Total Media News

Stiri - Economie
Huawei vrea să devină numărul 1 pe piaţa smartphone-urilor PDF Imprimare Email
IT
Vineri, 25 Ianuarie 2019 18:06
                                            pret preturi Telefon mobil Huawei P20 lite 64GB Dual Sim 4G Midnight Black
    Conform  mediafax.ro,Huawei se aşteaptă să înlăture Samsung din vârful clasamentului mondial al furnizorilor de smartphone-uri, până la sfârşitul anului 2020, după ce a înlăturat Apple de pe poziţia secundă la mijlocul anului trecut, a anunţat joi un oficial al companiei.

   Cel mai repede în acest an, cel mai încet anul viitor, vom deveni numărul unu, a declarat Richard Yu, directorul executiv al diviziei consumer a Huawei, la Beijing.

 

Citeşte mai mult...
 
Nokia to publish fourth-quarter and full-year 2018 PDF Imprimare Email
IT
Joi, 24 Ianuarie 2019 12:25

 

              

    Nokia will publish fourth-quarter and full-year 2018 report on January 31, 2019 at approximately 8 a.m. Finnish time (CET+1). The financial report will be made available on the Nokia website immediately after publication.

    Nokia only publishes a summary of its financial reports in stock exchange releases. The summary focuses on Nokia Group's financial information as well as on Nokia's outlook.

    The detailed segment-level discussion will be available in the complete financial report available at www.nokia.com/financials. Investors should not solely rely on summaries of Nokia's financial reports, but should also review the complete reports with tables.

 

Citeşte mai mult...
 
Fiscul anunţă că abrogă Declaraţia unică, la o săptămână de când a intrat în vigoare PDF Imprimare Email
Financiar
Miercuri, 23 Ianuarie 2019 18:20
                          
   Conform  mediafax.ro,Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF) a pus în dezbatere publică, miercuri, un proiect de act normativ prin care abrogă un alt act normativ propriu care a intrat în vigoare acum o săptămână, anunţându-şi intenţia de a anula noua Declaraţie unică.
   „La data intrării în vigoare a prezentului ordin se abrogă Ordinul preşedintelui Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală nr. 49/2019 pentru aprobarea modelului, conţinutului, modalităţii de depunere şi de gestionare a formularului «Declaraţie unică privind impozitul pe venit şi contribuţiile sociale datorate de persoanele fizice», publicat în Monitorul Oficial al României, Partea I, nr. 43 din data de 16.01.2019”, arată un proiect de Ordin al preşedintelui ANAF publicat miercuri pe site-ul instituţiei.
Citeşte mai mult...
 
CAMERE FOTO CU OBIECTIVE INTERSCHIMBABILE SONY α6400 PDF Imprimare Email
IT
Marţi, 22 Ianuarie 2019 18:44

Producție creativă de filme

De la capacitatea de citire integrală a pixelilor, fără concatenarea acestora, care permite înregistrarea de filme de înaltă rezoluție 4K, până la opțiunile HDR (HLG)3 și S-Log/S-Gamut10 și până la înregistrarea cu încetinitorul sau rapidă11, camera α6400 oferă numeroase capabilități avansate pentru a vă maximiza creativitatea atunci când filmați.

 

Imagine cu α6400: cameră cu montură E și senzor APS-C

α6400

Focalizare automată precisă pentru scene dinamice

Sistemul inovator de focalizare automată al camerei detectează rapid și precis poziția subiectului și apoi urmărește mișcarea acestuia, păstrându-l precis în focalizare.

 

Citeşte mai mult...
 
Balanţa de plăţi şi datoria externă – noiembrie 2018 PDF Imprimare Email
Financiar
Sâmbătă, 19 Ianuarie 2019 14:21
                 

     În perioada ianuarie - noiembrie 2018p, contul curent al balanţei de plăţi a înregistrat un deficit de 8 730 milioane euro, comparativ cu 5 468 milioane euro în perioada ianuarie - noiembrie 2017; în structură, balanţa bunurilor a consemnat un deficit mai mare cu 2 535 milioane euro, balanța serviciilor a înregistrat un excedent mai mic cu 169 milioane euro, balanța veniturilor primare a înregistrat un deficit mai mare cu 260 milioane euro, iar balanța veniturilor secundare un excedent mai mic cu 298 milioane euro.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 3 din 335

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Economie