Total Media News

Stiri - Economie
Dreptul de a contesta o clauza abuziva se prescrie dupa 3 ani de la semnarea contractului ? PDF Imprimare
Consumator
Marţi, 12 Martie 2013 20:28

    Autor: Bianca Bivolaru - partener la casa de avocatura Preda si Asociatii

            

    In conformitate cu dispozitiile art. 4 din Legea nr. 193/2000, art.78 din Codul Consumului (L.296/2004) si art.2 pct.16 din OG nr.21/1992, clauza abuziva este acea clauza inserata in contract care, nefiind negociata direct cu consumatorul, creeaza in detrimentul acestuia si contrar cerintelor bunei-credinte un dezechilibru semnificativ intre drepturile si obligatiile partilor semnatare.

     Sanctiunea aplicabila unei clauze abuzive este nulitatea absoluta, care poate fi solicitata instantei de judecata oricand, partea nefiind tinuta de respectarea termenului de 3 ani specific nulitatii relative.

Citeşte mai mult...
 
Festival : The Most Beautiful Truck & Chopper Festival 2013 PDF Imprimare
Auto
Marţi, 12 Martie 2013 10:00

               

                   

 
SIgma lanseaza o noua serie de obiective foto PDF Imprimare
Consumator
Luni, 11 Martie 2013 20:13

             SIgma lanseaza o noua serie de obiective foto, Conteporary, Art si Sport, fiecare categorie fiind bine definita tipului de fotografie abordat. Bazandu-ne pe aceste noi produse, Sigma a dezvoltat un soft special (SIGMA Optimization Pro) care poate actualiza firmware-ul obiectivului si ajusteaza diferiti parametrii precum focusul.

                                             

            Relatia dintre fotografie si obiective trebuie sa se schimbe

           Calitatea fotografiilor realizate de un fotograf depind de obiectivul ales. Prin schimbarea si alegerea obiectivelor, fotograful isi creeaza o trusa foto care raspunde propriilor nevoi fotografice. Insa aceasta alegere poate fi frustranta, din cauza numarului foarte mare de obiective disponibile pe piata si a lipsei de clarificare in ceea ce utilizarea fiecaruia. Un obiectiv de kit este accesibil, fiind cel care face trecerea catre lumea fotografiei. In aceasta lumea insa, un singur obiectiv nu mai este suficient.

Citeşte mai mult...
 
Neo N003, un phablet cu ecran Full HD la cel mai mic pret din lume PDF Imprimare
IT
Luni, 11 Martie 2013 10:05

         Chinezii de la NEO s-ar putea sa duca pragul de pret pentru la un nou nivel de accesibilitate prin NEO N003.

                               

    Chinezii nu sunt recunoscuti pentru niste produse de o calitate spectaculoasa, mai ales cand factorul cel mai important al creatiilor este un pret accesibil. Asta nu inseamna insa ca aceasta politica nu poate genera si niste produse cu adevarat remarcabile.

Citeşte mai mult...
 
Banca Comerciala Carpatica isi recompenseaza clientele in luna martie PDF Imprimare
Financiar
Sâmbătă, 09 Martie 2013 21:25

           Banca Comercială Carpatica își recompensează clientele în luna martie – Promoție "Reduceri la dobânda cardurilor de credit de luna femeii"

                                            

          În luna martie Banca Comercială Carpatica oferă clientelor sale dobânzi mai mici la cardurile de credit. Promoția constă în reducerea cu 3 puncte procentuale a dobânzii standard pentru cardurile Visa Classic, Visa Smart și wwShopPing. Oferta este valabilă pentru o perioadă de 3 luni de la data acordării acestora și se adresează doamnelor și domnișoarelor care solicită unul dintre aceste carduri începând cu 01.03.2013 și până în 29.03.2013

Citeşte mai mult...
 


Pagina 301 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie