuri.
  2. Disc Publisher 4100 este un Autoprinter ascultător, extrem de rapid. Această variantă fără inscriptoare este concepută să ajungă din urmă și chiar să țină pasul cu o unitate Duplicator Tower Pro cu 11 inscriptoare CD/DVD.

Performanțele de excepție plasează seria Disc publisher 4100, 4101 și 4102  în vârful industriei:
  •  printează un disc în 6 secunde*
la 100% acoperire, cu o incredibilă calitate a printului de 4800 dpi
  • Cartușe individuale de cerneală CMYK
economisești bani cu fiecare disc imprimat
  • Robotică extrem de rapidă
de fapt, cu 300% mai rapidă decăt modelele anterioare
  • Noua interfață eSATA pentru opțiunea cu inscriptoare Blu-ray
oferă viteză reală 12x la copierea Blu-ray
 
Realizari cercetare ICPE-CA PDF Imprimare Email
Companii
Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012 10:54

ICPE-Cercetari Avansate este un institut national ce desfasoara activitati de traditie, recunoscute in domeniul ingineriei electrice.


  


Detinand o importanta baza stiintifica in domeniu, INCDIE ICPECA ocupa o pozitie nationala semnificativa, situandu-se printre cele mai active si performante unitati de cercetare.
INCDIE ICPE-CA promoveaza si intreprinde cercetarea aplicativa in context national si international in domeniul ingineriei electrice (materiale, electrotehnologii, surse noi de energie, vibratii si echilibrari dinamice, compatibilitate electromagnetica etc.), spre folosul societatilor comerciale, private si publice, in beneficiul general al intregii societati.
Prin reorganizarea din 2004 a SC ICPE-CA SA, realizata in baza Hotararii de Guvern numarul 1282, INCDIE ICPE-CA desfasoara intr-un nou cadru activitati de cercetare-dezvoltare-inovare in domeniul ingineriei electrice.
Avand ca suport Programul National de Cercetare-Dezvoltare PN2, institutul a dezvoltat teme din domeniul ingineriei electrice. Acest Program a inlesnit institutului atingerea unor rezultate deosebite, dintre care se remarca motorul electric supraconductor, sistemul de predictie si diagnoza inteligenta pentru prevenirea avariilor cablurilor de energie, conductorul electric aerian cu autoprotectie la depunerile de chiciura si gheata, sistemul de purificare a apelor prin metode electrocinetice, cartusul filtrant pentru retinerea de CO2 si altele.
Institutul este implicat in proiecte cu impact major pentru mediul economic si social. Amintim aici elaborarea tehnologiei de fabricatie a unor repere pentru turbinele folosite in centralele nucleare, implicarea in dezvoltarea unui sistem de acceleratoare de particule in cadrul proiectului international FAIR, construirea in Boteni, Arges, a primei instalatii de biogaz din Romania, destinata utilizarii intr-o gospodarie mica, premiata la Bruxelles si Geneva cu medalii, obtinand, pentru aceasta realizare, si premiul AGIR in domeniul Ingineria mediului.
Instalatia a permis independenta fata de butelia de aragaz a unei gospodarii individuale in ceea ce priveste gatitul si incalzirea spatiului locativ, folosind balegar si resturi vegetale. Ce este inovativ la aceasta instalatie? Compartimentarea rezervorului ei, astfel incat deseurile, trecand dintr-o camera in alta, asigura eliberarea unei cantitati mai mari de biogaz.
Rezultatele institutului, obtinute cu suportul colaboratorilor sai, sunt de mare actualitate, cu aplicabilitate practica in domenii cum ar fi electroenergetica, stiinta materialelor, stiinta mediului, robotica.
Prin toate aceste realizari, ICPE-CA isi atinge obiectivele strategice impuse de misiunea sa asumata, cercetarea-dezvoltarea-inovarea in domeniul ingineriei electrice, pentru progresul bazat pe cunoastere, in beneficiul intregii societati.

 

 

 

Gabriela Iosif
Consilier Relatii Publice ICPE-CA
Splaiul Unirii 313, sector 3, Bucuresti


http://www.icpe-ca.ro

 
Productie publicitara ONLINE - print & cut - indoor si outdoor - pro-printshop.ro PDF Imprimare Email
Media-Publicitate
Sâmbătă, 14 Ianuarie 2012 10:50

NOU! Combinatie intre online si offline - comandati online pe www.pro-printshop.ro aplicatii pentru publicitate offline.
Sunteti la un click distanta de a comanda produse publicitare
- pliante, postere, bannere X sau L, autocolant decor standuri, roll-up-uri
- bannere/panotaje stradale, mesh-uri, steaguri, lucrari canvas,
-- autocolante pentru decor auto, tunning auto, vitrine, standuri, etichete, coduri de bare
- decupare folii sablare, translucente, antiefractie, oglinda


    

AVANTAJELE www.pro-printshop.ro:
- Rezolutie extravaganta 1440 dpi
- Latime imprimare 1,35 m
- Calitate impresionanta
- Executie impecabila
- Livrare in 48 ore
PRINT & CUT INDOOR, sau print-urile de interior, sunt realizate pe materiale specifice industriei publicitare indoor, folosind cerneala pe baza de ecosolvent, si rezolutii mari de printare ( 1440 dpi) fapt ce confera o calitate superioara a imaginii, comparabila cu imaginile fotografice.

Aplicatiile diverse pentru publicitate indoor include semnalizarea POSM sau semnalistica indoor:
* decorare standuri sau vitrine,
* window / floor graphics,
* afise, postere
* bannere cu 1 sau 2 fete backlit sau blockout
* lucrari artistice canvas
* bannere X sau L cu suport,
* roll-up-uri cu 1 sau 2 fete, scroll-up-uri sau pop-up-uri
* print-uri pe hartie foto

PRINT & CUT OUTDOOR ( print-uri pentru experior) reprezinta toata gama de aplicatii de promovare si publicitate afisate in exteriorul cladirilor, spatiilor comerciale sau in zone de impact.

Aplicatiile outdoor sunt foarte variate:
* bannere si mesh-uri pentru evenimente sau panotaje outdoor,
* autocolante tiparite pentru decorari autovehicule, vitrine, standuri expozitionale sau exteriorul spatiilor comerciale,
* panouri stradale imprimate,
* printuri pentru sisteme de expunere ca roll-up, pop-up;
* postere si afise pentru outdoor (citylights),
* stickere si etichete din autocolant
* steaguri si printuri pe canvass pentru exterior

PRINT & CUT AUTOCOLANTE - un mod simplu, ieftin si eficient pentru promovarea imaginii. Unde este cazul, autocolantele pot fi laminate cu o folie PVC pentru o mai buna rezistenta la uzura si umiditate. Autocolantele pot fi decupate partial cu dezlipire individuala de pe support sau decupate complet (impreuna cu suportul).
* autocolant pentru decor auto si tunning auto,
* stickere autocolante
* autocolant pentru dcor vitrine, standuri
* etichete produs,
* coduri de bare

PRINT & CUT FOLII - Folia poate fi direct imprimata si/sau decupata in functie de nevoile specifice ale clientului..

Dintre aplicatiile de folii printate mentionam:
* folii de sablare pentru sablare sticla, plastic, lemn
* folii translucente confera aspect satinat graficii imprimate pentru dcor vitrine si geamuri ,
* folii transparente sau colorate decupare pentru dcor vitrine si standuri
* folie antiefractie transparenta creste rezistenta sticlei si transmite in acelasi timp mesaje publicitare,
* folie argintie asigura protectie termica si aspect de oglinda de la exterior spre interior,
* folie printabila pentru pereti netezi

Pro Tempus SRL Agentie web design & ecommerce & publicitate cu peste 6 ani experienta va propune servicii si produse online:
www.pro-printshop.ro - productie publicitara - print & cut indoor / outdoor

 


Pagina 317 din 332

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie