Total Media News

Ştiri - Actualitate
Top scumpiri in 20 de ani: statul ocupa primele locuri PDF Imprimare
Esential
Vineri, 20 Aprilie 2012 09:37

Preţurile reglementate de stat au crescut faţă de 1990 chiar şi de 37.000 de ori, de două până la de 10 ori peste rata inflaţiei din ultimii 21 de ani, topul fiind condus de apă şi salubritate, gaze, căldură şi electricitate, deşi liberalizarea unora dintre ele nu s-a încheiat, iar privatizarea încă se negociază cu FMI.

                        

Din topul primelor 10 categorii de produse şi servicii cu cele mai mari scumpiri înregistrate în 2011 comparativ cu octombrie 1990, de când există date comparabile pe indicele preţurilor de consum, mai mult de jumătate sunt tarife din sectorul public şi preţuri controlate sau reglementate de stat, reiese din datele transmise de Institutul Naţional de Statistică la solicitarea MEDIAFAX.

Citeşte mai mult...
 
Grecia, scoasa la vanzare „pe felii” pe internet. Cit costa o insula PDF Imprimare
International
Vineri, 20 Aprilie 2012 07:12

 

Pentru a scăpa de taxele tot mai mari, bogătașii greci încearcă să scape de insulele primite ca moștenire. În noile condiții economice, prețurile sunt mult mai mici decât cele vehiculate acum câțiva ani.

                   

 

Presa elenă enumeră câteva asemenea afaceri, însă cifrele sunt deocamdată nesemnificative: Grecia are o „colecție” de 6.000 de insule, dintre care 227 sunt locuite.

Citeşte mai mult...
 
Efectele nebanuite ale filmelor pentru adulti. Cum iti afecteaza creierul, daca te uiti prea mult PDF Imprimare
Film
Vineri, 20 Aprilie 2012 07:05

Un studiu arata reactii neasteptate in creierul celor care urmaresc mult timp imagini erotice.

Acum este demonstrat stiintific faptul ca aceasta activitate poate afecta serios mintea celor care o practica.

In mod normal, persoanele care urmaresc un film devin foarte atenti, o zona importanta din creierului lor este activata - partea responsabila cu atentia si concentrarea.

Citeşte mai mult...
 
Cocktail Holidays si Litera te invita sa citesti si sa calatoresti! PDF Imprimare
Cultura
Joi, 19 Aprilie 2012 08:03

Agentia de turism Cocktail Holidays si editura Litera demareaza o campanie de promovare sub sloganul “Cartile si calatoriile… adevaratele placeri ale vietii!”.

                           
Agentia de turism Cocktail Holidays rasplateste cititorii Litera cu 2 sejururi pentru 2 persoane la Disneyland Paris si la Cannes, iar editura Litera face accesibile doua colectii formidabile: Cele mai frumoase povesti si Raftul de cultura generala, urmand sa isi surprinda cititorii cu o a treia.

Citeşte mai mult...
 
Vernisaj expozitie Inspired 9 in 1, la Insititutul Cultural Roman PDF Imprimare
Cultura
Miercuri, 18 Aprilie 2012 17:53

Inspired (www.concurs-inspired.ro) si ICR te invita la vernisaj: Miercuri, 18 Aprilie, la ora 19.00, la sediul Institutului Cultural Roman din Aleea Alexandru 38, Bucuresti.

                              

Vino sa cunosti castigatorii Inspired, din sectiunile "Graphic design", "Photography" si "Illustration". Au pregatit pentru tine, noua expozitii atat din portofoliile proprii cat si din mapele castigatoare.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 301 din 329

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate