Total Media News

Ştiri - Actualitate
Carburant pentru un an, cadou de la MO L! PDF Imprimare
Esential
Duminică, 13 Mai 2012 11:44

 

Alimentează cu minim 20 de litri de carburant în benzinăriile MOL și poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 3 carduri de carburant cu valoarea individuală de 6000 ron.

                          

Zilnic  poți câștiga prin tragere la sorți unul dintre cele 10 de carduri de carburant  cu valoare  individuală de 400 lei dacă ai alimentat cu  minim de 20 litri de carburant EVO.

Citeşte mai mult...
 
Grecia: Un nou eşec la negocierile pentru formarea unui guvern PDF Imprimare
International
Duminică, 13 Mai 2012 07:37

Liderul socialist grec Evangélos Vénizélos a recunoscut vineri seara eşecul tentativei de a forma un guvern de coaliţie în Grecia, după ce liderul partidului Stânga Radicală, Alexis Tsipras, a refuzat să participe la un executiv proausteritate, relatează AFP

 

.'Îl voi informa sâmbătă după-amiază pe preşedintele republicii, Karolos Papoulias, şi sper ca, în cadrul reuniunii sub egida sa, fiecare partid să-şi asume responsabilităţile', a declarat presei Vénizélos la finalul întâlnirii cu Tspiras, scrie Agerpres.

Citeşte mai mult...
 
Omul si devenirea sa dupa Vedanta de RENE GUENON PDF Imprimare
Cultura
Vineri, 11 Mai 2012 19:44
O  NOUA  APARITIE  :

In lucrarea de fata, vom lua ca punct de vedere central pe acela al doctrinelor hinduse si in special al Vedantei, care este ramura cea mai pur metafizica a acestor doctrine.

                  

Dar trebuie inteles bine ca aceasta nu ne impiedica sa facem, de cate ori va fi nevoie, apropieri si comparatii cu alte teorii, oricare ar fi provenienta acestora, si ca, in special, vom face referire la invataturile altor ramuri ortodoxe ale doctrinelor hinduse in masura in care, in anumite privinte, vor preciza sau completa aspectele proprii Vedantei.

Citeşte mai mult...
 
Festivalul Filmului European PDF Imprimare
Film
Joi, 10 Mai 2012 13:09
Maine, 11 mai, in cadrul Festivalului Filmului European va fi proiectat la cinematograf Studio de la ora 20.00 in prezenta ambasadorului Republicii Cehe la Bucuresti, Jiri Sitler, filmul Lidice.

                        

Au trecut 70 de ani de la masacrul de la Lidice din 10 iunie 1942, un eveniment tragic care a zguduit intreaga lumea.
Citeşte mai mult...
 
Romanian Boat Show implineste 7 ani de pasiune pentru yachturi PDF Imprimare
Esential
Miercuri, 09 Mai 2012 10:47

            Cel mai longeviv targ de yachturi, ambarcatiuni si accesorii din Romania, Romanian Boat Show, se afla anul acesta la cea de-a 7 editie. Evenimentul  se desfasoara in Piata Constitutiei din Bucuresti, intre 23 si 27 mai.

                                      

            Romanian Boat Show gazduieste, in acest an, peste 20 de expozanti din Romania si Bulgaria. Distribuitori si producatori de renume vor prezenta, pe parcursul a 5 zile, yachturi, barci cu si fara motor, veliere si accesorii. Evenimentul va avea loc chiar in centrul Bucurestiului, in Piata Constitutiei.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 297 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate