Total Media News

Ştiri - Actualitate
EPIDEMIA de pestă porcină din România. PDF Imprimare Email
Esential
Duminică, 02 Septembrie 2018 13:10

         

                             

    Conform  mediafax.ro,Dăncilă anunţă vizita comisarului pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală

    Premierul Viorica Dăncilă a anunţat, vineri, că Phil Hogan, comisarul pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală se va afla în România în contextul discuţiilor legate de măsurile privind pesta porcină. Potrivit programului oficial, comisarul va merge şi la Cluj-Napoca, în data de 14 septembrie.

    Uitaţi-vă şi la ţările celelalte, din păcate este un virus care nu are antidot şi nu putem să spunem că eradicăm de mâine de peste tot, dar că vom lua toate măsurile. Am avut experţi de la Comisia Europeană şi în curând vom avea, în România, comisarul pentru Agricultură şi Dezvoltare Rurală”, a declarat premierul Viorica Dăncilă, la Constanţa.

 

Citeşte mai mult...
 
Guvernul a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru extinderea aeroportului Henri Coandă PDF Imprimare Email
Esential
Vineri, 31 August 2018 12:49
            Aeroportul Internațional Henri Coandă București (martie 2013)
  Conform  mediafax.ro,Executivul a aprobat, în şedinţa de miercuri, o Hotărâre privind indicatorii tehnico-economici pentru programul strategic de dezvoltare a insfrastructurii aeroportuare la aeroportul internaţional Henri Coandă din Bucureşti.

„Acest program prevede investiţii în dezvoltarea infrastructurii Aeroportului Internaţional Henri Coandă - Bucureşti şi constă, în principal, în construirea unui nou terminal de pasageri, capabil să acomodeze traficul de pasageri existent şi prognozat, noi căi de rulare şi platforme de staţionare pentru aeronave şi infrastructura aeroportuară asociată acestora. Totodată, în zona de est se va dezvolta infrastructura nouă de acces la aeroport, dar şi alte infrastructuri adiacente activităţii aeroportuare", a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt al Guvernului, Nelu Barbu, după şedinţa Executivului.

 

Citeşte mai mult...
 
O nouă proiecție Giselle PDF Imprimare Email
International
Vineri, 31 August 2018 10:33
    
                               Giselle Akram Khan" Productia  "Giselle "  de la English National Ballet a fost lăudată ca fiind o capodoperă a dansului. Vezi spectacolul conceput de Akran Khan duminică, pe 2 septembrie, la Happy Cinema București.

Fiind unul dintre cele mai cunoscute spectacole de balet romantic, Giselle a fost reinterpretată de faimosul Akram Khan. Cu costume realizate de Tim Yip, câștigător al premiului Oscar ("Crouching Tiger, Hidden Dragon"), spectacolul a câștigat inclusiv un Premiu Olivier în 2017 (Outstanding Achievement in Dance).

"Giselle a fost transformată pentru English National Ballet de Akram Khan în evenimentul anului în lumea baletului. Zguduitor de frumoasă și absolut devastatoare, piesa este un triumf electrizant pe care niciun fan al dansului sau al teatrului nu ar trebui să-l rateze" The Daily Express

 

Citeşte mai mult...
 
Auchan confirmă preluarea magazinelor OK Supermarket PDF Imprimare Email
Esential
Sâmbătă, 25 August 2018 18:34

  

    Auchan confirmă preluarea magazinelor OK Supermarket şi rebranduirea lor. Francezii intră astfel pe segmentul de supermarket cu primele magazine

    Grupul francez Auchan, cunoscut în piaţă pentru lanţul de hipermarketuri cu acelaşi nume, deschide primele trei magazine din România sub formatul de supermarket, sub marca MyAuchan, până la sfârşitul acestei săptămâni. Francezii de la Auchan anunţă că magazinele vor fi deschise în spaţiile celor trei supermarketuri ale lanţului OK, preluat recent de Auchan Retail România. Ziarul Financiar a anunţat recent această preluare, prima francezilor pe format mic. Anterior ei au preluat 20 de supermarketuri Real.

 

Citeşte mai mult...
 
Solar-powered quadcopter can reportedly "fly for hours" PDF Imprimare Email
International
Miercuri, 22 August 2018 12:10
Aaron Danner (right) and his student team, with the solar-powered drone

Aaron Danner (right) and his student team, with the solar-powered drone(Credit: NUS)

    We've heard about "solar-powered" quadcopters before, in which their battery is charged by ground-based photovoltaic panels. Now, however, engineering students have built a copter that draws its power directly from onboard solar cells, apparently allowing it to stay airborne as long as the sun is shining.

    Developed by a student team from the National University of Singapore (NUS), the drone is built mainly from carbon fiber, tipping the scales at just 2.6 kg (5.7 lb). It has no onboard battery or other energy-storage system, but is instead equipped with an array of 148 silicon solar cells, giving it a total surface area of approximately 4 square meters (43 sq ft).

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 7 din 271

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Actualitate