Total Media News

Ştiri - Actualitate
Plângere penală împotriva Robertei Anastase PDF Imprimare
Politic
Miercuri, 11 Aprilie 2012 11:30

Scăpată cu un NUP în cazul fraudării votului la Legea pensiilor, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, este reclamată din nou la Parchet.

                         

Preşedintele PC, Daniel Constantin, a anunţat ieri că partidul depune o plângere penală împotriva preşedintelui Camerei, Roberta Anastase, pentru un abuz "dovedit irevocabil de instanţă". Potrivit liderului PC, Roberta Anastase a transmis Biroului Electoral Central că Partidul Conservator nu e partid parlamentar, iar instanţa a decis contrariul.

Citeşte mai mult...
 
BACALAUREAT 2012: Calendarul examenului PDF Imprimare
Invatamant
Miercuri, 11 Aprilie 2012 09:43

Ministerul Educației a publicat pe site-ul www.edu.ro programul celor două sesiuni ale examenului de bacalaureat din acest an.


La solicitarea comisiilor de bacalaureat judeţene sau a municipiului Bucureşti sau din proprie iniţiativă, Comisia Naţională de Bacalaureat poate aproba prelungirea perioadelor de susţinere a probelor de evaluare a competenţelor digitale sau lingvistice, se specifică în finalul documentului.

Citeşte mai mult...
 
HIMMEL. Semne pe cer. Artist: Daniel Ragusitu PDF Imprimare
Cultura
Luni, 09 Aprilie 2012 15:36

Miercuri, 11 aprilie 2012, ora 18:30, la Galeria Căminul Artei, va avea loc vernisajul expoziției “Himmel. Semne pe cer”, a artistului Daniel Răgușitu. Proiectul expozițional pe care artistul îl propune reprezintă o meditaţie de ordin plastic asupra semnificaţiilor cerului.

                      

Deschisă ȋn prezenţa criticului de artă dr. Alexandra Crăciun, lector al Universităţii din Regensburg, expoziţia “Himmel. Semne pe cer” construiește reinterpretări ȋn cheie abstractă ale unor motive iconografice de origine bizantină, generând scenografii ale luminii în care culoarea devine purtătoare de sens. 

Citeşte mai mult...
 
Serviciul HBO GO disponibil pentru clienţii de televiziune Romtelecom PDF Imprimare
Film
Duminică, 08 Aprilie 2012 19:23

HBO GO, serviciul de video-on-demand lansat de HBO, este disponibil de astăzi pentru clienţii Romtelecom Dolce şi Dolce Interactiv cu abonamente MAXPAK, în premieră la nivel naţional.

                         

HBO Central Europe, principalul furnizor de canale de televiziune premium în Europa Centrală şi de Est, pune la dispoziţia clienţilor săi serviciul HBO GO, video-on-demand dedicat abonaţilor MAXPAK şi accesibil de pe orice dispozitiv conectat la internet. Noul serviciu va fi accesibil tuturor abonaţilor MAXPAK care au o conexiune la internet si sunt clienţi Romtelecom pe platformele de satelit şi IPTV. De la aceeaşi dată, clienţii MAXPAK Romtelecom au acces gratuit, timp de două luni, la serviciul HBO GO.

Citeşte mai mult...
 
Filarmonica della Scala 2012 transmisă în exclusivitate la Grand Cinema Digiplex PDF Imprimare
Film
Marţi, 03 Aprilie 2012 11:28

Începând cu 1 aprilie 2012, Grand Cinema Digiplex va oferi publicului iubitor de cultură o serie de spectacole extraordinare de muzică clasică, susţinute de Filarmonica della Scala şi transmise live în format HD.

                                      

Pentru a celebra cei 30 de ani de existenţă, Filarmonica lansează acest proiect special care va fi prezent în sălile de cinema din toată lumea. În România, Grand Cinema Digiplex are exclusivitate în transmiterea acestor reprezentaţii. Cele 4 spectacole vor fi transmise în lunile aprilie şi mai.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 303 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate