Total Media News

Ştiri - Actualitate
Enel ar putea deschide peste 700 de staţii electrice în România PDF Imprimare Email
Esential
Miercuri, 26 Septembrie 2018 14:43

   Conform  mediafax.ro,Italienii de la Enel ar putea investi în următorii 3-4 ani circa 15 de milioane de euro în staţii electrice în România, planuri mai concrete urmând a fi anunţate la mijlocul lunii noiembrie, scrie ZF.


Imaginea articolului Enel ar putea deschide peste 700 de staţii electrice în România: Vrem o reţea la nivelul ţării, nu doar unde suntem noi prezenţi

Enel ar putea deschide peste 700 de staţii electrice în România: Vrem o reţea la nivelul ţării, nu doar unde suntem noi prezenţi

 

Citeşte mai mult...
 
Pozitia CNIPMMR privind introducerea contraventiilor pentru lipsa noilor aparate de marcat PDF Imprimare Email
Esential
Luni, 17 Septembrie 2018 14:22

 Pozitia CNIPMMR privind introducerea contraventiilor pentru lipsa noilor aparate de marcat sub incidenta legii prevenirii nr. 270/2017

       Potrivit OUG nr.28/1999 privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, republicată, cu modificările şi completările ulterioare,  operatorii economici care încasează, integral sau parţial, cu numerar sau prin utilizarea cardurilor de credit/debit sau a substitutelor de numerar contravaloarea bunurilor livrate cu amănuntul, precum şi a prestărilor de servicii efectuate direct către populaţie, sunt obligaţi să utilizeze aparate de marcat electronice fiscale dotate cu jurnal electronic.

 

Citeşte mai mult...
 
Planul EPFL schițează modul de construire a unei colonii a planetei Marte PDF Imprimare Email
International
Miercuri, 12 Septembrie 2018 13:40

     If you're going to set up a colony on Mars, it's a good idea to have a plan, and scientists from École Polytechnique Fédérale de Lausanne (EPFL) have put one together. The team's step-by-step strategy involves setting up a long-term manned outpost at one of the Martian poles that could later be expanded into a permanent colony.

 

 

Citeşte mai mult...
 
Ateliere de tipar înalt pentru adulți PDF Imprimare Email
Esential
Joi, 06 Septembrie 2018 13:46
                       

    Asociația MetruCub – resurse pentru cultură și Asociația Moara de hârtie vă invită să luați parte la unul dintre cele două ateliere de tipar înalt pentru adulți, pe care le organizează pe 15 și pe 29 septembrie, între orele 14.00-16.00, la Comana (județul Giurgiu). Sesiunile interactive vor familiariza participanții cu istoria tiparului, cum se tipăreau în vechime cărțile (până în 1830), care sunt instrumentele şi echipamentele specifice tiparului înalt şi care este procesul de tipărire a unui text pe o foaie de hârtie de mână din hârtie reciclabilă.

     Atelierele fac parte din proiectul „Patrimoniu tipărit 2.0”, un demers care continuă dezvoltarea Catalogului tipăriturilor românești vechi (început în 2017), ce își propune să genereze resurse educaționale și o bază de date cu informații despre unitățile bibliografice care constituie opera tipografică românească, de la începuturi și până la anul 1830. Activitățile din acest an se realizează cu sprijinul financiar al Administrației Fondului Cultural Național.

 

Citeşte mai mult...
 
Record-breaking Perlan 2 glider soars ever closer to the edge of space PDF Imprimare Email
International
Luni, 03 Septembrie 2018 14:11

 

The Perlan 2 glider in action during a record-breaking flight last week

The Perlan 2 glider in action during a record-breaking flight last week


Airbus' Perlan 2 glider is continuing to push the limits of engineless flight, hitting a succession of record altitudes throughout the last week, culminating in a unprecedented 76,000-ft (23,000-m) climb on Sunday.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 6 din 271

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Actualitate