Total Media News

Stiri - Social
Salata de vara cu mozzarella PDF Imprimare
Bucatarie - Retete
Luni, 23 Iulie 2012 17:58

           O salata de vara cu mozzarella delicioasa si usor de preparat !

 

                                      

      Timp de preparare: Rapid
Numar de portii: 2
Complexitate: usorIngrediente200 gr de mozzarella Granarolo (se recomanda utilizarea mozzarella Granarolo 100g, in zer sau mozzarella Granarolo mini 1kg)

 

Citeşte mai mult...
 
Proiect de lege: Romania deschide granitele medicilor din alte tari decit cele din UE PDF Imprimare
Sanatate
Luni, 23 Iulie 2012 07:18

     România va deschide graniţele medicilor din alte ţări decât cele din Uniunea Europeană pentru a profesa în sistemul sanitar, informează printr-un comunicat de presă Ministerul Sănătăţii.

 

    Conform noului proiect de lege privind organizarea şi funcţionarea sistemului sanitar, medici din ţări terţe UE, beneficiari ai statutului de rezident permanent în România sau medici beneficiari ai statutului de rezident pe termen lung acordat de către unul dintre statele UE vor avea dreptul de a profesa în ţara noastră.

Citeşte mai mult...
 
Cadoul piersicilor PDF Imprimare
Sanatate
Joi, 19 Iulie 2012 18:49

      Se cunoaste deja importanta consumului regulat de fructe proaspete pentru sanatatea organismului uman. Fructele de sezon si preferabil de provenienta locala, sunt categoric cea mai buna varianta.


                                          

Prin urmare, sa vorbim despre piersici.               

    Pentru inceput trebuie stiut ca au un bogat continut de betacaroten, chiar mai mult decat morcovii, fapt cu efect benefic garantat la nivelul acuitatii vizuale si la nivelul pielii.

Citeşte mai mult...
 
Biomed lanseaza Campania “O viata mai sanatoasa”! PDF Imprimare
Sanatate
Miercuri, 18 Iulie 2012 16:02

    Prezenta pe piata romaneasca de suplimente alimentare de peste 22 de ani, Biomed International recomanda gama sa de produse.

                                     

   Cu o experienta de peste 22 de ani pe piata romaneasca, Biomed este unul dintre cele mai cunoscute branduri din domeniul suplimentelor alimentare. Cunoscuta pentru sistemul de mentinere a sanatatii “Biomed”, compania are ca obiectiv principal satisfactia clientilor sai. Pentru aceasta, produsele companiei sustin mentinerea unui raport armonios intre inaltime si greutate si intre greutate si masa musculara activa.

Citeşte mai mult...
 
Gradinita de vacanta, la final PDF Imprimare
Copii-adolescenti
Marţi, 17 Iulie 2012 13:49

      In perioada 2 – 13 iulie, la Cisnadie (Sibiu), a avut loc proiectul educational non-formal Gradinita de vacanta pentru copiii prescolari organizat de SOS Satele Copiilor Romania in parteneriat cu Romtelecom .

                                     

   SOS Satele Copiilor Romania, in parteneriat cu Romtelecom, a implementat la Cisnadie (Sibiu), un proiect educational non-formal pentru 40 de copii proveniti din familii defavorizate, inscrisi in anul scolar 2011 – 2012 la SOS Gradinita Cisnadie.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 67 din 84

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social