Total Media News

Stiri - Economie
S-a lansat Noul Logan MCV PDF Imprimare
Auto
Marţi, 05 Martie 2013 10:50

             Dupa  lansarea   noului  Logan , noului Sandero si  a noului Sandero Stepway , Dacia  a  lansat  la  Salonul Auto  de la  Geneva 

                                       Noul   Logan MCV

 

                  

        

    Lansat în 2006, break-ul Logan MCV a fost achiziţionat de peste 380 000 de clienţi din peste 40 de ţări.
    După ce a prezentat cu succes anul trecut, noile Logan, Sandero şi Sandero Stepway, Dacia îşi completează oferta cu Noul Logan MCV.

Citeşte mai mult...
 
Peste 90 de scoli din București au risc seismic PDF Imprimare
Imobiliar
Luni, 04 Martie 2013 15:57

     Aproape 100 de școli din București, în care învață peste 26.000 de elevi, prezintă un risc seismic ridicat.


      Situaţia a fost prezentată, astăzi, într-o conferinţă de presă organizată în cadrul proiectului "Too Quick To Quake", realizat de Ambasada Suediei şi de membrii comunităţii Swedish Sustainable Business, în parteneriat cu Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti.În cadrul proiectului, copiii au fost învăţaţi cum să se comporte în cazul în care s-ar produce un cutremur, relatează mediafax.ro.Proiectul a început la data de 4 martie 2012. Elevii au fost instruiți de către profesori, care le-au prezentat imagini ce ilustrau modul potrivit de reacţie în caz de cutremur. Suportul educaţional a fost conceput de către experţi în pregătirea populaţiei pentru situaţii de urgenţă.

     Doar 26 de clădiri consolidate în București

     Anul trecut, Primăria Municipiului București a publicat pe site-ul oficial lista actualizată a imobilelor care riscă să se prăbuşească în eventualitatea unui cutremur.Dintre cele peste 2.500 de clădiri din Bucureşti care fie prezintă un anumit grad de risc seismic, fie încă nu au fost încadrate până acum în clasa de risc corespunzătoare, doar 26 au fost consolidate, potrivit gandul.info.36 de ani de la cutremurul din 1977

                 

Citeşte mai mult...
 
BNR nu mai limiteaza imprumuturile catre banci, dupa 21 de sptamini la rind in care a pus prag PDF Imprimare
Financiar
Luni, 04 Martie 2013 15:53

         Banca Naţională a României (BNR) va acorda luni băncilor sumele solicitate la licitaţia repo, pentru prima dată după 21 de săptămâni consecutive în care banca centrală a limitat suma disponibilă pentru împrumut.

                                

     Prin licitaţiile repo BNR oferă lichiditate băncilor comerciale şi preia în schimb titluri de stat, la dobânda de politică monetară, de 5,25% pe an. Banii sunt împrumutaţi pentru o săptămână.

BNR a reluat pe 8 octombrie limitarea sumelor împrumutate prin licitaţiile repo, într-un moment în care cursul a urcat pe piaţa interbancară peste 4,59 lei/euro şi se îndrepta spre maximele istorice. Din luna septembrie şi până pe 8 octombrie BNR a împrumutat băncile cu toate sumele solicitate.

Citeşte mai mult...
 
Piata imobiliara, pe crestere in ianuarie 2013 PDF Imprimare
Imobiliar
Sâmbătă, 02 Martie 2013 16:00

             Românii au cumpărat în prima lună a anului peste 55.000 de locuinţe şi terenuri, cu aproape 12.000 mai multe decât în ianuarie 2012, arată datele Agenției Naționale de Cadastru și Publicitate Imobiliară (ANCPI).

                                        

        Cele mai multe acte de vânzare-cumpărare s-au încheiat în județul Timiș, cu peste 3.400 de tranzacții.

La o distanţă mică, în topul tranzacțiilor, urmează Capitala, fără a lua în calcul şi piaţa imobiliară din Ilfov. În București s-au vândut 3.414 proprietăți, potrivit Digi24.ro.

Citeşte mai mult...
 
Primul MINI Paceman din Europa va fi livrat Casei Regale a Romaniei in data de 2 martie 2013. PDF Imprimare
Auto
Sâmbătă, 02 Martie 2013 09:45

         Automobile Bavaria are onoarea de a livra, în premieră europeană, noul model MINI Paceman Alteței Sale Regale Principele Nicolae al României.

                     

        ASR Principele Nicolae va intra în posesia noului MINI Paceman, ce îl va purta în călătoriile sale prin ţară, sâmbătă, 2 martie 2013, la ora 11:30 la showroom-ul Automobile Bavaria din Şos. Bucureşti-Ploieşti, nr. 53 A, eveniment cu ocazia căruia veţi avea oportunitatea să vedeţi în premieră acest model, în România.

 


Pagina 303 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie