Total Media News

Ştiri - Actualitate
Alarmă de gradul zero: uscaciunea a ajuns la UN METRU in pimint, dublul adincimii arabile PDF Imprimare
Esential
Duminică, 26 August 2012 20:16

    În culturile neirigate, pe adâncimea de sol 100 cm se înregistrează deficite ridicate de umiditate (secetă pedologică puternică şi extremă) pe majoritatea suprafeţelor agricole, cu excepţia unor areale restrânse din nord-estul şi centrul teritoriului, arată raportările oficiale.

  

  Menţionăm că adâncimea arabilă este de 20-50 cm.

Potrivit prognozei agro-meteo, în această săptămână va predomina o vreme mai caldă decât în mod obişnuit, chiar caniculară, în aproape toată ţara. De asemenea, spre sfârşitul perioadei se va produce o răcire în evoluţia regimului termic, acesta devenind normal în cea mai mare parte a teritoriului agricol.

 

Citeşte mai mult...
 
Afacerile de familie, noile vedete ale economiei mondiale PDF Imprimare
Esential
Miercuri, 22 August 2012 12:18

    Afacerile de familie au o contribuţie semnificativă în economiile din întreaga lume deşi nu sunt întotdeauna în lumina reflectoarelor. Liderii acestor organizaţii au răspuns mereu în faţa familiilor fondatoare şi a generaţiilor viitoare şi nu în faţa unui grup de acţionari. De aceea, sunt adaptate deja noii realităţi economice post-criză, arată un studiu Ernst & Young.

 

    Vorbim de afaceri care dăinuie generaţii, trecând prin războaie, recesiuni şi crize politice. Ce fac ele în mod esenţial diferit faţă de corporaţii, astfel încât rămân simboluri ale longevităţii pe pieţele internaţionale şi puncte de referinţă în diverse domenii şi industrii  ?

Citeşte mai mult...
 
Avionul sefului Statului Major american, lovit de o racheta in timp ce se afla la sol PDF Imprimare
International
Marţi, 21 August 2012 10:41

    Avionul şeful Statului Major al armatei americane a fost lovit de o rachetă marţi dimineaţă la baza americană Bagram, din Afganistan, un atac soldat cu doi răniţi în rândul militarilor americani, a anunţat o sursă militară, citată de AFP.


                             

     Pagubele provocate avionului, care se afla la sol, l-a determinat pe generalul Martin Dempsey, şeful Statului Major al armatei americane, să folosească un alt aparat pentru a părăsi Afganistanul, după o vizită de două zile, a declarat pentru AFP colonelul Dave Lapan, purtătorul său de cuvânt.

 

Citeşte mai mult...
 
Ziua cea mai lunga pentru Basescu. Ce impact va avea decizia CCR? PDF Imprimare
Politic
Marţi, 21 August 2012 10:36

   Criza de pe scena politica ar urma astazi, cel putin in teorie, sa se incheie odata cu verdictul Curtii Constitutionale privind referendumul pentru demiterea presedintelui Traian Basescu. Decizia este asteptata cu interes si de mediul de afaceri care estimeaza ca, indiferent cine va castiga razboiul politic, este absolut necesar sa se declare armistitiul.

                                        

  Se va intoarce Traian Basescu la Palatul Cotroceni sau Crin Antonescu isi va continua mandatul interimar pana la organizarea unor noi alegeri prezidentiale, cel mai probabil in noiembrie?Intrebare al carei raspuns il vom afla, cel mai probabil, astazi. Judecatorii Curtii Constitutionale au primit de la autoritati listele electorale actualizate astfel incat pot sa decida daca referendumul a avut cvorumul necesar pentru a fi validat sau nu.Daca cvorumul de 50% plus 1 dintre alegatori va fi atins, atunci Traian Basescu va fi demis in conditiile in care majoritatea voturilor de la referendum i-au fost impotriva. Daca insa CCR va decide ca la urne nu s-au prezentat jumatate plus unu dintre alegatori, Basescu va reveni in functia de presedinte al Romaniei.

Citeşte mai mult...
 
Trailer oficial „O luna in Thailanda”, debutul lui Paul Negoescu PDF Imprimare
Film
Luni, 20 August 2012 21:44

   Unul dintre cele mai aşteptate debuturi în lungmetraj, O lună în Thailanda, în regia lui Paul Negoescu, se pregăteşte de premiera la Veneţia, în Săptămâna Internaţională a Criticii. În noiembrie, pelicula ajunge şi în cinematografele din România. Până atunci, iată câteva detalii despre film şi trailerul oficial, lansat zilele acestea.

                              

  Fostul 365 de Revelioane (titlul de lucru) spune povestea unui tânăr (Andrei Mateiu) care decide, în noaptea de Revelion, să se despartă de prietena sa şi să pornească în căutarea fostei iubite, prin mai multe cluburi bucureştene. Dar este ea oare marea lui dragoste, femeia alături de care vrea să îşi petreacă toată viaţa?

Citeşte mai mult...
 


Pagina 274 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate