Total Media News

Stiri - Social
Scapa de stres in doar cateva minute! PDF Imprimare
Sanatate
Marţi, 10 Aprilie 2012 11:22
      

Stresul este una din principalele cauze pentru multe tulburari care afecteaza populatia, la nivel individual este resimtit intr-o masura mai mica sau mai mare de fiecare dintre noi.


Pentru ca nu suntem constienti ca suntem stresati si pentru ca nu stim exact cum se manifesta, de foarte multe ori nici nu putem actiona pentru a-i contracara efectele. De cele mai multe ori constientizam ca suntem stresati doar cand ajungem intr-un stadium destul de avansat de stres.

Citeşte mai mult...
 
Optica Vista – Un nou concept de optica medicala si magazin online PDF Imprimare
Sanatate
Miercuri, 04 Aprilie 2012 17:48

Optica Vista, a luat nastere din dorinta de a oferi produse si servicii de cea mai inalta calitate clientilor si partenerilor nostri intr-un mod profesionist si individualizat fiecarei nevoi.

            

Suntem o echipa entuziasta si ambitioasa care crede cu tarie ca pentru a atinge succesul este nevoie de multa pasiune, iar noi punem pasiune in fiecare detaliu.

Citeşte mai mult...
 
Beneficiile laptelui de capra PDF Imprimare
Sanatate
Vineri, 30 Martie 2012 11:04

Laptele de capra este promovat din ce in ce mai mult pe piata romaneasca dupa ce specialisti din intreaga lume au cercetat si i-au descoperit adevarata valoare.

                                  

Laptele de capra este cu mult mai sanatos decat cel de vaca si asta se datoreaza compozitiei sale chimice care este cu mult mai apropiata de cea a laptelui matern.

Citeşte mai mult...
 
Tehnici chirurgicale utilizate in rezectia hepatica PDF Imprimare
Sanatate
Joi, 29 Martie 2012 13:30

constituie titlul Cursului pre-Simpozion sustinut in cadrul celui de-al XIII-lea Simpozion si Curs Postuniversitar al IASGO - Sectiunea Romana, organizat in perioada 25 - 28 aprilie 2012, in cadrul Institutului National de Statistica.

 

Cursul reprezinta un indicator al perspectivelor de dezvoltare pe care le ofera evenimentul si se va desfasura in data de 25 aprilie, incepand cu orele 8.30, la Institutul Clinic Fundeni.

Citeşte mai mult...
 
Noi reguli privind organizarea şi finanţarea rezidenţiatului. PDF Imprimare
Sanatate
Miercuri, 28 Martie 2012 07:55

Ladislau Ritli: Bună ziua doamnelor şi domnilor! Guvernul a aprobat, astăzi, o Ordonanţă de Urgenţă care vizează completarea Ordonanţei simple, din 2009, nr. 18 privind organizarea şi finanţarea rezidenţiatului.

                       

Acest document are două elemente, două componente: în primul rând, vizează reglementarea situaţiei formatorilor şi examinatorilor în specialităţile medicale nou create; în al doilea rând, posibilitatea organizării unei a doua sesiuni de rezidenţiat într-un an, în situaţia în care rămân neocupate locuri şi posturi în prima sesiune.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 79 din 84

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social