Total Media News

Ştiri - Actualitate
Rabla pentru electrocasnice 2019 PDF Imprimare
Esential
Luni, 27 Mai 2019 10:06

                 Imagini pentru televizoare poza

    Conform  mediafax.ro,Ministrul Mediului, Graţiela Gavrilescu, a anunţat, sâmbătă, că în aproape 12 ore de la lansarea Programului Rabla 2019 pentru electrocansnice a fost deja epuizat bugetul de 40 de milioane de lei, fiind acordate peste 120.000 de vouchere.

Imaginea articolului Rabla pentru electrocasnice 2019: Programul a fost epuizat în 12 ore de la lansare. Anunţul făcut de ministrul Mediului

     Rabla pentru electrocasnice 2019: Programul a fost epuizat în 12 ore de la lansare. Anunţul făcut de ministrul Mediulu

„Programul Rabla pentru electrocasnice este un succes. (...) În aproximativ 12 ore, am reuşit să închidem această primă parte a proiectului, în sensul că peste 120.000 de vouchere au fost consumate, echivalentul a 40 de milioane. Începând de aseară, timp de 15 zile, românii care s-au înscris în program trebuie să meargă la retailer să-şi aleagă produsele şi să folosească voucherul astfel încât să poată să beneficieze de eco-bonusurile acordate, între 200 şi 400 de lei”, a declarat Graţiela Gavrilescu, la Antena3.

Potrivit ministrului Mediului, acest program va putea fi relansat.

 

Citeşte mai mult...
 
Articol nou PDF Imprimare
Politic
Sâmbătă, 25 Mai 2019 21:58

Articol nouArticol nouArticol nouArticol nou

Articol nouArticol nouArticol nouArticol nou

 
Proiectele de acte normative care vor fi incluse pe agenda ședinței Guvernului României din 23.05.ac PDF Imprimare
Esential
Vineri, 24 Mai 2019 13:51

 

                               

I. PROIECTE DE LEGE
1. PROIECT DE LEGE pentru ratificarea Acordului de parteneriat strategic dintre Uniunea Europeană şi statele sale membre, pe de o parte, şi Japonia pe de altă parte, semnat la 17 iulie 2018, Tokyo
Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2019/05/LEGE.pdf
Proiectele de acte normative și documentele de politici publice incluse pe agendă pot suferi unele modificări în urma dezbaterilor  din cadrul ședinței Guvernului României.

II. PROIECTE DE ORDONANȚE DE URGENȚĂ
1. PROIECT DE ORDONANŢĂ DE URGENŢĂ pentru autorizarea Serviciului de Protecţie şi Pază să înregistreze în evidenţe proprii autovehiculele în care se deplasează Sanctitatea Sa Papa Francisc cu ocazia vizitei desfăşurate pe teritoriul României
Proiectul poate fi consultat la adresa: https://sgg.gov.ro/new/wp-content/uploads/2019/05/OUG-1.pdf
Proiectele de acte normative și documentele de politici publice incluse pe agendă pot suferi unele modificări în urma dezbaterilor  din cadrul ședinței Guvernului României.

III. PROIECTE DE HOTĂRÂRI
1. PROIECT DE HOTĂRÂRE privind acordarea unor ajutoare de urgenţă

...........................

 

Citeşte mai mult...
 
Tehnologia inverter - diferenta dintre un aparat de aer conditionat cu inverter si unul fara PDF Imprimare
Esential
Miercuri, 22 Mai 2019 14:10
                  Imagini pentru aparat aer  conditionat
  
   Tehnologia inverter incorporeaza un compresor cu o viteza variabila, adaptata de un panou de control in functie de nevoile de racire sau incalzire din camera. Asta in timp ce tehnologia clasica presupune un compresor cu o singura viteza si numeroase cicluri de pornire/oprire in functie de temperatura ambientala.

    Tehnologia inverter vine la pachet cu o serie de beneficii de necontestat: consum mai mic de energie electrica, eficienta mai buna, zgomot redus si fiabilitate ridicata in timp.

Chiar daca dispozitivele care incorporeaza tehnologia inverter sunt mai scumpe, investitia va fi curand amortizata prin facturi mai mici la electricitate.
Citeşte mai mult...
 
Sistemul UE pentru urmărirea comercializării produselor din tutun a devenit operaţional PDF Imprimare
Esential
Marţi, 21 Mai 2019 10:02

Imagini pentru pachet tigari

     Conform  mediafax.ro,Sistemul european pentru urmărirea comercializării produselor din tutun, care include elemente de siguranţă, a intrat în vigoare luni, anunţă Comisia Europeană, într-un comunicat postat pe site-ul instituţiei.

    Sistemul UE pentru urmărirea comercializării produselor din tutun a devenit operaţional

"Sistemul european pentru urmărirea comercializării produselor din tutun, care include elemente de siguranţă, a devenit operaţional astăzi. Primii producători din Uniunea Europeană au solicitat şi au primit mărci de urmărire a ţigărilor şi produselor artizanale. Consumatorii vor observa în curând mărci de localizare pe pachete, precum şi elemente de siguranţă", a anunţat luni Comisia Europeană.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 6 din 289

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Actualitate