Total Media News

Ştiri - Actualitate
Primavara isi arata chipul la Galeria Dalles PDF Imprimare Email
Esential
Marţi, 28 Februarie 2012 10:59
 

Îmbracă hainele de primăvară şi vino, din 24 februarie, la Galeria Dalles, pentru a-ţi umple sufletul de bucurie la „Festivalul primăverii”.

 

                              


Îmbracă hainele de primăvară şi vino, din 24 februarie, la Galeria Dalles, pentru a-ţi umple sufletul de bucurie la „Festivalul primăverii”.

Citeşte mai mult...
 
Declaraţia Dir. General al FMI, Christine Lagarde, la G-20 de la Mexico City PDF Imprimare Email
International
Luni, 27 Februarie 2012 19:10

                                

Dna Christine Lagarde, Managing Director al Fondului Monetar Internaţional (FMI), a emis următoarea declaraţie astăzi, după încheierea a grupului miniştrilor de finanţe şi de 20 de Banca Centrală de întâlnire guvernatorilor în Mexico City:

 "Aş dori să mulţumesc autorităţilor mexicane pentru gazduire, inclusiv a preşedintelui Felipe Calderón, Finante Secretarul José Antonio Meade şi Banca de Mexic Guvernatorul Agustin Carstens.

Citeşte mai mult...
 
Premiile Oscar PDF Imprimare Email
Film
Luni, 27 Februarie 2012 13:02

  Duminică seară a avut loc cea de-a 84-a ediţie a premiilor Academiei americane de Film, mult râvnitele Oscaruri, ediţie dominată de filmele care au primit cele mai multe nominalizări - fantezia "Hugo" ce avea 11 nominalizări şi care a câştigat în special premiile rezervate domeniilor tehnice, şi respectiv marele câştigător al serii, filmul "The Artist", care avea 10 nominalizări şi a reuşit să câştige premiile la principalele categorii.

 

Citeşte mai mult...
 
Sprijin ICPE-CA pentru evitarea exploziilor de gaze PDF Imprimare Email
Esential
Duminică, 26 Februarie 2012 11:30

    ICPE-Cercetari Avansate este un institut national ce desfasoara activitati de traditie, recunoscute in domeniul ingineriei electrice. Detinand o importanta baza stiintifica in domeniu, INCDIE ICPECA ocupa o pozitie nationala semnificativa, situandu-se printre cele mai active si performante unitati de cercetare.

                         


INCDIE ICPE-CA promoveaza si intreprinde cercetarea aplicativa in context national si international in domeniul ingineriei electrice (materiale, electrotehnologii, surse noi de energie, vibratii si echilibrari dinamice, compatibilitate electromagnetica etc.), spre folosul societatilor comerciale, private si publice,.................

Citeşte mai mult...
 
Incepeti o afacere simpla chiar la dvs. acasa: accesorii handmade! PDF Imprimare Email
Esential
Duminică, 26 Februarie 2012 09:32

Desigur, oricine are simt artistic innascut poate sa invete sa faca accesorii handmade: de la designeri consacrati la persoane talentate, fara studii specifice, dar care au reusit sa gaseasca nisa potrivita.

                   

Ce inseamna "handmade”? As defini acest termen ca fiind arta de a crea obiecte pe care un om talentat si inspirat le realizeaza cu mainile sale.

Citeşte mai mult...
 


Pagina 247 din 267

Abonare newsletter
Bannere

total-media-news.ro
karate.info.ro
tmn-tv.net
tmn-tv.ro
Magazin specializat piese auto
AutoPuls
Service Auto autorizat RAR
Uleiuri Auto
Baterii auto
Salonul Auto Bucuresti 2016
Bucharest FAshion Week 2015

Sunteti aici: Home Actualitate