Total Media News

Stiri - Economie
Inca o TAXA : BUVINIETA, taxa auto pentru toate masinile din Bucuresti PDF Imprimare
Auto
Marţi, 27 Noiembrie 2012 20:25

              Buvinieta ar putea fi introdusă într-un an sau doi, pentru întreaga infrastructură din Capitală, în vederea susţinerii lucrărilor majore de infrastructură de tipul "autostrăzii suspendate", a declarat marţi Ion Dedu, director executiv la Direcţia Transporturi, Drumuri şi Sistematizarea Circulaţiei din cadrul Primăriei Capitalei, la conferinţa Mediafax talks about Construction.

 

             În prezent, în Bucureşti se aplică taxe pentru autovehiculele care depăsesc 3,5 tone, în funcţie de tonaj şi de zone.
   Ideea introducerii unei taxe de drum denumită "buvinietă" a fost avansată încă din 2006, în mandatul lui Adriean Videanu, şi a fost intens criticată, inclusiv de PSD Bucureşti. Videanu constata la acea vreme crearea unei "psihoze" legată de buvinetă, taxa nefiind introdusă.

Citeşte mai mult...
 
Specularea bulei imobiliare lasa cladirile de birouri fara chiriasi PDF Imprimare
Imobiliar
Marţi, 27 Noiembrie 2012 20:05

         Consultanţii de la Immpuls, parte a Luxemburger Team Group acuză dezvoltatorii imobiliari şi susţin că imobilele de birouri din România suferă de deficienţe majore care le împiedică să îşi găsescă chiriaşi sau cumpărători.

 

             Consultanţii Immpuls susţin că blocajele pe piaţa tranzacţiilor pentru clădirile de birouri existente sunt întreţinute de carenţele de construcţie şi nu exclusiv de volumul de cerere. Potrivit companiei, costurile de întreţinere mari, calitatea şi problemele de autorizare sunt în topul dificultăţilor cu care se confruntă proprietarii în procesul de închiriere sau vânzare.

Citeşte mai mult...
 
ROMGAZ PDF Imprimare
Companii
Vineri, 23 Noiembrie 2012 18:12

   Romgaz este o societate pe actiuni de interes national, in care statul este actionar majoritar, fiind reprezentat de  Ministerul Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri.

 

   Romgaz face cercetare geologica in scopul descoperirii de noi zacaminte gazifere, produce gaz metan prin exploatarea zacamintelor din portofoliul companiei, depoziteaza subteran gaze naturale, efectueaza interventii, reparatii capitale si operatii speciale la sonde si asigura servicii profesioniste de transport tehnologic.

Romgaz pe Piata Gazelor
Pozitia Romgaz pe Piata Gazelor din Romania.

Compania se dezvolta prin implementarea de tehnologii de ultima ora in domeniul explorarii geologice, productiei si

a inmagazinarii subterane a gazelor, finantate din surse proprii sau externe.

 

Citeşte mai mult...
 
Cel mai subtire smartphone este disponibil in China PDF Imprimare
IT
Vineri, 23 Noiembrie 2012 10:55

          In urma cu aproximativ 2 ani iPhone 4 era cel mai subtire, la scurt timp Galaxy S II a purtat acest titlu, doar ca la inceputul acestui an acelasi titlu sa fie preluat de Huawei Ascend P1S.

                             Vivo X1 cel mai subtire smartphone

 

           Cu toate ca termenul de cel mai subtire smartphone nu va fi asociat pentru mult timp cu dispozitivul din imagine, acest aspect nu submineaza cu nimic importanta titlului in acest moment.

Cel mai subtire smartphone la ora actuala din lume este creat de BBK, poarta numele de Vivo X1 si are o grosime de doar 6,55 mm, cu aproximativ 1 milimetru mai putin decat iPhone 5. 

Citeşte mai mult...
 
Tintele de inflatie PDF Imprimare
Financiar
Miercuri, 21 Noiembrie 2012 18:15

      Ţintele de inflaţie sunt exprimate în termenii variaţiei anuale a indicelui preţurilor de consum şi sunt stabilite ca punct central încadrat de un interval de variaţie de +/-1 puncte procentuale.

 

 

    Similar experienţei altor bănci centrale din regiune care implementează politica monetară în contextul strategiei de ţintire directă a inflaţiei, evoluţia naturii şi valorile ţintelor de inflaţie stabilite de BNR până în prezent se caracterizează prin două etape distincte:

  • etapa ţintelor de inflaţie coborâtoare, stabilite pe un orizont temporal de doi ani ca valori anuale aferente lunii decembrie (2005-2012), parcurgerea ei având ca argument major necesitatea consolidării dezinflaţiei şi a atingerii unei rate anuale a inflaţiei sustenabile pe termen mediu;
Citeşte mai mult...
 


Pagina 328 din 432

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Economie