Total Media News

Ştiri - Actualitate
Concurs: o poveste in 75 de cuvinte PDF Imprimare
Esential
Joi, 24 Ianuarie 2013 22:24

Anul acesta, British Council sarbatoreste 75 de ani de relatii culturale in Romania (1938-2013)! Pentru a marca acest eveniment special, v-am pregatit o multitudine de proiecte si actvitati pe tot parcursul anului, dar si concursuri, oferindu-va sansa de a sarbatori alaturi de noi.

                         
Spune-ne povestea ta si experienta ta cu British Council Romania in 75 de cuvinte, ce ti-a placut si ce te-a impresionat si noi te premiem!

Citeşte mai mult...
 
One World Romania - cea de-a sasea editie PDF Imprimare
Film
Miercuri, 23 Ianuarie 2013 21:13

      In perioada 11-17 martie va avea loc la Bucuresti cea de a sasea editie a Festivalului de film documentar dedicat drepturilor omului One World Romania.

                                                          

       Si anul acesta, filmele vor fi proiectate la mai multe cinematografe din centrul Bucurestiului - Cinemateca Eforie, Cinemateca Union, Cinema Corso, Sala Horia Bernea din cadrul Muzeului Taranului Roman si Cinema Elvira Popescu a Institutului Francez. Deschiderea oficiala a festivalului va avea loc luni, 11 martie, la Cinema Patria.

Citeşte mai mult...
 
Briefing de presa sustinut de vicepremierul si ministrul finantelor publice PDF Imprimare
Politic
Miercuri, 23 Ianuarie 2013 20:00

           Briefing de presă susţinut de vicepremierul şi ministrul finanţelor publice, Daniel Chiţoiu şi ministrul delegat pentru buget, Liviu Voinea la finalul şedinţei de guvern

 

          Daniel Chiţoiu: Vreau să vă anunţ de la început că astăzi s-au aprobat proiectul legii bugetului de stat pe anul 2013, proiectul legii bugetului asigurărilor sociale de stat, strategia fiscal-bugetară pe anii 2013-2015 şi de asemenea au fost adoptate o serie de acte normative legate atât de pregătirea proiectului de buget, cât şi legate de activitatea de zi cu zi guvernamentală. Referitor la proiectul legii bugetului de stat pe anul 2013, aşa cum am anunţat şi în discuţiile anterioare şi în ieşirile publice, atât eu, cât şi domnul prim-ministru şi ministrul Liviu Voinea, proiectul de buget a fost construit ca un proiect al dezvoltării economice a României.

   

Citeşte mai mult...
 
Homeopatie in psihoterapie PDF Imprimare
Cultura
Miercuri, 23 Ianuarie 2013 09:39

                    Avem in fata rezultatul efortului considerabil al Dr. Mirela Pop de a elabora intr-o forma cat mai clarificatoare cu putinta bazele teoretice ale unei noi abordari: "psihoterapia cognitiv-homeopatica" – nascuta prin asocierea psihoterapiei si a homeopatiei.

                                                    

                 Autoarea a reusit, in aceasta carte, o sinteza remarcabila a ideilor si a cunostintelor amanuntite din domeniul psihoterapiei pe care le detine, plecand de la cateva intrebari fundamentele, cum ar fi "ce este omul?", "care este scopul nostru aici?" etc.. Raspunsul la aceste intrebari ne conduce la enuntarea unor principii generale de functionare a psihicului uman si, in principal, a aspectelor cognitive care influenteaza sanatatea noastra fizica si psihica. Concluzia care ramane este aceea ca gandurile noastre sunt in mare masura responsabile de suferinta noastra fizica, iar pentru un trup sanatos avem nevoie sa gandim sanatos.

Psiholog Gabriela Deniz

Citeşte mai mult...
 
SUPERIMUNITATEA parlamentara PDF Imprimare
Politic
Marţi, 22 Ianuarie 2013 23:12

   Cum sunt cercetaţi parlamentarii din restul Europei. Unde poate fi arestat un deputat chiar pe holurile Parlamentului

 

      Dacă în România parlamentarii au dorit să îşi legifereze o "superimunitate" care să îi protejeze de anchetele penale, în ţările occidentale aleşii sunt protejaţi, în principiu, doar pe declaraţiile politice.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 251 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate