Total Media News

Stiri - Economie
Celebrul brand de telefoane de lux Mobiado acum si in Romania PDF Imprimare
IT
Miercuri, 18 Iulie 2012 15:13

     Mobiado , producătorul canadian de telefoane mobile de lux a ales compania Resonor ca distribuitor oficial în România. Mobiado se numără printre puţinele companii specializate în manufacturarea telefoanelor mobile de lux, fiind renumită şi recunoscută pentru măiestria şi finisajele excepţionale ale produselor sale.

                               

     Exclusivistul brand Mobiado a fost fondat în 2004 în Vancouver şi are în prezent 18 distribuitori în întreaga lume, dintre care şapte în Europa, compania Resonor numărându-se din acest an printre aceştia.

 

Citeşte mai mult...
 
Magazinul Cocor a fost scos la vinzare pentru 50 milioane de euro PDF Imprimare
Companii
Miercuri, 18 Iulie 2012 15:01

     Adunarea Generală Extraordinară a Acţionarilor societăţii comerciale COCOR SA a hotărât scoaterea la vânzare a magazinului Cocor din Bucureşti pentru suma de 50 milioane de euro.

Acţionarii Cocor Bucureşti au mai hotărât să pună în vânzare şi alte spaţii deţinute de societate în Capitală.

Pentru un spaţiu în clădirea BIR de pe bulevardul Unirii s-a stabilit un preţ de vânzare de 18.000 euro/mp şi o altă clădire aflată pe bulevardul Ştefan cel Mare a fost estimată la 756.000 euro.

Citeşte mai mult...
 
Noile Smart TV-uri si intimitatea – Ne urmareste cineva din televizor? PDF Imprimare
IT
Marţi, 17 Iulie 2012 13:35

     Televizioarele evolueaza cu o viteza ametitoare. Noile Smart TV-uri au devenit, la propriu, computerele din sufragerie. Nici macar limitarea de a utiliza o tastatura sau un mouse pentru a interactiunea cu TV-ul nu mai exista. Toatea acestea se datoreaza in egala masura accesului la internet, care a devenit omniprezent, si multitudinii de smartphone-uri si tablete ca ne orienteaza catre “o viata conectata”.

                       

      Cea mai noua serie de Smart TV-uri de la Samsung, linia ES, vine cu modalitati de interactiune nemaintalnite pana acum. Nici LG nu se lasa mai prejos cand vine vorba de telecomenzi creative – Magic Motion – sau de aplicatii de smartphone pentru a inlocui complet telecomanda clasica. Comenzi vocale, comenzi prin miscarea mainilor, recunoastere faciala, toate aceste elemente au ajuns criterii de achizitie ale unui TV. Termenul de Smart (Inteligent) niciodata nu a fost folosit intr-un context mai potrivit decat cel de acum.

Citeşte mai mult...
 
Perioada neagra pentru leu. Cu cit s-a depreciat si ce urmeazA PDF Imprimare
Financiar
Marţi, 17 Iulie 2012 13:25

     Forintul, zlotul şi coroana cehă sunt în teritoriu pozitiv în perioada de la începutul anului, până pe 16 iulie. Numai dinarul sârb s-a depreciat mai accentuat, pierzând 10%.

În perioada scursă de la începutul anului, până pe 16 iulie, forintul a câştigat 8,3%, zlotul 5,84% şi coroana cehă 0,87%. Vântul nu a suflat, însă, în aceeaşi direcţie şi în pânzele leului, care a coborât cu 5,58% faţă de euro', precizează X-TB.

                                              

     Raportat la dolar, deprecierea leului a fost şi mai mare, acesta pierzând 10,87%, ca efect cumulat al scăderii leului faţă de euro şi a euro în faţa dolarului american.

Citeşte mai mult...
 
Viziunea unui lider pe piata mondiala PDF Imprimare
Auto
Vineri, 13 Iulie 2012 09:50

   Expertul în ulei de motor şi aditivi, LIQUI MOLY, doreşte să-şi impulsioneze afacerile sale pe plan internaţional cu un stand mare la târgul Automechanika Frankfurt

                   

     Iulie 2012 – Producătorul de ulei de motor şi aditivi, LIQUI MOLY, nu a avut niciodată  obiective aşa de ambiţioase. După ce a cucerit piaţa autohtonă, Germania, accentul este pus în prezent pe afacerile internaţionale. LIQUI MOLY trebuie să devină lider pe piaţa mondială în ceea ce priveşte uleiul de motor, a anunţat directorul general şi proprietarul Ernst Prost viziunea sa pentru următorul deceniu. Standul cu o dimensiune de peste 400 mp de la târgul de anul acesta Automechanika din Frankfurt (Germania) reprezintă o treaptă pe scara succesului.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 356 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie