Total Media News

Ştiri - Actualitate
Ortodoxie Masonica, de JEAN-MARIE RAGON, Editura Herald, Colectia Historia 2012 PDF Imprimare
Cultura
Luni, 06 Februarie 2012 10:55

Masoneria sustine ca exista o cale de viata superioara si mai tainica decat aceea pe care calcam de obicei, si ca atunci cand lumea exterioara isi pierde atractia pentru noi si se dovedeste insuficienta pentru implinirea nevoilor noastre mai adanci, vom fi siliti sa ne intoarcem in noi insine, sa batem la usa lumii noastre interioare.

 

                                                    

Pentru aceasta lume interioara si pentru calea care duce la ea, Masoneria ne promite lumina, ne traseaza jaloanele si arata conditiile care sa ne permita progresul.

Citeşte mai mult...
 
150 DE ANI – BUCUREŞTI, CAPITALA ROMÂNIEI PDF Imprimare
Cultura
Vineri, 03 Februarie 2012 09:53

Devenit capitală a României în urmă cu un secol şi jumătate în urmă, Bucureştiul a fost, de-a lungul timpului, un oraş modern, un oraş al contrastelor şi punctul de reper al României.

 

       


Devenit capitală a României în urmă cu un secol şi jumătate în urmă, Bucureştiul a fost, de-a lungul timpului, un oraş modern, un oraş al contrastelor şi punctul de reper al României.

 

Citeşte mai mult...
 
Inscrieri la cursurile de engleza in Bucuresti la BRITISH Council PDF Imprimare
Invatamant
Vineri, 03 Februarie 2012 09:45

       Inscrie-te la unul din cursurile noastre pentru adulti sau copii si imbunatateste-ti nivelul de limba engleza. Incepand cu 10 februarie iti poti rezerva online un loc la testele de plasament pentru a-ti stabili nivelul de engleza. Testele de plasament si inscrierile au loc pe 27 februarie, 12 si 24 martie 2012.
Trimestrul de primavara se desfasoara in perioada 27 martie-23 iunie 2012.

                  

 

INSCRIERI

Daca sunteti interesat de oferta noastra si doriti sa va inscrieti la unul dintre cursurile noastre va fi nevoie sa sustineti un test de nivel.Vom organiza teste de nivel pentru trimestrul de primavara pe 27 februarie, 12 martie si 24 martie. Veti putea face o programare pentru testele din 27 februarie incepand cu data de 10 februarie.Dupa test veti primi informatii despre cursurile si grupele disponibile pentru nivelul dumneavoastra de limba engleza si veti avea posibilitatea de a opta pentru una dintre variantele disponibile. Pentru a vi se garanta un loc intr-o grupa va fi nevoie sa achitati integral taxa de curs.

Citeşte mai mult...
 
Borbely: UDMR va analiza serios oportunitatea declanşării ALEGERILOR PARLAMENTARE ANTICIPATE PDF Imprimare
Politic
Luni, 30 Ianuarie 2012 19:53

UDMR va analiza săptămâna viitoare, în cadrul forurilor de decizie, oportunitatea declanşării alegerilor parlamentare anticipate, procedură care ar mai "linişti vocea străzii" şi ar asigura un consens cu opoziţia, a declarat vicepreşedintele politic al Uniunii, Laszlo Borbely.

 

                               

               Borbely a arătat că, având în vedere situaţia socio-politică actuală şi luând în considerare decizia Curţii Constituţionale, este necesar ca oportunitatea alegerilor parlamentare anticipate să fie supusă unei analize foarte serioase.

 

Citeşte mai mult...
 
2012 - Anul Caragiale în România PDF Imprimare
Cultura
Luni, 30 Ianuarie 2012 14:53

Anul 2012 are o importanţă deosebită pentru România şi pentru teatrul românesc, fiind desemnat Anul Caragiale , datorită dublei aniversări: 160 de la naşterea şi 100 de ani de la moartea marelui dramaturg român, de al cărui nume se leagă comedii româneşti ce nu şi-au pierdut din actualitate, nici măcar la peste un secol de la apariţia lor.

                          

Anul 2012 are o importanţă deosebită pentru România şi pentru teatrul românesc, fiind desemnat Anul Caragiale, datorită dublei aniversări: 160 de la naşterea şi 100 de ani de la moartea marelui dramaturg român, de al cărui nume se leagă comedii româneşti ce nu şi-au pierdut din actualitate, nici măcar la peste un secol de la apariţia lor.

 

Citeşte mai mult...
 


Pagina 316 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate