Total Media News

Stiri - Economie
Cum sa restaurezi un smartphone sau o tableta care nu mai porneste? PDF Imprimare
IT
Joi, 14 Februarie 2013 23:18

                 Indiferent daca ai cu Android, , in functie de experimentele la care le supui, la un moment dat s-ar putea sa nu mai porneasca. Lasand motivele la o parte, de cele mai multe ori poti ajunge cu tableta sau telefonul la un service pentru o problema care s-ar putea rezolva in 10 minute acasa.

                              Android Recovery Restore Fix Reboot5

         Tentatia este mare sa instalezi aplicatii din surse necunoscute, sa-ti incerci norocul cu niste programe care ar trebui sa-ti faca gadgetul mai rapid sau sa-ti activezi niste functii de accesibilitate pe care pur si simplu nu mai poti sa le dezactivezi. Daca tot exista un risc ca lucrurile sa mearga prost, ar fi pacat sa nu inveti cativa pasi simpli pentru a-ti readuce smartphone-ul sau tableta la starea initiala.

Citeşte mai mult...
 
Plecarea lui Rossi a DISTRUS Ducati! "Situatia e grea, singura noutate e vopseaua motocicletei" PDF Imprimare
Moto-ATV
Joi, 14 Februarie 2013 16:20

În august 2010, atunci când Valentino Rossi şi-a luat rămas bun de la Yamaha şi a anunţat că a semnat un contract pe doi ani cu Ducati, italienii erau entuziasmaţi. Într-o continuă lipsă de rezultate de la plecarea lui Casey Stoner, Ducati spera că "Il Dottore" poate revitaliza echipa. Cu toate acestea, septuplul campion mondial MotoGP nu a reuşit mare lucru. Trecerea lui prin garajul Ducati nu a adus plusuri de performanţă, ci doar de marketing. 

                          

În toamna lui 2012, Rossi şi-a anunţat revenirea la Yamaha Racing, iar Ducati l-a înrolat pe Andrea Dovizioso pentru a face echipă cu Nicky Hayden. Nici această mutare nu a dat roade, iar explicaţia pare să fie legată din ce în ce mai puţin de pilot. Problema e motocicleta, conform declaraţiilui lui Dovi după sesiunea de teste oficiale din Sepang. 

Citeşte mai mult...
 
InfoTouch lanseaza iTab802 Dual Core cu ecran 8” HD 1280x768! PDF Imprimare
IT
Marţi, 12 Februarie 2013 16:23

InfoTouch iTab 802 Dual Core, ecran de 8 inchi HD 1280x768 capacitiv, 1Gb RAM, 8Gb flash poate fi acum comandata la pretul promotional de 679 LEI.

                                            

Noua tableta pc InfoTouch iTab 802 Dual Core vine sa completeze gama de tablete PC iTab dual core si se adreseaza atat segmentului home-user cat si segmentului bussiness.

Tableta InfoTouch iTab 802 Dual Core dispune de un ecran 8" cu rezolutia 1280x768, tehnologie capacitiva 5 puncte, procesor dual core Cortex A9 la 1,5 Ghz, 1Gb ROM, 1Gb RAM, 8 Gb memorie interna de stocare, doua web cam-uri, un port microSD ce suporta extinderea memoriei de stocare cu inca 32 Gb, WiFi b/g/n ce asigura conectarea la internet la viteze foarte mari, Bluetooth, 1 port microUSB/OTG pentru conectarea la PC si transferul de imagini si video si pentru conectarea de device-uri externe: modem 3G, tastatura, mouse.1 port micro HDMI ce permite vizualizarea de filme pe TV-ul dumneavoastra.

Citeşte mai mult...
 
Cum poti obtine o dobanda speciala pentru banii din contul curent? PDF Imprimare
Financiar
Luni, 11 Februarie 2013 22:19

         Sumele detinute in contul curent de clienti sunt remunerate in conditii foarte slabe sau aproape deloc.


             Sunt insa oferte care permit clientilor sa obtina castiguri mai mari, insa acestea sunt oferite in cadrul unor pachete de cont curent.


Afla cand sunt aceste conturi rentabile.

       Contul curent este utilizat in special pentru realizarea de operatiuni, plati si incasari, in timp ce pentru economii, clientii trebuie sa isi deschida conturi speciale sau depozite

.Dobanda zero pentru sumele din contul curent

      Accesul rapid si in orice moment la sumele de bani, prin ATM sau card bancar, este principalul beneficiul al contului curent. Accesibilitatea inseamna insa ca dobanda oferita clientilor este, de cele mai multe ori, cuprinsa intre 0% si 0,15%.

Citeşte mai mult...
 
Cinci companii care s-au retras din Romania in ultimul an PDF Imprimare
Companii
Luni, 11 Februarie 2013 21:37

         Un producător american de ulei, un jucător olandez din industria asigurărilor, un retailer francez de îmbrăcăminte, o franciză de fast-food și un lanț german de hipermarketuri.

Aceștia sunt investitori care au ales să iasă de pe piața din România în ultimul an, motivul fiind cel al scăderii afacerilor pe plan local. 

 

        1. Producătorul Untdelemnului de la Bunica

        Americanii de la Cargill, producătorul Untdelemnului de la Bunica, au anunțat recent că îşi vor închide fabrica de la Podari, din judeţul Dolj, din cauza costurilor prea mari.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 308 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie