Total Media News

Stiri - Social
UNICEF: Niciun copil nu trebuie lasat in afara sistemului de educatie ! PDF Imprimare
Copii-adolescenti
Luni, 01 Octombrie 2012 18:27

    In perioada 23-25 septembrie 2012, UNICEF a organizat la Sinaia cea de a treia Conferinta Nationala din cadrul Campaniei pentru participare scolara “Hai la scoala!”.

     Scopul evenimentului a fost acela de a prezenta celor implicati si factorilor de decizie obiectivele, componentele, actiunile si mecanismele campaniei pentru prevenirea absenteismului si abandonului scolar, precum si de a stabili impreuna planurile de interventie si calendarul activitatilor.

                
Citeşte mai mult...
 
Dieta anti-oboseala PDF Imprimare
Sanatate
Luni, 01 Octombrie 2012 12:15

       Ai incercat dieta cu proteine anti-oboseala? Iata ce trebuie sa mananci in fiecare zi ca sa slabesti frumos si sa nu te simti lipsita de energie.Mananca mai ales oua, peste si branzeturi.

 

      Sunt alimente proteice care contin tiroxina, aminoacid pe care organismul il foloseste pentru a produce dopamina (cunoscuta si sub denumirea de "hormonul fericirii").Micul dejun si gustarile sunt aceleasi in fiecare zi. Difera doar alimentele consumate la pranz si la cina. Respectand indicatiile din fiecare zi, nu vei manca mai mult de 1.500 de calorii.

  • Mic dejun : paine integrala (70 g, 157 cal.) cu 100 g branza de vaci sau 80 g branzica de casa sau 2 oua, nu mai mult de 2 ori pe saptamana (140 cal.), ceai sau cafea cu jumatate de lingurita de zahar (10 cal.)
  • Gustare 1: un iaurt cu fructe (82 cal.)
  • Gustare 2: 20 g biscuiti sarati cu 30 g sunca slaba (130 cal.)
  • Paine: 100 g integrala (224 cal.)
  • Condimente: 6 lingurite de ulei de masline (30 g, 270 cal.)
Citeşte mai mult...
 
CARTOFUL - AJUTORUL DE NADEJDE PENTRU MAINI SUPERBE PDF Imprimare
Sanatate
Sâmbătă, 29 Septembrie 2012 07:05

      Mergeti la saloane de frumusete pentru tratamente de ingrijire faciala sau folositi acasa produse cosmetice dar este posibil sa fi uitat cu totul mainile. Mainile voastre au nevoie de ingrijire la fel de mult ca si fata voastra.

                            

           Nu este nevoie sa mergeti la salone de frumusete pentru acest lucru.

Iata cateva sfaturi cu privire la modul rapid cum sa aveti grija de mainile voastre:

Citeşte mai mult...
 
Faceti plinul de vitamine PDF Imprimare
Sanatate
Joi, 27 Septembrie 2012 14:37

             Paza buna trece primejdia rea

             Desi sunt nelipsite in alimentatie, majoritatea oamenilor nu acorda fructelor si legumelor importanta cuvenita, datorita lipsei informatiilor sau deprinderilor necesare.
Pretioase pentru multi bolnavi, carora le-au ameliorat sau vindecat bolile, sucurile de legume si fructe, extrase mai ales in momentul folosirii, se dovedesc a fi, chiar si pentru cel ce se simte bine, o hrana extrem de energica si de vitalizanta.

Citeşte mai mult...
 
Discursul premierului Victor Ponta la inaugurarea noii Unitati de Primire Urgente PDF Imprimare
Sanatate
Marţi, 25 Septembrie 2012 21:21

     Prim-ministrul Ponta: Să înţelegem că orice leu cheltuit în plus înseamnă de fapt o viaţă salvată şi cred că, în mod sigur, pentru sănătate şi pentru educaţie sunt cei mai buni bani pe care vreodată un guvern din această lume poate să-i cheltuiască

 

   Discursul premierului Victor Ponta la inaugurarea noii Unități de Primire Urgențe din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș


Victor Ponta: Doamnă ministru, domnilor miniștri, secretari de stat, personalități, invitați internaționali, în primul rând, vreau să-i salut pe ce care au lucrat zi de zi şi noapte de noapte în centrul vechi, de alături şi vor lucra în mod sigur începând din această seară în această unitate de primiri urgenţe care cred că ar face invidios orice cetăţean al unei ţări europene sau al unei ţări de peste ocean, o mândrie pentru România, ca ţară, pentru Târgu Mureş şi o mândrie pentru toţi care au pus umărul, sufletul pentru construcţia acestei unităţi.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 61 din 84

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Social