Total Media News

Ştiri - Actualitate
Mihai Răzvan Ungureanu este numit Prim ministru al Romaniei PDF Imprimare Email
Politic
Luni, 06 Februarie 2012 22:24

REF: Declaraţia de presă a preşedintelui României, Traian BăsescuPreşedintele României, Traian Băsescu, a susţinut luni, 06 februarie a.c., la Palatul Cotroceni, o declaraţie de presă, în cadrul căreia a anunţat numele primului-ministru desemnat.

 

Vă prezentăm declaraţia şefului statului, precum şi cea a premierului desemnat:Preşedintele României, Traian Băsescu:

    Bună seara.

În cursul zilei de astăzi am avut consultări cu toate partidele parlamentare, în baza articolului 103 din Constituţia României, pentru consultări în vederea formării unui nou guvern. Aş vrea să fac următoarea precizare: încă din luna decembrie, am avut discuţii cu premierul Emil Boc cu privire la depunerea mandatului. Decizia a fost amânată din motive de interes naţional.

 

                    

În primul rând, în luna decembrie, s-a constatat că ar fi fost foarte greu - în partea a doua a lunii decembrie - să avem o majoritate parlamentară sigură. În al doilea rând, în luna ianuarie a fost vacanţă parlamentară şi obiectivul a devenit mai apoi trecerea evaluării Fondului Monetar Internaţional, a Uniunii Europene şi a Băncii Mondiale, legată de finalizarea anului 2011.

Citeşte mai mult...
 
Cursuri suspendate în toate unităţile de învăţământ din Capitală, luni şi marţi PDF Imprimare Email
Invatamant
Luni, 06 Februarie 2012 16:19

Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti a decis suspendarea cursurilor în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din Capitală, luni şi marţi, pentru degajarea căilor de acces, nefiind alte probleme."În urma informaţiilor primite de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă al Municipiului Bucureşti şi a condiţiilor dificile de acces către unităţile de învăţământ, conducerea Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti a decis suspendarea cursurilor pentru zilele de 6 şi 7 februarie 2012 în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din Municipiul Bucureşti", se arată într-un comunicat de presă al instituţiei remis, luni.

Citeşte mai mult...
 
Ortodoxie Masonica, de JEAN-MARIE RAGON, Editura Herald, Colectia Historia 2012 PDF Imprimare Email
Cultura
Luni, 06 Februarie 2012 10:55

Masoneria sustine ca exista o cale de viata superioara si mai tainica decat aceea pe care calcam de obicei, si ca atunci cand lumea exterioara isi pierde atractia pentru noi si se dovedeste insuficienta pentru implinirea nevoilor noastre mai adanci, vom fi siliti sa ne intoarcem in noi insine, sa batem la usa lumii noastre interioare.

 

                                                    

Pentru aceasta lume interioara si pentru calea care duce la ea, Masoneria ne promite lumina, ne traseaza jaloanele si arata conditiile care sa ne permita progresul.

Citeşte mai mult...
 
150 DE ANI – BUCUREŞTI, CAPITALA ROMÂNIEI PDF Imprimare Email
Cultura
Vineri, 03 Februarie 2012 09:53

Devenit capitală a României în urmă cu un secol şi jumătate în urmă, Bucureştiul a fost, de-a lungul timpului, un oraş modern, un oraş al contrastelor şi punctul de reper al României.

 

       


Devenit capitală a României în urmă cu un secol şi jumătate în urmă, Bucureştiul a fost, de-a lungul timpului, un oraş modern, un oraş al contrastelor şi punctul de reper al României.

 

Citeşte mai mult...
 
Inscrieri la cursurile de engleza in Bucuresti la BRITISH Council PDF Imprimare Email
Invatamant
Vineri, 03 Februarie 2012 09:45

       Inscrie-te la unul din cursurile noastre pentru adulti sau copii si imbunatateste-ti nivelul de limba engleza. Incepand cu 10 februarie iti poti rezerva online un loc la testele de plasament pentru a-ti stabili nivelul de engleza. Testele de plasament si inscrierile au loc pe 27 februarie, 12 si 24 martie 2012.
Trimestrul de primavara se desfasoara in perioada 27 martie-23 iunie 2012.

                  

 

INSCRIERI

Daca sunteti interesat de oferta noastra si doriti sa va inscrieti la unul dintre cursurile noastre va fi nevoie sa sustineti un test de nivel.Vom organiza teste de nivel pentru trimestrul de primavara pe 27 februarie, 12 martie si 24 martie. Veti putea face o programare pentru testele din 27 februarie incepand cu data de 10 februarie.Dupa test veti primi informatii despre cursurile si grupele disponibile pentru nivelul dumneavoastra de limba engleza si veti avea posibilitatea de a opta pentru una dintre variantele disponibile. Pentru a vi se garanta un loc intr-o grupa va fi nevoie sa achitati integral taxa de curs.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 247 din 261

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Actualitate