Total Media News

Ştiri - Actualitate
Orasul coprupt - Digital PDF Imprimare
Film
Vineri, 08 Februarie 2013 13:04

 

              Billy Taggart (Mark Wahlberg) este un politist dedicat, cu o cariera promitatoare pana intr-o noapte cand se vede implicat intr-un incident controversat. Primarul (Russell Crowe) reuseste sa il scape de inchisoare, insa Billy ramane fara slujba si este nevoit sa isi caute un alt mod de a-si castiga existenta devenind astfel detectiv particular.

                           
             Afacerea nu ii merge deloc bine, insa cand primarul ii ofera 50.000 de dolari pentru a o investiga pe sotia sa (Catherine Zeta Jones), fostul om al legii este convins ca va castiga foarte usor banii. Din pacate, situatia se complica rapid, iar cercetarile scot la iveala lucruri nu tocmai cinstite in care pare sa fie implicat primarul orasului. Pentru a-si demonstra nevinovatia si recastiga reputatia, Billy va trebui sa riste totul, inclusiv propria libertate.

 

Citeşte mai mult...
 
Lansare de carte: “Stramosi pe alese. Calatorie in imaginarul genealogic al boierimii romane” PDF Imprimare
Cultura
Miercuri, 06 Februarie 2013 19:12

Lansare de carte: “Strămoşi pe alese. Călătorie în imaginarul genealogic al boierimii române” de Filip-Lucian Iorga

                                              

Joi, 7 februarie 2013, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu (Bucureşti) va avea loc lansarea volumului “Strămoşi pe alese.

Călătorie în imaginarul genealogic al boierimii române” de Filip-Lucian Iorga, apărut în colecţia “Istorie” la Editura Humanitas. Prezintă cartea, alături de autor, Neagu Djuvara, Lucian Boia şi Iustina Croitoru.

Citeşte mai mult...
 
Angela Merkel cistiga mai putin decit unii functionari UE PDF Imprimare
International
Luni, 04 Februarie 2013 21:42

Aproximativ 4000 de angajați ai instituțiilor europene sunt plătiți mai bine decât cancelarul Germaniei, Angela Merkel, scrie ziarul Die Welt am Sonntag, citat de thelocal.de.

Jurnaliștii germani au decis să acorde o atenție deosebită acestui subiect, după ce primul ministru britanic, David Cameron, a declarat că sute de funcționari UE câștigă mai bine decât un premier sau un cancelar. S-a dovedit însă că era vorba de câteva mii de angajați care sunt recompensați pentru munca depusă mult mai bine decât unii dintre liderii europeni. Acest lucru nu se întâmplă doar pentru că au salarii mai mari, spun jurnaliștii germani, ci mai ales pentru că au privilegii fiscale extinse, iar suma netă cu care rămân după impozitare este mai mare.
Citeşte mai mult...
 
Premierele saptamanii 1-7 februarie 2013 PDF Imprimare
Film
Duminică, 03 Februarie 2013 11:18

Nu ai cum să fii dezamăgit de un sfârşit de săptămână în care trei filme foarte diferite, dar toate nominalizate la Oscar, se lansează pe marile ecrane din ţară.

Ele sunt ajutate şi de o a patra premieră, distracţie mai mult sau mai puţin vinovată ce revizitează în cheie modernă unul dintre cele mai iubite basme ale tuturor timpurilor. Află din materialul de mai jos ce te aşteaptă pe marile ecrane în acest weekend şi consultă programul cinematografelor de pe Cinemagia pentru a vedea cum „împaci” atâtea premiere interesante cu planurile tale de weekend.Silver Linings Playbook
Citeşte mai mult...
 
Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2013 PDF Imprimare
Esential
Joi, 31 Ianuarie 2013 18:24

In aceasta toamna, in perioada 10 - 20 octombrie, Premium Expo are deosebita placere de a va invita sa participati la Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2013 (SAB & Accesorii 2013).        Evenimentul, ajuns la cea de a XI-a editie si la cea de a III-a succesiva de la relansarea sa din anul 2011 va avea loc in traditionala locatie, Romaero Baneasa.

                       

                    

SAB & A 2013 ofera posibilitatea expozantilor sa vanda timp de 10 zile direct publicului vizitator dedicat fenomenului auto. 

Tematica evenimentului cuprinde: autoturisme si autovehicule utilitare usoare si grele, vehicule hibride si electrice, motociclete, biciclete, piese si accesorii auto, moto și velo, sisteme audio și de navigatie, echipamente si utilaje pentru service-uri si spalatorii auto, tuning auto și moto, presa de specialitate, societati de leasing si de asigurari auto.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 248 din 330

Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Salonul Auto Bucuresti 2023

Sunteti aici: Home Actualitate