Total Media News

Ştiri - Actualitate
Cocor va deschide un cinematograf multiplex ca parte a strategiei de modernizare a magazinului PDF Imprimare
Film
Joi, 31 Mai 2012 15:57

Pana la sfarsitul acestui an Cocor va deschide la etajul 5 al magazinului un cinematograf de tip multiplex, informeaza un comunicat de presa Pi2.

                 

Noul multiplex face parte din strategia de modernizare a magazinului si va dispune de 5 sali de vizionare, cele mai noi tehnologii de proiectie digitala, echipamente de ultima generatie si va fi deschis de un operator cu experienta pe plan international, Cocor fiind prima locatie aleasa de acesta in Romania. Strategia de modernizare vizeaza si crearea unei zone de divertisment de 3.000 mp care va mai include bowling, biliard, loc de joaca si food court.

Citeşte mai mult...
 
Documentele care demonstreaza ca Nyírö Jozsef a fost fascist notoriu PDF Imprimare
Esential
Miercuri, 30 Mai 2012 18:39

              Arhiva CNSAS şi declaraţiile unor istorici arată clar de ce scriitorul nu merită onoruri în România.

                    
             "Evenimentul zilei" a relatat pe larg, în ediţia de ieri, felul în care s-au desfăşurat incidentele provocate de repatrierea urnei cu cenuşă a lui Nyírö Jozsef.
          La un moment dat, încercarea disperată a autorităţilor locale de a opri acţiunea de reînhumare a rămăşiţelor pământeşti ale scriitorului, preotului şi ziaristului de origine maghiară, a căpătat aspecte de mascaradă.
  Urna a fost interceptată, însoţitorul ei a recunoscut că transportă cenuşa răposatului Nyírö Joszef (dar numai după ce a venit procurorul cu mandat de percheziţie al unui portbagaj!), dar la deschiderea cutiei din lemn lăcuit s-a constatat că aceasta e goală. Nici urmă de cenuşă!
                  
Citeşte mai mult...
 
Mihai Razvan Ungureanu infiinteaza Initiativa Civica. "E nevoie sa trezim electoratul de dreapta" PDF Imprimare
Esential
Miercuri, 30 Mai 2012 18:31

  Fostul premier al României, Mihai Răzvan Ungureanu, va înființa un ONG al cărui scop va fi coagularea dreptei, astfel încât electoratul de centru-dreapta să se simtă motivat să iasă din nou la vot în toamnă. Ungureanu a făcut acest anunț la B1TV, în cadrul emisiunii "Sub semnul întrebării" realizate de Robert Turcescu. EVZ vă prezintă cele mai importante declarații ale fostului premier.

                                   

   Mihai Răzvan Ungureanu și-a făcut publice primele impresii despre Guvernul Ponta. Fostul premier a comentat și situația care a dus la căderea cabinetului pe care l-a condus, după doar 78 de zile. De asemenea, Ungureanu a dezvăluit ce planuri politice are.

Citeşte mai mult...
 
Hrebenciuc: In februarie îl suspendam pe Basescu ...... PDF Imprimare
Politic
Miercuri, 30 Mai 2012 18:23
            

                                                                                             SEBASTIAN SASCAU / MEDIAFAX FOTO

             Deputatul PSD Viorel Hrebenciuc a declarat, marţi, că subiectul suspendării lui Traian Băsescu nu este de actualitate, el apreciind însă că, în februarie 2013, când parlamentarii se vor reuni, şeful statului va fi suspendat "dacă nu i-o da Dumnezeu gândul cel bun până atunci".

Citeşte mai mult...
 
La Grand Cinema Digiplex între 1 şi 4 iunie se desfăşoară “Festivalul Copiilor - Kidsfest” PDF Imprimare
Film
Miercuri, 30 Mai 2012 18:02

Grand Cinema Digiplex din Băneasa Shopping City sărbătoreşte Ziua Copilului printr-un festival care se va desfăşura timp de 4 zile, între 1 şi 4 iunie, în foaierul cinematografului.

 

Vineri, 1 iunie, este deschiderea oficială a festivalului. Copiii se pot distra alături de clovnii care le vor oferi baloane şi le vor picta chipurile. În plus, ei pot câştiga mai multe premiile instant, participând la concursurile din prima zi a festivalului.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 292 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate