Total Media News

Ştiri - Actualitate
Va iesi Marea Britanie din Uniunea Europeana ? PDF Imprimare
International
Sâmbătă, 12 Ianuarie 2013 21:15

        Ascensiunea  unui partid discret  sprijină teoria

 

     Potrivit unui articol apărut în revista “Time”, euroscepticii speră că acesta va semnala o modificare radicală a relaţiilor dintre Marea Britanie şi Europa. Alţii, inclusiv primii 10 oameni de afaceri din Marea Britanie, se tem că o renegociere ar putea crea un mediu de afaceri nesigur în ţară.

                                    

     Acest scenariu părea îndepărtat cândva, dar tot mai mulţi britanici se pare că s-ar bucura de un asemenea deznodământ, potrivit sondajelor de opinie.

Citeşte mai mult...
 
Nominalizarile la Oscar pentru cel mai bun film PDF Imprimare
Film
Joi, 10 Ianuarie 2013 17:36

            "Amour", de Michael Haneke, "Django Unchained", de Quentin Tarantino, şi "Zero Dark Thirty", de Kathryn Bigelow, se numără printre cele nouă lungmetraje nominalizate la Oscarul pentru cel mai bun film, ediţia din 2013, potrivit site-ului oficial al evenimentului.


          Nominalizările la premiile Academiei de film americane au fost făcute publice joi.

Citeşte mai mult...
 
Vernisajul expozitiei Atelier de pictura PDF Imprimare
Cultura
Miercuri, 09 Ianuarie 2013 15:25

             Elite Art Gallery are placerea sa va invite joi, 10 ianuarie, ora 18:00, la vernisajul expozitiei “Atelier de pictura” in cadrul careia vor expune: Teona Antonescu, Nicolae Badiu, Dragos Constantin, Cristian Ditoiu, Corina Dobre, Marian Dobre, Ana Maistru, George Mircea, Cozmin Movila, Maria Nichifor, Valeriu Paladi, Ana Petrovici-Popescu, Alexandra Stoica. Curatorii expozitiei sunt: Horea Pastina si Mihai Sarbulescu.

                                       

 

                

Citeşte mai mult...
 
DECIZIE: Steagurile Ungariei, interzise pe primariile din Harghita PDF Imprimare
Esential
Miercuri, 09 Ianuarie 2013 11:30

        Prefectul harghitean Andrei-Jean Adrian le-a cerut primarilor să coboare de pe primării steagurile altor state decât România.

                                                      

    Potrivit legii, arborarea altor drapele decât cel al României se poate realiza numai în cazul unor vizite oficiale ale unor demnitari străini sau cu ocazia reuniunuilor internaţionale.

Citeşte mai mult...
 
Isarescu sugereaza ca Romania ar putea sa inchida actualul acord cu FMI fara o noua intelegere PDF Imprimare
Esential
Marţi, 08 Ianuarie 2013 11:35

        Guvernatorul BNR a declarat, luni, că încheierea "pozitivă" a actualului acord cu FMI în prima jumătate a acestui an va reprezenta un spaţiu suficient de conlucrare pentru întregul an 2013.

                               

          "Deocamdată trebuie să-l terminăm pe acesta. Şi terminarea lui, discutarea acestui acord în luna ianuarie a acestui an şi cu perspectiva de încheiere, probabil pozitivă, a acestui acord cândva în prima jumătate, cred că oferă un cadru suficient de bun de conlucrare pentru întreg anul 2013", a explicat guvernatorul BNR, Mugur Isărescu, întrebat cum vede un nou acord cu FMI.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 254 din 329

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate